Meteen naar de inhoud

Blogs en Vlogs

Alles wat je moet en wíl weten over zaken die te maken hebben met je persoonlijke ontwikkeling, op video of in tekst. Wat jij fijn vindt. Behoefte aan iets specifieks? We doen ook aan (hilarische) verzoekjes op vlog, mits het enigszins te maken heeft met persoonlijke groei.

Persoonlijke ontwikkeling

Over uiteenlopende zaken die te maken hebben met emotionele en spirituele groei en/of zen worden.

Springen vanuit vertrouwen
Tips

Wat zou vertrouwen doen?

Aangezien we terugkrijgen wat we uitstralen, willen we uit de angst en in het vertrouwen. Vertrouwen dat we op ons pad krijgen wat we nodig hebben. Door jezelf de juiste vragen te stellen kun je je wereldbeeld laten shiften.

Lees verder
Artikel

Onze essentie en de lagen van onze identiteit

Wie jij in essentie bent, wordt in de loop van je leven langzaam verhuld door de laagjes die je om jezelf heen opbouwt. Die zelfbescherming lijk je misschien nodig te hebben… tot je je realiseert dat het tijd is om terug te gaan naar je kern.

Lees verder

Liefde en relaties

Over seksualiteit, onvoorwaardelijk houden van jezelf, je partner en anderen en andere zaken rondom relaties. 

Holistisch leven

Over bewust leven, spiritualiteit, het allesomvattende en het leven zelf. Lekker vaag, maar ook weer de kern.

zuiver je huis met smudge stick
Tips

Hoe zuiver je je eigen huis?

Elk huis heeft een unieke energie, die ontstaat door de geschiedenis van de plek, de gebruikers, energiebanen en entiteiten. Jij kunt de controle nemen over deze energie door je huis energetisch te reinigen. Wij geven je de ins en outs!

Lees verder
snuggs
Artikel

Review: Snuggs period underwear

Wie jij in essentie bent, wordt in de loop van je leven langzaam verhuld door de laagjes die je om jezelf heen opbouwt. Die zelfbescherming lijk je misschien nodig te hebben… tot je je realiseert dat het tijd is om terug te gaan naar je kern.

Lees verder
Orgaanklok jongen met skelet
Artikel

Orgaanklok: volg het ritme van je lichaam

Volgens de Chinese Geneeskunde volgt ons lichaam het ritme van de orgaanklok, dat veel invloed heeft op hoe jij je voelt. Hoe kun jij dit ritme optimaal benutten en daarmee je lijf een handje helpen? In deze blog lees je er meer over en leer je hoe je dit kunt toepassen in het dagelijks leven.

Lees verder

(VOOr)OUDErS, OPVOEDING, HECHTING

Over alle shit die je ouders je hebben aangedaan en hoe je er vanaf komt. Oh, en over eigen verantwoordelijkheid nemen.

Geld en carrière

Manifesteren kun je leren! Over rijkdom en minimalisme, over dromen, doen, werken en ontspannen.

Meer tijd dankzij agendablocking
Artikel

Agendablocking: meer tijd in je dag

Grip krijgen op je agenda, je to-dolijst, en op je werk-levenbalans. Duik in de wereld van agendablocking en leer hoe je dit op een relatief eenvoudige manier kunt doen, en zo meer tijd overhoudt in je dag.

Lees verder
Geleide meditatie

Visualiseer je droomhuis

In deze geleide meditatie maak je het plaatje van je droomhuis, op je droomlocatie, in je droomomgeving helder tot in de details. Wat voel je

Lees verder

Medicijnplanten

Over magische truffels, ahahuasca, san pedro, iboga, kambo, peyote en andere plantmedicijnen die helpen je innerlijke wereld te verkennen.

Man leest boek truffelceremonie
Tips

Hoe bereid je je voor op een truffelceremonie?

Spannend, je hebt een truffelceremonie geboekt! Of het nu je eerste is of niet, je wilt je graag goed voorbereiden. Je kunt voorafgaand aan de ceremonie een aantal dingen doen om je ervaring nog mooier, rijker en vloeiender te laten lopen. Lees verder!

Lees verder
Supplementen
Artikel

Welke supplementen neem je na een truffelceremonie?

Hoewel truffels niet giftig zijn voor je lichaam, is een truffelreis een vermoeiende aangelegenheid voor zowel lichaam als brein. Om jezelf dus een boost te geven na een truffelceremonie, kun je bepaalde supplementen nemen zodat je je snel weer de oude voelt. Lees verder voor tips om de ideale trip te hebben!

Lees verder

He leven is geen ponykamp

Omdat het leven soms gewoon stom is. Veelal waargebeurde verhalen. Heb jij een bijzonder of heftig verhaal dat hier tussen past en kun je een beetje schrijven? We geven je een podium!


 

nl_NLDutch