Coaching en Ademwerk

En hoe voel je je daarbij?

Een holistische manier van coaching houdt in dat het lijf een belangrijke rol speelt. Natuurlijk praten we over hoe je je voelt en wat er speelt, maar je lichaamstaal, je lichamelijke klachten en je fysieke reactie op bepaalde oefeningen zeggen veel. Ons lichaam is zo wijs! Wijzer dan het hoofd. Als je je eraan durft over te geven en naar je lichaamssignalen gaat leren luisteren, ga je alles in een ander licht zien.
 
In het intake consult zal ik waarschijnlijk al een korte oefening doen, gericht op je thematiek en waar je voor open staat. Je boekt bij mij losse sessies en bepaalt zelf hoe vaak je komt (of in overleg). Binnen de therapie passen we onder meer ademwerk toe. Wil je graag alléén ademwerk, dan kun je kiezen voor een HOLY breath-traject van vier sessies. Of langer. Of losse sessies.
 
Heb je nú een interventie nodig die diep doorwerkt op verschillende gebieden in je leven, dan kun je ook kiezen voor de HOLY dieptedag.

Op pApier

Jenneke studeerde psychologie aan de Universiteit van Maastricht, maar ontdekte dat de protocollaire wetenschappelijke aanpak een stuk gevoel miste. Na een opleiding tot holistisch coach, gebruikt ze nu de wetenschappelijke basis met alternatieve technieken om helingsprocessen zo efficiënt mogelijk te benaderen. Naast gesprekstechnieken gebruikt ze ook – in afstemming – ademwerk, body-dearmouring, visualisaties, voice dialogue, opstellingen, relaxatie en andere krachtige technieken in haar coaching.

Je lijf heeft zo veel meer kennis dan je mind, dus ik geloof dat het onmogelijk is om alle oude shit op te lossen met alleen wat gesprekstechnieken.

Jenneke van Genechten

ÉÉn-op-ÉÉn coaching

De diepte in, samen, één-op-één. Persoonlijke ontwikkeling. Per sessie van 75 minuten wordt ter plekke gekeken wat je nodig hebt op dat moment én op de lange termijn. Welke blokkades weerhouden je ervan om te werken en te leven op de manier die jou het gelukkigst maakt?

Een coaching sessie duurt 75 minuten. Dit kan eenmalig of in een langer lopend traject.

Losse sessie: € 95,00

Duur sessie: 75 minuten

Locatie: Huskensweg 17b, Heerlen

"Ik was vergeten van meZelf te houden"

“Een kleine dertien jaar geleden werd ik getroffen door een herseninfarct. Pas afgelopen jaar was ik zover om samen met Jenneke op zoek te gaan naar waarom ik eten zo nodig had. Als snel kwam ik erachter dat ik de laatste jaren zo had gevochten, dat ik was vergeten van mezelf te houden. Door mezelf wekelijks bloot te geven in gesprekken en door de oefeningen, heb ik mezelf teruggevonden en heeft ze me weer laten zien dat ik een mooi mens ben! Ik ben er nog niet maar ik ben dankbaar dat Jenneke dit nieuwe pad samen met mij bewandelt voor mijn persoonlijke ontwikkeling.”
Carmen Goessens

HOLY breath

Met de kracht van je ademhaling kun je in een staat van dieper bewustzijn komen. In dit traject gaan we, na een intake om je hulpvraag te onderzoeken en een kortere ademsessie, in de drie daaropvolgende sessies werken aan het helen van oude trauma’s en innerlijke blokkades.

Icon euro-teken

Kosten per sessie: € 85,00

losse sessie: € 95,00

Zandloper icon

Duur sessie: 75 minuten

Zandloper icon

Duur traject: Vier sessies

Locatie icon

Locatie: Huskensweg 17b, Heerlen

HOLY Dieptedag

Heb je nú een interventie nodig, dan is dit je sessie. Zes uur lang! Tijdens de HOLY dieptedag gaan we samen een volle dag flink de diepte in om te ontdekken waarom je worstelt waarmee je worstelt, hoe we het nú draaglijk voor je kunnen maken en wat we op de lange termijn kunnen veranderen. Antwoorden en inzichten. Dat mag gaan over je werk, je burn out, je liefdesleven, zelfliefde, familiebanden, eetproblematiek, angst, depressie, iets heel anders of een mix hiervan.

Klinkt niet heel gezellig, maar is het wel. Een cadeautje voor jezelf bovendien.

Kosten: € 295,00

Duur sessie: 6 uur

Van 11:00 tot 17:00

Locatie: Huskensweg 17b

"Jenneke graaft totdat Ze bij je kern is"

“Na tien jaar mentale hulp van kleine pieken, maar grote dalen, kwam ik per toeval bij Jenneke terecht. Ze weet als geen ander wat het is om ergens mee te knokken, wat zorgt voor een warm begrip. Haar methode van aanpak is persoonlijk en breed, zonder daarbij te freewheelen. Steevast begint mijn coaching sessie met een wandeling in het bos, waarbij wordt gepraat over de knelpunten van de week. Tijdens de wandeling last Jenneke soms meditatie of ademhalingsoefeningen in die je weer even uit het hoofd halen, terug in het lichaam en het nu. Na de wandeling, duiken we dieper op de problematiek in. Door deze sessies elke week te herhalen, kan Jenneke dieper en dieper graven en zo uiteindelijk bij de wortel van de problemen uitkomen. En die wortel is het belangrijkste wat er is voor mijn persoonlijke groei. Jenneke is van vele psychologische markten thuis en past toe wat het beste bij je past. Voor mij is ze steengoed, expert in meditatie en psychologie, absoluut niet zweverig, begripvol zonder de coachteugels los te laten, met heel veel eigen ervaring, altijd bereikbaar (en als het niet uitkomt iets later) en heeft ze altijd de volle aandacht.”
Dominique Paats