Meteen naar de inhoud

Coaching en Ademwerk

HOLY coaching

Klaar voor verandering? Ontspan je kaken, draai je schouders naar achteren en adem eens diep in en uit.
Ik ga je helpen met dat waar je tegenaan loopt. Te veel in je hoofd? Oude trauma’s die je wil onderzoeken en/of verzachten.
Ontdekken wie je echt bent en wat je richting is? Welkom bij de HOLY coaching landingspagina. 

Welke coaching past bij jou?

Tijd voor een holistische aanpak. Bij HOLY shit. kun je zo hoog zweven als je wilt, of zo grondig aarden als nodig. En dat kan in een klein groepje of individueel. Maar áls je je aanmeldt voor coaching, dan gaan we ook echt de diepte in. Klik maar eens door de verschillende trajecten en kies wat bij jou past of boek eerst een intakesessie om daar achter te komen en alvast te proeven aan de holiness en de shitness. Of probeer deze begeleide meditatie eens, om in contact te komen met je gevoel.

Op pApier

Mijn naam is Jenneke van Genechten (1988) en ik ben holistisch therapeute, ademcoach en medicijnplantbegeleidster. In 2006 studeerde ik af aan de Universiteit van Maastricht en met mijn psychologiediploma op zak ontdekte ik dat de protocollaire aanpak na jaren van zelfstudie én therapie bij de RIAGG me nog altijd niet van mijn eetstoornis af had geholpen.
Ik besloot het alternatieve coaching pad op te gaan en ontdekte de magie van plantmedicijnen zoals ayahuasca en magic truffels, maar ook de holistische levensstijl waardoor ik me veel bewuster werd van wie ik eigenlijk was en wilde zijn. Deze aanpak bleek wél effectief en ik heelde naast de eetstoornis nog veel meer ouds.

Achtergrond
Ik deed veel innerlijk-kindwerk en volgde opleidingen in coaching en cursussen tot plantmedicijnbegeleider, ademcoach en holistisch therapeute.
Voor mijn plezier dans ik graag en wandel ik af en toe naar Santiago de Compostela op pelgrimstocht. Ik woon in een huisje aan het kasteelpark van Amstenrade in Zuid-Limburg, tussen het groen, samen met mijn twee katten en een incidentele muis. Tevens ben ik een baas in Mario Kart op de Super Nintendo en fervent ‘Wie is de Mol?’-fan.

Welkomstvideo Jenneke

Pijl

Je lijf heeft zo veel meer kennis dan je mind, dus ik geloof dat het onmogelijk is om alle oude shit op te lossen met alleen gesprekstechnieken. We hebben het lichaam nodig in ons helingsproces!

Jenneke van Genechten

Video afspelen

Deze coaching kun je bij mij doen:

Jenneke (lachend in het park)

Intakesessie

Deze eenmalige intakesessie is er voor als je me nog niet goed kent, zodat je live mijn energie kunt voelen en mijn manier van werken kunt ervaren. In de sessie ontdekken we samen waar het ‘euvel’ zit en welke van de trajecten het beste bij je past.

*Dit is een opstapje naar een van de andere programma’s.

Intakeformulieren Coaching

1 op 1 VIP-traject

voor ondernemers

Compleet binnenstebuiten gekeerd in een half jaar met het meest intensieve traject dat HOLY shit. biedt, zonder afleiding van anderen. Jij en ik, full focus op jou en je (nieuwe) onderneming.


*Betalen in termijnen mogelijk.

Pim aan het werk

Truffelceremonie
pre- & aftercare traject

Maak je truffelreis compleet met een individuele voorzorg- en nazorgsessie om alles eruit te halen en je angsten overboord te zetten.

 

 

Ademcirkel

HOLY breath is een ademtechniek die het zelfherstellend vermogen van het lichaam aanspreekt, zowel fysiek, emotioneel als spiritueel. In de ademcirkel duik je drie uur lang de diepte in. De energie van het groepje en de veilige setting in de ceremonieruimte zorgen voor overgave en diepe innerlijke processen. 

Ademwerk - intakeformulieren

HOLY Breath

Journey

In dit traject werken we in vier sessies aan het helen van oude pijnen, trauma’s en innerlijke blokkades met behulp van de krachtige verbonden ademhaling en holistische coaching. Elke ademsessie een laagje dieper!

Wat anderen zeggen over HOLY Coaching:

Video afspelen

"Professioneel en bekwaam"

“Fantastisch mens die Jenneke! Zeer professioneel en bekwaam tijdens haar coachingsessies. Altijd vanuit liefde en warmte voor de ander.
Ik zal haar altijd dankbaar zijn voor de stappen die ik mede door het individuele coachingtraject heb kunnen en mogen maken.”

Joey van der Hoeven

Uitleg holistische coaching technieken

Eigenlijk hoef je als coachee helemaal niet te weten wat de verschillende holistische technieken allemaal inhouden omdat op het moment wordt bepaald wat je nodig hebt. Maar voor wie het fijn vindt zich alvast in te lezen, zijn er deze uitklappertjes. Dit betekent niet dat dit allemaal per se terugkomt in je coaching traject want je traject wordt gepersonaliseerd voor jou. Niet alles werkt voor iedereen, immers. Dát is holistische coaching. 

Jenneke met stemvork VIP coaching deep dive

Met deze vorm van psychotherapie leer je gedurende de coaching om negatieve gedachten en patronen te herkennen, en je gedrag zo aan te passen dat je je beter gaat voelen. Met cognitieve gedragstherapie kunnen negatieve gevoelens die je vasthoudt over jezelf en je omgeving stukje bij beetje worden omgebogen tot iets positievers.

We leven allemaal in systemen. Denk hierbij aan je familie, collega’s en je vriendenkring bijvoorbeeld. Uit deze systemen nemen we overtuigingen, gedragingen en patronen mee. Dat gebeurt onbewust, terwijl we opgroeien. Vaak nemen we ook patronen mee die zich op een negatieve manier blijven uiten in andere systemen waarin we ons begeven, zoals relaties of werk. Met een (familie)opstelling kun je deze onbewuste patronen zichtbaar maken zodat je ermee aan de slag kunt.

We hebben allemaal een energetisch harnas in ons lichaam, dat ons beschermt in bedreigende situaties. Maar, wanneer dit harnas op spanning blijft staan nadat de stressvolle gebeurtenis voorbij is, ontstaat er een armour, dat juist in de weg kan staan van leven met volle teugen. De-armouring is een drukpunttechniek die helpt het lichaam te ontspannen en weer wakker te worden. Fysieke en emotionele blokkades worden losgelaten en je kunt vrijer leven.

We hebben allemaal verschillende delen van onze persoonlijkheid in ons, die samen ons zelfbeeld vormen. Vaak zijn bepaalde delen van onze ‘ik’ echter ondergeschoven kindjes, die tevergeefs hun stem proberen te laten horen. Met voice dialogue laten we deze ikken zonder oordeel spreken, om alle kanten van onszelf te omarmen en te onderzoeken waarom bepaalde rollen vaker naar voren treden dan andere.

Door het bewust verdiepen van je adem kun je in een andere bewustzijnsstaat terechtkomen. De meesten van ons ademen namelijk (onbewust) veel te oppervlakkig, in onze borstkas. Met een begeleide ademsessie kun je oude shit loslaten en helen op celniveau. Lees hier meer over HOLY breath.

Ik (Jenneke) beheers zelf geen human design, maar werk daarom samen met super expert Lindsay Hugers, omdat dit voor mij mindblowing is en sowieso thuishoort in een coachingtraject. Human design laat zien hoe je als mens ontworpen bent, wat jouw unieke blauwdruk is en dus hoe je in elkaar steekt. Als je dat weet, weet je ook waar je naartoe mag bewegen in het leven, wat voor jou werkt en wat niet. Onmisbaar.

Er vanuit gaande dat we bepaalde gedragingen en overtuigen toepassen als bescherming naar oude pijnen, is werken met het innerlijke kind cruciaal. Het gaat over wie je was als kind, wat je nodig had gehad en waar de trauma’s en hechtingsproblematiek je hebben beschadigd en hoe dit te helen.

Deze dynamische massagetechniek wordt ingezet om beweging in je lijf teweeg te brengen. Met pulsen, schudden en wiegen worden de vloeistoffen in je lichaam in beweging gezet, waardoor energie gaat stromen en afvalstoffen worden weggevoerd. Deze zachte behandeling kan helpen om stress of depressie te verlichten, maar het heeft ook fysieke voordelen, zoals het verbeteren van de bloedsomloop en het verminderen van spierpijn.

De helende kunst van universele energie. Deze techniek helpt je om meer in contact te komen met je gevoel, wat er omgaat in je lichaam en om bij de bron van klachten te komen. Deze energie activeert het zelfgenezend vermogen van je lijf en kan op fysieke, emotionele en energetische laag blokkades weghalen.

Een anker ontstaat wanneer je stemming gekoppeld wordt aan een externe factor, bijvoorbeeld een geluid, aanraking of geur. We dragen allemaal onbewuste ankers met ons mee, maar we kunnen er ook voor kiezen om bewust zo’n koppeling teweeg te brengen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat bepaalde triggers je in een betere stemming brengen. We gebruiken ankers om negatieve ervaringen dus te ‘overschrijven’ met een andere lading.

De zeven chakra’s zijn energiepunten in ons lichaam, die allemaal direct verbonden zijn met ons fysieke en emotionele welzijn. Als een van je chakra’s uit balans is (en dat overkomt je sowieso wel eens, tenzij je de meest geoefende zen-monnik ter wereld bent), kun je dat gaan merken in allerlei aspecten van je leven, op fysiek en emotioneel vlak. In deze behandeling onderzoeken we blokkades in je energiepunten en laten we energie opnieuw stromen.

Etherische oliën, ofwel heel pure extracten van planten, worden ingezet om je zintuigen te prikkelen, emoties te reguleren en pijn te verlichten. De oliën kunnen op verschillende manieren worden ingezet; door ze aan te brengen op de huid, in te nemen of in een brander te verdampen bijvoorbeeld. We gebruiken soms oliën als onderdeel van andere behandelvormen en het orakelkaartendeck HEALING PLANTS van De Orakelmeisjes is erop gebaseerd.

Qua naam lijkt het op human design maar het is iets compleet anders. Deze techniek gaat er vanuit dat je lichaam alle wijsheid in pacht heeft en je een ja of nee kan geven op alle vragen. Het leert je compleet af te stemmen op je lijf en daarop te vertrouwen in het maken van keuzes.

Een droomreis is een geleide meditatie die inspeelt op het thema dat op dat moment voor jou van belang is, waarin jij zelf de hoofdrol speelt in je eigen scenes. Je onderbewuste maakt bepaalde keuzes en door hiermee in contact te komen, ontdekken we welke lagen er onbewust zijn weggestopt of wat er nodig is op dit moment.

"Ben ik daar niet te nuchter voor?"

“De Deep Dive. Ademsessie? Sharing? Chakra's? Ben ik daar niet veel te nuchter voor? Allerlei vragen die door mij heen raasden toen ik mij verdiepte in de Deep Dive. En toch triggerde het mij. Ik besloot het stemmetje in mijn hoofd te negeren en te vertrouwen op mijn gevoel. En dat gevoel was mijn intuïtie die het bij het rechte eind had. Tijdens de Deep Dive heb ik zoveel geleerd. Allereerst heb ik 5 geweldig mooie vrouwen leren kennen. Zo puur en oprecht heb ik mensen nog nooit in relatief korte tijd leren kennen. Ieder bewandelt zijn eigen pad, maar door deze groep we zijn heel deep gedived! Mijn keelchakra zat zijn dicht. Als je dit leest en denkt 'keelchakra wtf??'... geloof me, dat dacht ik voor dit traject ook. Ik heb mezelf in alle facetten leren kennen. Ik durf me kwetsbaar op te stellen en dat maakt me juist sterk. Mijn vlammetje is weer gaan branden. Ik durf te vertrouwen op mijn intuïtie en heb ontdekt hoe heerlijk het is om te delen. Te delen wat me dwars zit, maar ook waar ik trots op ben. De Deep Dive is het beste kado dat ik mijzelf ooit gegeven heb. ”
Wendy van Megen

 

nl_NLDutch