Coaching

En hoe voel je je daarbij?

Er zijn verschillende opties binnen de één-op-één coaching. We starten met een intake consult van 90 minuten. De meeste mensen kiezen daarna voor een intensief coaching traject om snel tot de kern te gaan en patronen te doorbreken, maar je kunt ook een paar losse sessies boeken (aantal in overleg) of eens in de zoveel tijd langskomen voor een consult als je er even doorheen zit. Heb je nú een interventie nodig die diep werkt en zeer doeltreffend is, dan kun je ook kiezen voor de HOLY Diepte-dag.
Binnen de therapie passen we onder meer ademwerk toe. Wil je graag alleen ademwerk, dan kun je kiezen voor een kort traject ademtherapie van vier sessies. Uitbreiden kan daarna altijd nog.

Op papier

Jenneke studeerde psychologie aan de universiteit van Maastricht, maar ontdekte dat de protocollaire wetenschappelijke aanpak een stuk gevoel miste. Na een opleiding tot holistisch coach, gebruikt ze nu de wetenschappelijke basis met alternatieve technieken om helingsprocessen zo efficiënt mogelijk te benaderen. Naast gesprekstechnieken gebruikt ze ook – in afstemming – ademwerk, body-dearmouring, visualisaties, voice dialogue, opstellingen, relaxatie en andere krachtige technieken in haar coaching.

“Je lijf heeft zo veel meer kennis dan je mind, dus ik geloof dat het onmogelijk is om alle oude shit op te lossen met alleen wat gesprekstechnieken.” – Jenneke van Genechten, therapeute

“Je lijf heeft zo veel meer kennis dan je mind, dus ik geloof dat het onmogelijk is om alle oude shit op te lossen met alleen wat gesprekstechnieken.” – Jenneke van Genechten, therapeute

ÉÉn-op-ÉÉn coaching.

De diepte in, samen, één-op-één. Persoonlijke ontwikkeling. Per sessie van 75 minuten wordt ter plekke gekeken wat je nodig hebt op dat moment én op de lange termijn. Welke blokkades weerhouden je ervan om te werken en te leven op de manier die jou het gelukkigst maakt?

Een coaching sessie duurt 75 minuten. Dit kan eenmalig of in een langer lopend traject.

Losse sessie: €70,-

Duur: 75 minuten

Locatie: Heerlen, Limburg

"Ik was vergeten van meZelf te houden"

“Een kleine dertien jaar geleden werd ik getroffen door een herseninfarct. Pas afgelopen jaar was ik zover om samen met Jenneke op zoek te gaan naar waarom ik eten zo nodig had. Als snel kwam ik erachter dat ik de laatste jaren zo had gevochten, dat ik was vergeten van mezelf te houden. Door mezelf wekelijks bloot te geven in gesprekken en door de oefeningen, heb ik mezelf teruggevonden en heeft ze me weer laten zien dat ik een mooi mens ben! Ik ben er nog niet maar ik ben dankbaar dat Jenneke dit nieuwe pad samen met mij bewandelt voor mijn persoonlijke ontwikkeling.”

Carmen Goessens

Intensief coaching traject.

Wil jij met jezelf aan de slag en binnen een korte tijd flinke stappen zetten in jouw zelfontwikkeling? HOLY shit. biedt een drie maanden durend intensief traject aan waarbij we samen de diepte in duiken. Zo weet jij zeker dat je jezelf tijdens deze periode de tijd gaat gunnen om weer een positieve draai in je leven te vinden of specifieke problemen of patronen te doorzien en op te lossen.

Kosten: €1150,- (ook in delen te betalen)

Duur traject: 12 weken met wekelijks consult van 120 minuten

Locatie: Heerlen, Limburg

HOLY Diepte-dag.

Heb je nú een interventie nodig, dan is dit je sessie. Acht uur lang! Tijdens de HOLY Diepte-dag gaan we samen een volle dag flink de diepte in om te ontdekken waarom je worstelt waarmee je worstelt, hoe we het nú draaglijk voor je kunnen maken en wat we op de lange termijn kunnen veranderen. Antwoorden en inzichten. Dat mag gaan over je werk, je burn out, je liefdesleven, zelfliefde, familiebanden, eetproblematiek, angst, depressie, iets heel anders of een mix hiervan.

Klinkt niet heel gezellig, maar is het wel. Een cadeautje voor jezelf bovendien.

Deze HOLY Diepte-dag duurt van 9:00u – 17:00u.

Wat kan ik verwachten?

Vooraf hebben we een voorgesprek.
Op de dag zelf: wandeling door de natuur, openhartige gesprekken, ademhalingsoefeningen, lichaamswerk, meditatie, wetenschappelijke en alternatieve coaching technieken, stress release, sjamanistische rituelen.
Inclusief: gezonde vegetarische/veganistische voeding gedurende de dag.
Je hoeft alleen maar thuis te ontbijten en je hele ik mee te nemen zoals je bent. Je hoeft niet eens te lachen om grapjes. Je móet hierin sowieso niets; alles is in afstemming. Bovengenoemde technieken zijn mogelijkheden, waarbij terplekke wordt gekeken wat jij daadwerkelijk nodig hebt en wilt. #holistisch

Kosten: €295,-

Duur: 8 uur

Locatie: Heerlen, Limburg

Kort traject ademtherapie.

Met de kracht van je ademhaling kun je in een staat van dieper bewustzijn komen. In dit traject gaan we, na een intake om je hulpvraag te onderzoeken en een kortere ademsessie, in de drie daaropvolgende sessies werken aan het helen van oude trauma’s en innerlijke blokkades. Voor meer informatie over ademwerk en ademworkshops (op locatie en/of voor meerdere personen) en een video, klik hier.

Kosten per sessie: €75,-

Duur traject: 4 sessies (inclusief intake)

Duur sessies: 90 minuten

Locatie: Heerlen, Limburg

"Jenneke graaft totdat Ze bij je kern is"

“Na tien jaar mentale hulp van kleine pieken, maar grote dalen, kwam ik per toeval bij Jenneke terecht. Ze weet als geen ander wat het is om ergens mee te knokken, wat zorgt voor een warm begrip. Haar methode van aanpak is persoonlijk en breed, zonder daarbij te freewheelen. Steevast begint mijn coaching sessie met een wandeling in het bos, waarbij wordt gepraat over de knelpunten van de week. Tijdens de wandeling last Jenneke soms meditatie of ademhalingsoefeningen in die je weer even uit het hoofd halen, terug in het lichaam en het nu. Na de wandeling, duiken we dieper op de problematiek in. Door deze sessies elke week te herhalen, kan Jenneke dieper en dieper graven en zo uiteindelijk bij de wortel van de problemen uitkomen. En die wortel is het belangrijkste wat er is voor mijn persoonlijke groei. Jenneke is van vele psychologische markten thuis en past toe wat het beste bij je past.

Voor mij is ze steengoed, expert in meditatie en psychologie, absoluut niet zweverig, begripvol zonder de coachteugels los te laten, met heel veel eigen ervaring, altijd bereikbaar (en als het niet uitkomt iets later) en heeft ze altijd de volle aandacht.”

Dominique Paats

X