Meteen naar de inhoud

Holistische coaching door Jenneke? Dive Deep in de Deep Dive!

Een van mijn succesvolste programma’s tot nu zijn de Deep Dive coachings. De reden dat het mensen helpt hun leven fijner te maken op alle lagen is enerzijds omdat het redelijk intensief is: elke week drie uur, drie maanden lang. De andere, meest belangrijke reden is de setting: de coachings vinden namelijk plaats in een groepje van 5 medestanders. In het begin is dat misschien een beetje spannend maar al snel maakt spanning plaats voor verbondenheid en je begrepen voelen. Immers, ieder zit daar met een verhaal dat wel eens heel nauw kan lijken op dat van jou…

Holistische coaching is fijn voor mensen die bezig zijn met bewustwording, persoonlijke groei en spiritualiteit. Tijdens de Deep Dive combineren psychotherapie met lichaamswerk en energetisch werk en creëren samen de perfecte combinatie om écht de patronen te doorbreken die je tegenhouden om je volledige leven te leven. In 90 dagen kun je zo diep gaan dat je nu écht meer vrijheid gaat ervaren en gaat leven vanuit wie je behoort te zijn. Wie ben je eigenlijk in de kern? Wat kom je doen op deze aardbol?

En wat nog meer?

We gaan tijdens de Deep Dive werken met grenzen aangeven, een diepe ademsessie ervaren, een cacaoceremonie en een workshop over hechting volgen. We zullen een edelsteen kiezen, overtuigingen uitdagen, manifesteren, reiki ervaren en loslaten wat niet meer dient. Op alle holistische lagen. Op deze pagina lees je wat je allemaal krijgt. Niet te vergeten de HOLY goodiebag met awesome spul én natuurlijk privé contact met je coach… eh, mij dus. Had ik al verteld dat bij de Deep Dive een human design reading zit en toegang tot drie online modules van de Holy shit. Academy naar keuze?

Deep dive sessie
 Selfcare, bezinning en inzichten
“Ik ben bij Jenneke ondergedompeld in de Deep Dive. Het was als een warm bad. In een veilige omgeving heb ik kennis kunnen maken met verschillende technieken en handvatten, allemaal vanuit het holisme. Tijdens de wekelijkse meetings wordt iedere week iets nieuws besproken en ga je er alvast mee oefenen. Vervolgens ga je er thuis in de praktijk echt mee aan de slag. De drie maanden zijn voorbijgevlogen. Heel jammer dat het voorbij is. Het was een heerlijk moment van selfcare, bezinning, inzichten en nieuwe dingen leren iedere week. Al met al echt een aanrader.”
 
– Marjolijn Pen
Wanneer starten we? 

Elke drie maanden start een nieuwe groep. Of er nog plekken vrij zijn, zie je vanzelf op deze pagina. Daar kun je je ook aanmelden en vind je alles wat je moet weten.
Mag ik je verwelkomen in mijn sacred space in Amstenrade?

Liefdevolle groet,
Jenneke – holistisch therapeute

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Misschien ook interessant:

Jenneke zelf op spirituele reis met magic truffles

Jenneke vertelt over haar ervaring met de truffelceremonie: “Afgelopen weekend nam ik zelf deel aan een truffelceremonie. Omdat ik normaal gesproken de truffelceremonie begeleid als ceremonieleider, is het heerlijk om zelf ook weer te verbinden met de medicijnplant en te ervaren wat deelnemers ervaren. Ik maakte een persoonlijke vlog over mijn reis.”

Lees verder

 

0
Laat hier een reactie achter!x
nl_NLDutch