Meteen naar de inhoud

HOLY FAQ

HOLY FAQ

We kunnen ons voorstellen dat je met een vraagteken boven je hoofd zit als je de hoeveelheid aan activiteiten en alternatieve technieken bekijkt die we bij HOLY shit. aanbieden. No worries, je mag ons alles vragen. Kijk maar even of je vraag in deze veelgestelde vragen terug te vinden is.

Algemeen

Jenneke van Genechten studeerde psychologie aan de Universiteit Maastricht, maar ze merkte dat hier iets miste. Een stuk gevoel, en kijken naar het geheel. In 2018 startte ze haar holistische coachingpraktijk HOLY shit., en inmiddels geeft ze hier coaching- en ademsessies, truffelceremonies en organiseert sharing circles. In 2021 sloot holistisch therapeute Petra Coumans zich aan om aan de groeiende vraag naar holistische therapie te voldoen. Achter de schermen werkt een fantastisch team om alle activiteiten van HOLY shit. in goede banen te leiden. Lars voor web, Anne voor afspraken en schrijfsels, Kerstin voor eindredactie, Isabelle voor vlogmontage, Victor voor design, een doos aan fantastische begeleiders bij events en nog veel meer.

Omdat we bij HOLY shit. samen holistisch op zoek gaan naar hoe jij jouw oude ‘shit’ los kunt laten. Met liefde. En soms met een beetje rough love.

Holistisch werken betekent dat we kijken naar jou als geheel en naar alle relevante factoren uit je leven die jou maken tot wie je bent. Alles is verbonden: lichamelijk, emotioneel, mentaal, spiritueel en sociaal. Het is dus reguliere psychotherapie mét lichaamswerk.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan hier contact met ons op.

Onze activiteiten

Tijdens een coachingsessie gaan we samen werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. We gaan de diepte in, en kijken wat je nodig hebt op dat moment én op de lange termijn. De therapeut kan hierbij in overleg met jou verschillende technieken toepassen zoals ademwerk, opstellingen, chakrahealing en nog veel meer. Alle technieken vind je hier.

Door het bewust verdiepen van je adem kun je in een andere bewustzijnsstaat terechtkomen. De meesten van ons ademen namelijk (onbewust) veel te oppervlakkig, in onze borstkas. We starten met een intake waarin we je hulpvraag achterhalen en al een eerste korte ademsessie doen. Doorgaans volgen daarop drie ademsessies waarin we steeds dieper op je innerlijke blokkades en trauma’s inzoomen om ze te helen op celniveau. Er zijn ook losse individuele ademsessies te boeken en ademcirkels met vier personen. Meer over ademwerk vind je hier.

In een veilige en fijne setting word je door Jenneke begeleid tijdens je truffelreis. Magische truffels zorgen bij iedereen voor een andere ervaring. Vaak horen hier hallucinatoire beelden bij, omdat je derde oog wordt geopend; voor sommigen uit zich dit visueel, voor anderen auditief. Het kan zelfs zijn dat je inzichten krijgt zonder te hallucineren. Hoe dan ook krijg je een andere kijk op de wereld. De nieuwe energie die je meeneemt uit een truffelreis opent de weg naar een dieper begrip van jezelf en de wereld om je heen. Voor alle informatie over truffelceremonies kun je hier terecht!

Een workshop plan je in (in overleg met ons) op een moment naar keuze, mogelijk op een eigen locatie. Dat kan bijvoorbeeld met je collega’s, familie of vrienden. De evenementen in onze agenda zijn voor iedereen te reserveren, en wij geven vooraf aan welk thema of onderwerp er aan bod komt.

Dit zijn kaartspellen met wijsheden die je op elk moment van de dag kunt trekken, om inzichten te verkrijgen over de situatie waarin je zit of om even bevestiging te krijgen over je keuzes. De Orakelmeisjes maakten een populaire orakelkaartenset genaamd HEALING PLANTS, daar lees je hier meer over.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan hier contact met ons op.

Praktisch

Jenneke coacht aan volwassenen vanaf 18 jaar, bij Petra kunnen zowel kinderen en jongeren terecht van alle leeftijden, als volwassenen.

Via de coaching pagina kun je een intakeformulier invullen. Na ontvangst nemen we contact met je op voor het inplannen van je intakesessie.

Dat verschilt per periode, maar meestal binnen een of twee weken.

Een coachingsessie duurt net als een ademwerksessie 75 minuten.

In principe volg je therapie alleen. Als het om bepaalde redenen nodig is dat er iemand bij is, kan dat in overleg.

Ja, alles dat bij HOLY shit. besproken wordt tijdens een sessie blijft tussen ons. We gaan zeer zorgvuldig om met je intake en met alles dat er in een sessie gebeurt.

Tot 48 uur voor aanvang van de afspraak kun je deze kosteloos annuleren. Daarna wordt de sessie in rekening gebracht voor de gereserveerde tijd.

De praktijk van HOLY shit. vind je aan de Huskenweg 17b in Heerlen. Dit ligt op loopafstand van het trein- en busstation van Heerlen.

De Poststraat in Amstenrade, waar wij onze truffelceremonies en sharing circles houden, is goed bereikbaar per bus.

Op de Huskenweg in Heerlen, waar onze coaching- en ademsessies plaatsvinden, is er een gratis parkeerplaats tegenover het gebouw.

Op de Poststraat in Amstenrade, waar onze truffelceremonies en sharing circles worden georganiseerd, is er genoeg parkeerplaats in de straat of bij de kerk. Gelieve niet te parkeren op de oprit.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan hier contact met ons op.

Betalingen

Nee, maar je mag wel extra liefde verwachten in termijnen.

Je mag kiezen: contant per sessie of op een verzamelfactuur per maand. Bij een zakelijke factuur komt er 21% btw bovenop. Voor truffelceremonies en ademcirkels worden betalingslinkjes verstuurd per mail.

Jazeker, HOLY shit. biedt cadeaubonnen voor zowel coaching, ademwerk, truffelceremonies als sharing circles. Minimumbedrag: €15,-.

Nee, omdat we er bij HOLY shit. bewust voor kiezen om niet het reguliere pad te bewandelen en te werken met psychedelica, kunnen wij ons niet aansluiten bij een zorgverzekeraar. Bovendien willen we vrijheid behouden in hoe we onze sessies geven.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan hier contact met ons op.


 

X