Meteen naar de inhoud

Truffelceremonies

HOLY truffelceremonies

Truffelceremonies

Een truffelceremonie is een samenkomst van mensen die door het nuttigen van magic truffels zullen reizen in hun eigen innerlijke wereld. Dit gebeurt in een veilige en fijne omgeving onder begeleiding. Bij HOLY shit. reizen we in ceremonies van verschillende groepsgrootte. Men doet dit doorgaans voor een groei in persoonlijke ontwikkeling of wanneer men zoekt naar een meer spiritueel alternatief voor het vinden van antwoorden en inzichten.

Truffelceremonies vinden plaats in de kleine ceremonieruimte in Amstenrade, de ceremonieruimte van Pim in Kerkrade (besloten ceremonies) of de grote ceremonieruimte in Spaubeek. Je kunt ofwel kiezen voor deelname aan een door ons geplande (openbare) ceremonie: zie agenda. Ofwel je komt alleen of met een eigen gezelschap naar besloten ceremonie. Je betaalt dan ietsje meer, maar kunt in overleg met de ceremonieleider zelf een datum kiezen. Het programma is min of meer gelijk, tenzij je een couples ceremony boekt.
Omdat we voorzorg en nazorg heel belangrijk vinden, maar niet iedereen daarop zit te wachten (bijvoorbeeld als je ervaren bent), is er een optioneel truffel verdiepingstraject los bij te boeken. Dit raden we ten zeerste aan als het je allereerste ceremonie is. Lees er hier meer over.
 

Een magic truffel is een type paddenstoel met een medicinale werking en een walnoot-achtige smaak. De werking is nagenoeg hetzelfde als die van Magische paddenstoelen. Het verschil is dat magische paddenstoelen niet legaal zijn in Nederland en truffels wel. Truffels zijn een bijproduct van magische paddenstoelen: magische paddenstoelen groeien boven de grond en truffels groeien onder de grond. Beiden bevatten psychoactieve stoffen die je naar een andere staat van bewustzijn kunnen brengen. Magic truffels zijn in staat om diepliggende kwesties aan te pakken, ver voorbij wat mogelijk is met alleen gesprekstechnieken.

Nee, hoor. Door de jaren heen zijn er veel onderzoeken geweest naar de schadelijkheid van truffels (natuurproduct). Er is tot nu toe niet één studie bekend waarvan de conclusie luidt dat de werkzame stof gevaarlijk is of wordt geassocieerd met geestelijke of lichamelijke verslaving. Het is wel aan te raden alleen truffels te nemen als je niet depressief of angstig bent op deze dag. Extreme negatieve emoties blokkeren de medicinale werking. De dag na de ceremonie zul je doorgaans geen of weinig lichamelijke of geestelijke ongemakken ervaren. Wel kan het zijn dat je ’s nachts wat heftiger droomt. Soms kan de dag erna voelen als een kater, maar dat hoeft niet.

Truffelceremonies zijn voor iedereen anders. Vaak wordt door een truffelreis je derde oog geopend, wat betekent dat je hallucinatoire beelden mag ontvangen. Het kan ook zijn dat je geen afwijkende visuele beelden hebt, maar juist auditieve, of dat er inzichten komen die niet-hallucinatoir zijn. Truffels kunnen je tot op een diep niveau raken en je anders naar de wereld laten kijken. Ze kunnen wegen openen naar diepere bewustzijnslagen en nieuwe energie geven. Het belangrijkste advies is echter: heb geen verwachtingen! Verwacht geen wondermiddel dat al je problemen oplost. Ga er open in en focus vooral op je lichamelijke sensaties. Probeer uit je ‘denken’ te gaan, dan heb je vaak de mooiste reis. Je wordt hieruit uiteraard ook begeleid.

Neem vier uur van tevoren je laatste maaltijd. Truffels werken het meest optimaal wanneer je zo min mogelijk eten in je lijf hebt. Water en kruidenthee drinken is geen probleem. Omdat we nog voorbereidend werk doen voordat we de truffels nuttigen, zul je lang genoeg nuchter zijn en kun je dus goed ontbijten voordat je komt. Probeer de dag zelf niet te veel externe prikkels te ervaren. Je kunt gewoon gaan werken, maar stressvolle situaties kun je het beste vermijden. Zorg ook voor voldoende slaap de nacht ervoor.

Na aankomst zullen we eerst rustig landen middels een meditatie en een sharing, waarbij de deelnemers elkaar leren kennen en mogen delen waarom ze er zijn (in hoeverre je dat zelf wilt). Na uitleg van de ceremonie en wat je kunt verwachten, zullen we lichaamswerk doen ter voorbereiding op de truffelreis, zoals een cacaoceremonie, een shaking practice of een ademwerksessie, waarna we verdergaan met het eten van de truffels. Elke deelnemer krijgt een truffel die specifiek op hem/haar is uitgezocht. Via een geleide meditatie glij je daarna langzaam in je reis. Na dertig minuten zul je waarschijnlijk al iets merken. Je totale reis duurt zo’n 3 tot 5 uur. Deze zal muzikaal worden begeleid. Het gebruikt van rapéh is optioneel. Als alle deelnemers uit hun reis zijn, sluiten we gezamenlijk de ceremonie met een lichte maaltijd. In totaal duurt de ceremoniedag zo’n  10 tot 11 uur. In principe kun je na het eten weer rijden, maar ieder lichaam reageert anders. Het regelen van een lift of slaapplek is geen overbodige luxe.

In het intakeformulier vragen we je of je denkt veel of weinig nodig te hebben. Ben je bijvoorbeeld snel aangeschoten? Dan zul je genoeg hebben aan een lichtere dosis truffels. Als je dit niet goed weet van jezelf, stemmen we intuïtief op je af en bepalen we voor je. We hebben hier jarenlange ervaring in. Iemand die voor het eerst bij HOLY shit. reist, krijgt gemiddeld tussen de 7,5 en 15 gram, met mogelijkheid tot meer in de tweede ronde. 

In de buurt overnachten? Geen probleem! Je kunt een hotel, Airbnb of camping in de buurt vinden. Je vindt hieronder lijstjes met opties in de omgeving van de ceremonieruimtes. In je reserveringsbevestiging en in de agenda kun je zien in welke ceremonieruimte je ceremonie plaatsvindt.

Locaties: 
Ceremonieruimte Klein (Amstenrade)
Ceremonieruimte Groot (Spaubeek)
Ceremonieruimte Pim (Kerkrade)

In de agenda vind je alle aankomende openbare ceremonies. Een ceremonie is met maximaal 8 personen en kost € 195,00 p.p. Kom je liever alleen of met een eigen gezelschap of komen de door ons ingeplande ceremonies je niet uit, dan leggen we gewoon de agenda’s naast elkaar en kun je een besloten ceremonie boeken.

 Prijs p.p.TotaalDuur
Openbare ceremonie€ 195,-N.v.t.11 uur

Besloten ceremonies 

Individueel

 

€ 495,-

 

€ 495,-

 

9 uur

2 personen€ 295,-€ 590,-10 uur
3 personen€ 255,-€ 765,-10 uur
4 personen€ 225,-€ 900,-10 uur
5 personen of meer€ 205,-€ 1025,-10 uur
Couples ceremony€ 325,-€ 650,-11 uur

Bekijk de hier de beschikbare data. Boek je graag een besloten ceremonie voor meer dan 5 personen, neem dan even contact op.

BELANGRIJK: Je kunt niet deelnemen aan een truffelceremonie wanneer je:

– Zwanger bent of borstvoeding geeft;
– Medicatie gebruikt die niet samen kan met truffels, zoals antibiotica, antidepressiva en medicatie voor ADHD/ADD, maagklachten, hartproblemen of hoge bloeddruk;
– Nu of in het verleden te maken hebt gehad met psychoses, schizofrenie of borderline of wanneer er een indicatie is dat je hier aanleg voor hebt;
– Allergisch bent voor schimmels;
– In de laatste 24 uur andere verdovende middelen hebt gebruikt. HOLY shit. staat niet toe tijdens ceremonies gebruik te maken van verdovende middelen waaronder alcohol en cannabis.

Met het invullen van de intake gaan wij er vanuit dat je eerlijk bent over je situatie en je eigen veiligheid serieus neemt. Het invullen van de intake heeft geen zin wanneer je aan een of meer van bovenstaande zaken voldoet. Neem bij twijfel over medicatie of andere zaken even contact op of vul op de intake in wat de naam van je medicijn is.

Zowel bij de openbare agenda als de privé-ceremonies staat bij de betreffende datum ook wie de ceremonieleider is. Via deze link kom je op de pagina waar de gecertificeerde HOLY shit.- ceremonieleiders te vinden zijn (na voltooiing Jaaropleiding voor truffelceremonieleiders).

Uitleg truffelceremonies
Video afspelen over Uitleg truffelceremonies
Ervaringen Truffelceremonies HOLY shit
Video afspelen over Ervaringen Truffelceremonies HOLY shit

Wil je de ceremonie opgeven onder zakelijke kosten dan kun je een aangepaste factuur krijgen. De weergegeven prijzen zijn voor zakelijke klanten excl. BTW. Er komt dan 21% btw bovenop. Boek een zakelijke ceremonie altijd via info@holyshit.nl

Locaties truffelceremonies:

Ceremonieruimte groot

Ceremonieruimte Groot

Schoolstraat 3,
6176 BZ Spaubeek

Capaciteit: maximaal 12 personen.

Ceremomieruimte Pim

Ceremonieruimte Pim

Schummerstraat 14
6462 GE Kerkrade

Capaciteit: maximaal 5 personen.

Ceremonieruimte Floor Kruitz

Ceremonieruimte FLOOR

Pastoor Jacobsstraat 4
6133 AM Sittard

Capaciteit: maximaal 4 personen.

ceremonieruimte Marieke

Ceremonieruimte Marieke

Groene Maredijk 100,
2334 CT Leiden

Capaciteit: maximaal 8 personen.

Wat anderen over onze truffelceremonies zeggen:

Video afspelen over Ervaring truffelceremonies Daan

Daan Borsboom

Video afspelen over Ervaring Sarah truffelceremonies HOLY shit

Sarah Cornelis

"Fantastische en magische ervaring"

"De truffelceremonie bij Jenneke was een warme, fantastische en magische ervaring. Een aanrader voor iedereen die de behoefte voelt om een innerlijke reis te maken om welke reden dan ook. Jenneke is een mooi mens en helpt je vanuit haar hart. Zij geeft de juiste aandacht op het juiste moment. En ze maakt heerlijke soep’’

Manola Vandegard

"Een professionele, zorgzame begeleiding"

"Niet wetende wat te verwachten van een truffelceremonie maar wel dat je je diepste zijn kan ervaren met alles wat erbij komt aan emoties en geluiden, voelde ik mij bij Jenneke veilig en geborgen in al mijn kwetsbaarheid. Wat een professionele, zorgzame begeleiding van een lieve vrouw. Heel fijn’’

Renesse Legué

"Ik voelde me begrepen en beschermd"

"Een hele dag vol inner work bij Jenneke! Een intense, maar waardevolle ervaring waar gesprekken zich verdiepten. De veiligheid om te durven spreken, kwetsbaarheid tonen en haar nabijheid in mijn proces waren heel prettig. Ik voelde me begrepen en beschermd gedurende mijn innerlijk werk. Naast de ceremonieruimte ligt een geweldig bos om in de pauze te mogen vertoeven en dat maakte het helemaal af. Ik raad Jennekes begeleiding zeker aan! Topper!!!’’

Britt R.

"Veilig en vertrouwd"

"Ik had hoge verwachtingen en die werden helemaal ingelost en zelfs overtroffen. Jenneke heeft een heel mooi programma samengesteld, met een meditatie, sharing, ademwerksessie en dan de truffel zelf. Sinds deze dag voel ik mij super goed, heel krachtig én geaard. Zo fijn én bijzonder! De begeleiding door Jenneke voelt vertrouwd en veilig. Overweeg jij een truffelceremonie? Jenneke is jouw vrouw!’’

Saskia Vandenbroeck

"Interessante ervaring"

"Hele interessante ervaring! Ik ben zelf niet bezig met spiritualiteit of iets in die trend, maar ik ben heel blij dat ik gegaan ben en deze mooie ervaring heb kunnen meemaken.’’

Bram Van Dijk

"Het was fenomenaal"

"Ik ben enorm te spreken over de dag zelf, maar ook de voor- en na bereiding. Je wordt goed geïnformeerd en ze stelt je op je gemak. De begeleiding, de aankleding van de ruimte en de hele sfeer die dag was fenomenaal en een eye opener. Ik zou het absoluut aanraden aan anderen die zich ervoor willen openstellen en het zeker voor herhaling vatbaar!’’

Yves Spierts

Vorige slide
Volgende slide

Couples ceremony

Geen zin in een langdradig traject relatietherapie? Speciaal voor liefdeskoppels is er de Couples Ceremony: onze privé truffelceremonies voor 2 personen gericht op (nieuwe) verbinding met elkaar en verdieping in de relatie. Een volle dag samen de diepte in! Met een open blik leren jullie elkaar opnieuw kennen en helpen jullie elkaar oude shit los te laten. Middels een open gesprek en verbindende oefeningen leggen we de bodem voor de heilige ceremonie, zodat jullie elkaar beter leren begrijpen en (nog) liefdevoller worden naar elkaar. De Couples Ceremony blijkt keer op keer een doorslaand succes en trok al vele koppels in hernieuwde verliefdheid. Let love rule! 

Kosten: € 325,- p.p.

Duur: 11:00 tot 22:00

Locatie: Ceremonieruimte Pim

"ik heb echte verbinding ervaren"

“De couples ceremony werd inspirerend en authentiek begeleid door Jenneke. In een fantastische ruimte die met veel zorg is ingericht. Een aanrader voor iedereen die buiten zijn comfort zone wil gaan en verbinding wil ervaren, ook (juist?) op de pijnlijke momenten.’’

Frauke

"Ik voelde me op m'n gemak en veilig"

“De innerlijke reis die ik heb mogen maken was pittig, maar waardevol. Mijn man en ik hadden gekozen voor een koppelceremonie. Het heeft ons zeker dichterbij elkaar gebracht. Daarnaast heb ik voor mezelf ook veel mogen afsluiten. Jennekes begeleiding was ontzettend liefdevol. Ik voelde me op m'n gemak en veilig. Dankbaar!’’

Sheryna van der Zee

"Letterlijk en figuurlijk een eye opener"

“Bij Jenneke een truffel couples ceremony met mijn vrouw mogen beleven. Van begin tot eind voelde het als veilig, warm en vertrouwd ook al was het onze eerste truffel ervaring. De hele dag 1:1 begeleiding in een rustige mooie ruimte. Letterlijk en figuurlijk een eye opener.’’

Haico van der Goot

Vorige slide
Volgende slide

HOLY shift

Truffeljaarreis door de seizoenen

Jaarserie truffel-ceremonies

Dit krijg je:

  • Individuele ‘aftrap’ coachingsessie online
  • 4 truffelceremonies
  • 2 Deep Dive workshopdagen
  • 1 cacaoceremonie
  • Psychedelic breathwork
  • Shaking practice & bewust bewegen
  • Core wound innerlijk kindwerk
  • Divinatie
  • Indiaas waterritueel
  • Sacred Fire ritueel
  • Blotevoetenwandeling in stilte
  • Meditaties, sharings & rituelen
  • Integratiedag
  • Eten en drinken all-inn (vegetarisch)
  • WhatsApp community voor vragen en support
  • Liefdevolle nazorg
  • En nog véél meer!

   BONUSSEN:
   • HOLY goodiebag t.w.v. €75,- incl. Magical Notebook© van De Orakelmeisjes
   • Fysieke 9 dagen detox onder begeleiding t.w.v. €120,-
   • Toegang tot 1 extra online module naar keuze op HOLY shit. Academy t.w.v. max. €250,-  

In een bewuste en veilige groep ontdekken wat een jaar lang innerlijk werk inclusief truffelceremonies voor je kan doen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak? Dan is de ‘HOLY shift’ jaarreis door de seizoenen je volgende bestemming. Elk kwartaal omarmen we een ander element tijdens een truffelceremonie, namelijk: vuur (zomer), aarde (herfst), water (winter) en lucht (voorjaar). Daarnaast nemen we een deep dive in onszelf ook zónder de magische truffel middels verschillende workshops in lichaamswerk en energetisch werk.

Icon euro-teken

Investering in jezelf: € 1950,-

Betalen in termijnen is mogelijk

Zandloper icon

Data ceremonies/workshops

Aftrap coachingsessie: in overleg
Truffelceremonie zomer: 3 augustus 2024
Deep Dive workshopdag: 21 september 2024
Truffelceremonie herfst: 26 oktober 2024
Cacaoceremonie: 28 december 2024
Truffelceremonie winter: 1 februari 2025
Deep Dive workshopdag: 15 maart 2025
Truffelceremonie lente: 10 mei 2025
Integratiedag: 31 mei 2025

Locatie icon

Locatie:

Zuid-Limburg

"dit had ik vooraf nooit kunnen bedenken"

“In September mijn eerste truffelceremonie gedaan bij Jenneke en wat was ik blij dat ik de keuze gemaakt heb om dit bij Jenneke te doen. Vanaf het eerste moment gaf ze een heel fijn gevoel en heb ik me ontzettend op mijn gemak gevoeld en heeft ze ons de hele reis ontzettend goed begeleid. Het heeft me zoveel gebracht, dit had ik vooraf nooit kunnen bedenken, omdat ik al zoveel dingen geprobeerd had om echt bij mijn kern te komen. Maar wat de truffelceremonie tot nu toe al teweeg heeft gebracht, zo ontzettend blij mee en heb me ook aangemeld voor de jaarserie.’’

Nadine Hermans.

"Super professionele en liefdevolle begeleiding"

“Ik heb deelgenomen aan een reeks van ceremonies bij Jenneke. Ik kan het echt iedereen van harte aanbevelen. Ik vond het erg spannend om de stap te wagen maar ben blij dat ik heb doorgezet. Het was een echte eyeopener voor mij. Een unieke beleving een heel fijne ruimte met veel positiviteit. Super professionele en liefdevolle begeleiding. in een woord, top!.’’

Milad Rahnama'i.

Vorige slide
Volgende slide

 

nl_NLDutch