Meteen naar de inhoud

Zwanger? Volg deze meditatie om je kindje welkom te heten.

Gefeliciteerd lieve mama. Of je nu net pas ontdekte dat je zwanger bent, of al even aan het broeden bent op je nieuwste creatie, zo’n nieuw leven maken is best spannend en kost ook behoorlijk wat energie.

Deze meditatie ken je helpen om je voor te bereiden op je aankomende bevalling. Door een pure connectie te vormen tussen jou en je kindje, kun je hem of haar zich helemaal welkom laten voelen. Daarvoor is het belangrijk je eigen mindset op de juiste weg te zetten. Bereid je voor op een stukje (liefdevol) innerlijk werk.

Hoe bereid ik me voor op een meditatie? 

Zoek een rustig plekje op en zorg dat je niet gestoord zult worden. Ga comfortabel zitten of liggen en hou eventueel een dekentje bij de hand, gezien het fris kan voelen als je een tijdje stil zit. Door je ademhaling te verdiepen kun je rustigaan steeds dieper in jezelf zakken. Verder laat je je gewoon meevoeren, en probeer je je gedachten zo min mogelijk af te laten dwalen.

Herhaal zo vaak je wilt!

Ben je op zoek naar meer tips of ondersteuning? Hier hebben we nog een mooi artikel voor je over wat een doula voor jou zou kunnen betekenen. 

Voel je dat je ook wel wat ondersteuning kunt gebruiken tijdens je bevalling? We got you covered met deze geleide meditatie voor tijdens je bevalling.

Meer begeleide meditaties vindt je onder andere op ons YouTube kanaal.

Meditatie zwangerschap vogels
Video afspelen over Meditatie zwangerschap vogels
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Misschien ook interessant:

8 tips voor het loslaten van je telefoonverslaving

Het eerste dat je doet in de ochtend is het aanzetten van je telefoon om te zien of je nog ongelezen berichtjes hebt te beantwoorden of dat er nog iets interessants voorbijkomt op Facebook. En je gebruikt elk toiletbezoekje, elke filmpauze, random momenten op het werk en als je lunchvriend moet plassen om even snel te checken of er nog nieuwe reacties zijn. Ben jij dit? Dan is dit artikel voor jou. Want rationeel weet jij ook wel dat het zonde is van je tijd en dat het je ‘uit het nu’ haalt. Maar je hebt Facebook al

Lees verder

 

0
Laat hier een reactie achter!x
nl_NLDutch