Meteen naar de inhoud

Geleide Meditatie voor tijdens je bevalling

Het valt niet mee, een kindje op de wereld zetten. Misschien is het je eerste bevalling en ben je een beetje nerveus over wat er gaat komen. Of heeft verliep een eerdere ervaring niet zoals je had gewild. Hoe dan ook, je kunt er alle steun bij gebruiken. 

Voel je vrij om deze meditatie te beluisteren, voor innerlijke kracht, rust en om je kindje uit te nodigen op deze aardbol.

Jij bent de bazin

Misschien denk je in het moment zelf: “dame, hou je mond, ik ben bezig”. Ook okay! Deze gratis tool is er voor wie ‘m op dat moment voelt. Alleen jij weet waar je behoefte aan hebt. Zet hem tijdens je bevalling op een speakertje of met oortjes in, net wat je prettig vindt.

Interesse in artikelen over opvoeding (je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn)? Neem eens een kijkje in de categorie Voorouders, opvoeding en hechting.

Nog niet zover? Luister deze geleide meditatie voor tijdens je zwangerschap.

Video afspelen
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Misschien ook interessant:

Tandenknarsen? Dit zegt het en zo kom je er vanaf!

Meestal komen we erachter dat we ’s nachts knarsen doordat iemand anders ons daarop wijst of als we vaak wakker worden met hoofdpijn/kaakpijn. Je kunt het ook zelf ontdekken; kijk maar eens in de spiegel naar je tanden. Zijn ze mooi recht of lopen ze schuin en passen ze perfect in elkaar als je je kaak naar voren beweegt? Misschien is het heel normaal geworden voor je, maar het is helemaal niet gezond! Tandenknarsen kan wijzen op stress, én je kunt er vanaf komen. Liever vandaag dan morgen zelfs. Lees hier waarom.   Allereerst kun je heftige gebitsproblemen

Lees verder

 

0
Laat hier een reactie achter!x