Meteen naar de inhoud

Geleide Meditatie voor tijdens je bevalling

Het valt niet mee, een kindje op de wereld zetten. Misschien is het je eerste bevalling en ben je een beetje nerveus over wat er gaat komen. Of heeft verliep een eerdere ervaring niet zoals je had gewild. Hoe dan ook, je kunt er alle steun bij gebruiken. 

Voel je vrij om deze meditatie te beluisteren, voor innerlijke kracht, rust en om je kindje uit te nodigen op deze aardbol.

Jij bent de bazin

Misschien denk je in het moment zelf: “dame, hou je mond, ik ben bezig”. Ook okay! Deze gratis tool is er voor wie ‘m op dat moment voelt. Alleen jij weet waar je behoefte aan hebt. Zet hem tijdens je bevalling op een speakertje of met oortjes in, net wat je prettig vindt.

Interesse in artikelen over opvoeding (je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn)? Neem eens een kijkje in de categorie Voorouders, opvoeding en hechting.

Nog niet zover? Luister deze geleide meditatie voor tijdens je zwangerschap.

Video afspelen
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Misschien ook interessant:

Hekserij anno 2020: waarom een beetje heksen best goed voor je is

Heksen bestaan. Ze dragen geen punthoeden of gewaden en hebben (doorgaans) geen haakneus met pukkel. Nouja, misschien met Halloween dan. Ook roepen ze geen ‘Hocus pocus pilates pas’. Moderne hekserij is geen georganiseerde religie maar een sterke verbintenis met de natuur en al het leven om ons heen. Veel mensen ervaren stressklachten, zeker de afgelopen maanden, en moderne hekserij zou je kunnen helpen weer wat rust en verdieping in je leven te brengen. Haagse heks Lunadea (verdiept zich al 20 jaar in hekserij) vertelt er meer over. Door: Marina van den Bercken en Anne Koreman “De moderne heks

Lees verder

 

0
Laat hier een reactie achter!x
nl_NLDutch