Meteen naar de inhoud

Blogs and Vlogs

Alles wat je moet en wíl weten over zaken die te maken hebben met je persoonlijke ontwikkeling, op video of in blog. Wat jij fijn vindt. Behoefte aan iets specifieks? We doen ook aan (hilarische) verzoekjes op vlog, mits het enigszins te maken heeft met persoonlijke groei.

Persoonlijke ontwikkeling

Over uiteenlopende zaken die te maken hebben met emotionele en spirituele groei en/of zen worden.

Vrouw op retraite in natuur
Coaching

Op mini-retraite met jezelf

Voor een retraite hoef je niet per se naar een afgelegen klooster in de Zwitserse Alpen hoor. Kan gewoon thuis! En dat kan je heel veel brengen, al je het maar goed voorbereid. Wij helpen je (met downloadable sheet).

Lees verder
Springen vanuit vertrouwen
Tips

Wat zou vertrouwen doen?

Aangezien we terugkrijgen wat we uitstralen, willen we uit de angst en in het vertrouwen. Vertrouwen dat we op ons pad krijgen wat we nodig hebben. Door jezelf de juiste vragen te stellen kun je je wereldbeeld laten shiften.

Lees verder

Liefde en relaties

Over seksualiteit, onvoorwaardelijk houden van jezelf, je partner en anderen en andere zaken rondom relaties. 

Holistisch leven

Over bewust leven, spiritualiteit, het allesomvattende en het leven zelf. Lekker vaag, maar ook weer de kern. Van praktische dingetjes in huis tot self care.

zuiver je huis met smudge stick
Tips

Hoe zuiver je je eigen huis?

Elk huis heeft een unieke energie, die ontstaat door de geschiedenis van de plek, de gebruikers, energiebanen en entiteiten. Jij kunt de controle nemen over deze energie door je huis energetisch te reinigen. Wij geven je de ins en outs!

Lees verder

(VOOr)OUDErS, OPVOEDING, HECHTING

Over alle shit die je ouders je hebben aangedaan en hoe je er vanaf komt. Over het ouderschap en hoe je dat holistisch aanpakt. Oh, en over eigen verantwoordelijkheid nemen.

Geld en carrière

Manifesteren kun je leren! Over rijkdom en minimalisme, over dromen, doen, werken en ontspannen. Mét echt toe te passen tips die je dagelijkse werk en leven makkelijker maken.

Meer tijd dankzij agendablocking
Artikel

Agendablocking: meer tijd in je dag

Grip krijgen op je agenda, je to-dolijst, en op je werk-levenbalans. Duik in de wereld van agendablocking en leer hoe je dit op een relatief eenvoudige manier kunt doen, en zo meer tijd overhoudt in je dag.

Lees verder
Geleide meditatie

Visualiseer je droomhuis

In deze geleide meditatie maak je het plaatje van je droomhuis, op je droomlocatie, in je droomomgeving helder tot in de details. Wat voel je als je het huis binnengaat, hoe ruikt de keuken en welke kleur hebben de stenen? Hoe ziet je tuin eruit, of je uitzicht?

Lees verder

Medicijnplanten

Over magische truffels, moeder Aya, Cactus, iboga, kambo, peyote en andere plantmedicijnen die helpen je innerlijke wereld te verkennen.

Gewicht vasthouden
Artikel

Gewicht vasthouden door trauma

Jenneke, deed zelf een paddoceremonie. Als onderdeel van de Jaaropleiding van Ceremonieleiders groeide ze haar eigen paddenstoelen en stopte er een mooie intentie in. Onder begeleiding van HOLY shit. ceremonieleider Margreet Feijten ging ze de diepte van haar eigen wateren in.

Lees verder
Blog ceremonieleider
Artikel

Hoe herken je een goede ceremonieleider?

De Rol van een Ceremonieleider
Ceremonieleiders zijn cruciaal voor spirituele en persoonlijke groei. Ze bieden veilige en empathische omgevingen voor innerlijk werk door het creëren van een veilige ruimte, authentiek en eerlijk te zijn, actief te luisteren en te begrijpen, en hun eigen emoties te beheren.

Bij HOLY shit. staan veiligheid, professionaliteit, oordeelloosheid, persoonlijke ontwikkeling, liefdevolle zorg en het doorbreken van taboes centraal. We trainen leiders om ondersteunende, oordeelloze ruimtes te creëren, wat diepe persoonlijke groei en heling bevordert.

Lees verder

He leven is geen ponykamp

Omdat het leven soms gewoon stom is. Veelal waargebeurde verhalen. Heb jij een bijzonder of heftig verhaal dat hier tussen past en kun je een beetje schrijven? We geven je een podium!


 

en_GBEnglish