Meteen naar de inhoud

Blogs and Vlogs

Alles wat je moet en wíl weten over zaken die te maken hebben met je persoonlijke ontwikkeling, op video of in blog. Wat jij fijn vindt. Behoefte aan iets specifieks? We doen ook aan (hilarische) verzoekjes op vlog, mits het enigszins te maken heeft met persoonlijke groei.

Persoonlijke ontwikkeling

Over uiteenlopende zaken die te maken hebben met emotionele en spirituele groei en/of zen worden.

Vrouw op retraite in natuur
Coaching

Op mini-retraite met jezelf

Voor een retraite hoef je niet per se naar een afgelegen klooster in de Zwitserse Alpen hoor. Kan gewoon thuis! En dat kan je heel veel brengen, al je het maar goed voorbereid. Wij helpen je (met downloadable sheet).

Lees verder
Springen vanuit vertrouwen
Tips

Wat zou vertrouwen doen?

Aangezien we terugkrijgen wat we uitstralen, willen we uit de angst en in het vertrouwen. Vertrouwen dat we op ons pad krijgen wat we nodig hebben. Door jezelf de juiste vragen te stellen kun je je wereldbeeld laten shiften.

Lees verder

Liefde en relaties

Over seksualiteit, onvoorwaardelijk houden van jezelf, je partner en anderen en andere zaken rondom relaties. 

Holistisch leven

Over bewust leven, spiritualiteit, het allesomvattende en het leven zelf. Lekker vaag, maar ook weer de kern. Van praktische dingetjes in huis tot self care.

zuiver je huis met smudge stick
Tips

Hoe zuiver je je eigen huis?

Elk huis heeft een unieke energie, die ontstaat door de geschiedenis van de plek, de gebruikers, energiebanen en entiteiten. Jij kunt de controle nemen over deze energie door je huis energetisch te reinigen. Wij geven je de ins en outs!

Lees verder

(VOOr)OUDErS, OPVOEDING, HECHTING

Over alle shit die je ouders je hebben aangedaan en hoe je er vanaf komt. Over het ouderschap en hoe je dat holistisch aanpakt. Oh, en over eigen verantwoordelijkheid nemen.

Geld en carrière

Manifesteren kun je leren! Over rijkdom en minimalisme, over dromen, doen, werken en ontspannen. Mét echt toe te passen tips die je dagelijkse werk en leven makkelijker maken.

Meer tijd dankzij agendablocking
Artikel

Agendablocking: meer tijd in je dag

Grip krijgen op je agenda, je to-dolijst, en op je werk-levenbalans. Duik in de wereld van agendablocking en leer hoe je dit op een relatief eenvoudige manier kunt doen, en zo meer tijd overhoudt in je dag.

Lees verder
Geleide meditatie

Visualiseer je droomhuis

In deze geleide meditatie maak je het plaatje van je droomhuis, op je droomlocatie, in je droomomgeving helder tot in de details. Wat voel je

Lees verder

Medicijnplanten

Over magische truffels, ahahuasca, san pedro, iboga, kambo, peyote en andere plantmedicijnen die helpen je innerlijke wereld te verkennen.

Lion's mane leeuw

Lion’s mane – het beste vriendje van de truffel

Lion’s mane: een paddenstoel waarvan je krachtige hallucinaties krijgt waarin je je zo sterk als een leeuw voelt – is wat wij ons voorstelden toen we er voor het eerst van hoorden, maar dit is absoluut niet het geval, dus vergeet dat alsjeblieft weer. Wat is en doet het wel?

Lees verder

He leven is geen ponykamp

Omdat het leven soms gewoon stom is. Veelal waargebeurde verhalen. Heb jij een bijzonder of heftig verhaal dat hier tussen past en kun je een beetje schrijven? We geven je een podium!


 

en_GBEnglish