Meteen naar de inhoud

Het leven is geen ponykamp

Omdat het leven soms gewoon stom is. Veelal waargebeurde verhalen. Heb jij een bijzonder of heftig verhaal dat hier tussen past en kun je een beetje schrijven? We geven je een podium!

Het leven is geen ponykamp

Waargebeurd

Shannon: “Ik ben chronisch ziek na een tekenbeet”

Ik had nooit gedacht dat het mij zou overkomen: chronisch ziek worden. In 2005 vond ik een tekenbeet in mijn borst. Zijn hoofd was in mijn lichaam blijven zitten. De huisarts zei dat ik mij geen zorgen hoefde te maken en dat deed ik dus ook niet. Had ik toen maar geweten wat ik nu weet…

Lees verder
Waargebeurd

Bart: “Ik werd seksueel misbruikt”

Al lange tijd ben ik op zoek naar een manier om iets te mogen doen met de blokkade in mijn onderbuik en op seksueel gebied. Door operaties in mijn puberteit en misbruik op latere leeftijd is dat gebied volledig op slot gegaan en kom ik er niet meer aan.

Lees verder
Artikel

Meer balans: quick fix tips voor heftige emoties

Herkenbaar? Je voelt je intens verdrietig, boos of geïrriteerd en kunt het maar niet van je af schudden. Het beheerst je emoties dusdanig dat je je dag niet lekker doorkomt en je misschien wel heftiger op anderen reageert dan je zou willen. Of je sluit je juist volledig af. Gelukkig is er een quick fix.

Lees verder

 

nl_NLDutch