Meteen naar de inhoud

Persoonlijke ontwikkeling

Over uiteenlopende zaken die te maken hebben met emotionele en spirituele groei en/of zen worden.

Persoonlijke ontwikkeling

Vrouw op retraite in natuur
Coaching

Op mini-retraite met jezelf

Voor een retraite hoef je niet per se naar een afgelegen klooster in de Zwitserse Alpen hoor. Kan gewoon thuis! En dat kan je heel veel brengen, al je het maar goed voorbereid. Wij helpen je (met downloadable sheet).

Lees verder »
Springen vanuit vertrouwen
Tips

Wat zou vertrouwen doen?

Aangezien we terugkrijgen wat we uitstralen, willen we uit de angst en in het vertrouwen. Vertrouwen dat we op ons pad krijgen wat we nodig hebben. Door jezelf de juiste vragen te stellen kun je je wereldbeeld laten shiften.

Lees verder »
Artikel

Onze essentie en de lagen van onze identiteit

Wie jij in essentie bent, wordt in de loop van je leven langzaam verhuld door de laagjes die je om jezelf heen opbouwt. Die zelfbescherming lijk je misschien nodig te hebben… tot je je realiseert dat het tijd is om terug te gaan naar je kern.

Lees verder »
Wijsheid paard
Artikel

De wijsheid van het paard

We kunnen veel leren van de gevoelige energetische wereld van paarden. Als kuddedieren weten zij elkaar feilloos aan te voelen, zonder elkaar aan te hoeven kijken. Wij mensen zijn die kunst verleerd, maar je kunt het wel trainen!

Lees verder »
Artikel

Uit je hoofd, in je lijf. Hoe doe je dat?

Je gevoelens voelen: voor velen best lastig. We hebben geleerd onszelf eindeloos af te leiden en vooral in ons hoofd bezig te zijn. Maar adem diep in en uit, we gaan je er doorheen helpen. Uit je hoofd en in je lijf, zo doe je dat:

Lees verder »
Ademcirkel
Artikel

De kracht van ademcirkels

Wist je dat je ademhaling enorm veel invloed heeft op hoe je je voelt? Door verbonden ademwerk te oefenen in een ademcirkel kun je oude trauma’s loslaten en patronen doorbreken. Bij HOLY shit. kan dat, in een prachtige ceremonieruimte aan de bosrand in Amstenrade.

Lees verder »
Reiki behandeling
Artikel

DIY Reiki: pijn wegnemen met je handen

Alles is energie. Naarmate je er meer mee gaat werken, zul je merken dat je het beter kunt voelen. Je kunt deze energie namelijk gebruiken om bij jezelf of een ander energetische blokkades weg te nemen of juist meer energie naar een plek te sturen.

Lees verder »
Vipassana
Artikel

Vipassana-stilteretraite: een reis naar zelfbewustzijn

Vipassana, ‘helder inzicht’ in het Pali, is een door Boeddha onderwezen meditatietechniek voor zelftransformatie. Los van spiritualiteit, groeit de populariteit van tiendaagse stilteretraites in Nederland. Ervaringsdeskundige Sandra Ijsselmuiden benadrukt de zoektocht naar verdieping. Oorspronkelijk ontdekt in India, verspreidt Vipassana zich de afgelopen dertig jaar geleidelijk over de wereld, met als doel het helen van menselijk lijden, zowel mentaal als fysiek. Resultaten tonen meer harmonie en geluk bij deelnemers, ondanks de uitdagingen van de retraite.

Lees verder »
Artikel

HOLY shit. Academy: wat ze je niet leren op school

Yes! HOLY shit. Academy is bijna live, je virtuele (en soms fysieke) schoolbank over alles wat te maken heeft met holistisch leven. Hoe ga je om met liefdespijn? Hoe word je gelukkig? Hoe doe je tantra?
Deze en 1000 andere vragen worden beantwoord in de modules van HOLY shit. Academy.

Lees verder »

 

nl_NLDutch