De Orakelmeisjes

De Orakelmeisjes

Uit HOLY shit. en Amber Delahaye Ilustratie is een zusje ontstaan: De Orakelmeisjes. Onder deze naam maken Jenneke van Genechten en Amber Delahaye onder meer orakelkaartendecks. Dit zijn kaartspellen met wijsheden die je op elk moment van de dag kunt trekken, om inzichten te verkrijgen over de situatie waarin je zit of om even bevestiging te krijgen over je keuzes.

Het allernieuwste orakeldeck heet HEALING PLANTS en is gebaseerd op de helende kracht van de natuur. Elke kaart hoort bij een plant, bloem, boom of kruid en de eigenschappen van dit groen vertellen iets over jou. Op de website van De Orakelmeisjes vind je een vlog van Amber & Jenneke en kun je neuzen tussen hun gezamenlijke producten.

“Een must in je kaartencollectie!”

Wauw, die ‘meisjes’ achter De Orakelmeisjes weten echt waar ze het over hebben. Ben openlijk jaloers op dit prachtige deck. Wat een rijke en magische kaarten.
Mabel van den Dungen
Tarot opleider

Krachtdiersessie

Altijd al willen weten welk dier jou begeleid op dit moment in je leven? Je spirit animal heeft unieke eigenschappen die vanalles vertellen over nog niet ontdekte kanten van jezelf, en het pad dat voor je ligt. Naast het maken van orakelkaarten, kun je ook via De Orakelmeisjes een krachtdiersessie boeken.