Meteen naar de inhoud

De Orakelmeisjes

De Orakelmeisjes

Uit HOLY shit. en Amber Delahaye Ilustratie is een zusje ontstaan: De Orakelmeisjes. Onder deze naam maken Jenneke van Genechten en Amber Delahaye onder meer orakelkaartendecks. Dit zijn kaartspellen met wijsheden die je op elk moment van de dag kunt trekken, om inzichten te verkrijgen over de situatie waarin je zit of om even bevestiging te krijgen over je keuzes.

Na het ongekende succes van het uitverkochte orakeldeck HEALING PLANTS uit 2020 (gebaseerd op de helende kracht van de natuur), lanceerden De Orakelmeisjes in 2022 Queen of Hearts Wisdom. Deze laatste is een regulier kaartspel met daarop inspirerende, soms brutale quotes. Je kunt er dus mee Klaverjassen én kaartjes trekken. Hoewel Amber en Jenneke geloven dat toeval niet bestaat, vinden ze ook dat zweverig taalgebruik niet nodig is. Nuchter en met gevoel voor humor is key. In 2023 kwam het Magical Notebook op de markt, een must-have voor elke journal’er. Naast kaartendecks kun je via de deorakelmeisjes.com ook orakelkaarsen, orakelthee, orakelstenen, postkaarten en originele schilderingen kopen.

“Een must in je kaartencollectie!”

Wauw, die ‘meisjes’ achter De Orakelmeisjes weten echt waar ze het over hebben. Ben openlijk jaloers op dit prachtige deck. Wat een rijke en magische kaarten.
Mabel van den Dungen
Tarot opleider

Krachtdierendeck

Altijd al willen weten welk dier jou begeleid op dit moment in je leven? Je spirit animal heeft unieke eigenschappen die vanalles vertellen over nog niet ontdekte kanten van jezelf, en het pad dat voor je ligt. In 2024 verschijnt het krachtdierendeck, qua look & feel vergelijkbaar met HEALING PLANTS. 


 

nl_NLDutch