Meteen naar de inhoud

Aanbod

Hier vind je een handig overzicht van het aanbod van HOLY shit. op dit moment. Wil je meer lezen over een specifieke dienst, klik dan door via de button onder je keuze of boek direct via de agenda.
Het aanbod van HOLY shit. varieert elke periode. 

Dit kun je bij HOLY shit. doen:

Dit overzicht is onderverdeeld in HOLY truffelceremonies, holistische coaching, buitenlandreizen en HOLY dance.  De Jaaropleiding tot Truffelceremonieleider het het jaartraject HOLY shift staan onder de eerste categorie. Voor kaartendecks verwijzen we je graag door naar de site van de Orakelmeisjes.

Truffelceremonies

Ceremomieruimte Pim

Openbare ceremonie

uit aanbod HOLY shit. gepland

In de openbare agenda vind je alle truffelceremonies waar je je bij kunt aansluiten door gecertificeerde ceremonieleiders.  Tijdens deze krachtige, diepe reis in jezelf kun je antwoorden op levensvragen ontdekken en patronen doorbreken. Ben jij klaar voor een reisje in the magic space?

Altaar ceremonieruimte

Besloten ceremonie

zelf inplannen

Een besloten truffelceremonie is er voor mensen die niet wensen deel te nemen aan een openbare ceremonies, maar liever alleen komen of met een eigen gezelschap op een datum naar keuze. Deze vinden plaats bij een ceremonieleider of locatie naar keuze.

Couple-Ceremony-foto

Couples ceremony

samen met je partner

Geen zin in een langdradig traject relatietherapie? Speciaal voor liefdeskoppels is er de Couples Ceremony: een privé truffelceremonie voor 2 personen gericht op (nieuwe) verbinding met elkaar en verdieping in de relatie. Een volle dag samen de diepte in! Met een open blik leren jullie elkaar opnieuw kennen en helpen jullie elkaar oude shit los te laten. Let love rule! 

Ceremonieruimte

HOLY shift

Jaartraject met truffels

Deze jaarreis is het ultieme traject voor iedereen die graag zichzelf op diepe lagen ontmoet met magische truffels. Een jaar lang duik je met hetzelfde groepje de diepte in en elk seizoen komen we samen om een ander stuk aan te kijken aan de hand van de elementen. Daarbij nemen we ook zonder truffels een Deep Dive in onszelf met verschillende workshops en sessies. Een magisch cadeau aan jezelf! 

Start: augustus 2025

0049-Anne Jannes Photography-8268s

Jaaropleiding

tot truffelceremonieleider

In de Jaaropleiding tot Truffelceremonieleider leer je alle facetten van het begeleiden en leiden van innerlijke processen met en zonder de magische truffel. Na de opleiding ben je in staat ceremonies te begeleiden in groepen en weet je wat er allemaal voor nodig is om een truffelceremonie ook volledig te dragen als ceremonieleider.

Start: juli 2025

Holistische coaching

HOLY coaching VIP

1 op 1 VIP-traject

voor ondernemers

Compleet binnenstebuiten gekeerd in een half jaar met het meest intensieve traject dat HOLY shit. biedt, zonder afleiding van anderen. Jij en ik, full focus op jou en je (nieuwe) onderneming.

Pim aan het werk

Truffel verdiepingsstraject

Maak je truffelreis compleet met een individuele voorzorg- en nazorgsessie om alles eruit te halen en je angsten overboord te zetten.

Buitenlandreizen

Pelgrimstocht

Pelgrimsreis

naar Santiago de Compostela

Behoefte aan een diepe connectie met jezelf en de natuur? Behoefte aan stilte en niets moeten? Aan eindeloos wandelen door honderden kilometers aan prachtige landschappen, bergtoppen en niemandsland? Van kerkdorp naar kerkdorp nemen we je mee op een spirituele voetreis door Spanje over de populaire pelgrimsroute naar het heilige oord: Santiago de Compostela.

Retraitefestival portugal Community

The Community

Retraitefestival in Portugal

Hey, spaceholder! Behoefte aan tijd voor jezelf, innerlijk werk, verbinding en rust? Welkom bij The Community, een allesomvattend retraitefestival in het zonnige en spirituele Portugal. Het is eindelijk tijd voor JOU. Deze retraite is er voor en door facilitators.

HOLY dance

HOLY Babydance

Holy babydance

Danslessen

Tijdens deze dansles draag je je baby in een draagzak of draagdoek, waarbij de connectie tussen ouder en kind centraal staat. 

HOLY dance door Jenneke van Genechten

Holy latin

Danslessen

Wie van Latijns-Amerikaanse muziek houdt én van lichaamsbewustzijn, zal zich helemaal op z’n plek voelen tijdens een uurtje HOLY latin. 

HOLY hiphop

HOLY hiphop

Danslessen

Voor de wat ruigere dansers die houden van zweten, strakke bewegingen en pit, is er HOLY hiphop. Uiteraard mét lichaamsbewustzijn.

"Tot op de dag van vandaag ben ik hier dankbaar voor"
"Enige tijd geleden heb ik het aanbod van HOLY shit. ontdekt en ben ik in contact gekomen met Jenneke. Tot op de dag van vandaag ben ik hier dankbaar voor. Jenneke is een bijzonder mooi mens met een heel fijne energie. Ik voelde me meteen welkom bij haar. Haar aanbod aan diensten en activiteiten spreekt me enorm aan en daarom heb ik al deelgenomen aan verschillende dingen. Wanneer je binnenkomt in haar ceremonieruimte, waan je je in een sprookjeswereld. Ik heb een aantal keer lekker gedanst bij de HOLY latin, een aantal HOLY sharing circles bijgewoond en ook een ademcirkel. Dit vond ik erg spannend. De ervaring op zich en de begeleiding van Jenneke hierbij waren heel erg fijn, wat maakt dat ik me onlangs ook heb aangemeld voor het Deep Dive traject! Can’t wait!"

Shirley Esser

"Er was ruimte voor praten, voor stilte, voor knuffels, voor alles"

"Ik heb onlangs deelgenomen aan een truffelceremonie bij HOLY shit. olv Pim. Het was een mooie dag in een veilige omgeving met liefdevolle begeleiding. Er was ruimte voor praten, voor stilte, voor knuffels, voor alles. Het was een fijne reis en ik zal zeker nog eens terug gaan bij dit team!”

Sandra Cruijsberg

"De focus ligt op plezier en beweging"

"Magisch! Ik heb intens mogen leren voelen, diverse vormen van lichaamswerk hielpen releasen, het sharen met een stel prachtige en krachtige vrouwen. De eerlijkheid en kwetsbaarheid waarmee konden delen. Onze wonden helen, maar ook de delen van jezelf kunnen omarmen waar je voorheen van weg keek. Mijn pad van bewust ZIJN heeft met de het Deep Dive traject nog meer diepgang bereikt. Een intensief traject, maar elke cent nog meer dan waard. Ik ben gegroeid! Ik ben dankbaar voor de wijsheid van Jenneke en voor alles wat de dames van deze Deep Dive mij hebben gebracht.”

Dees Fueler


 

nl_NLDutch