Meteen naar de inhoud

Aanbod

Hier vind je een handig overzicht van het aanbod van HOLY shit. op dit moment. Wil je meer lezen over een specifieke dienst, klik dan door via de button onder je keuze of boek direct via de agendaHet aanbod van HOLY shit. varieert elke periode. 

Dit kun je bij HOLY shit. doen:

Dit overzicht is onderverdeeld in truffelceremonies (retreats met magische truffels), coaching & ademwerk, buitenlandreizen en ander leuks. De intakesessie onder die laatste categorie is voor iedereen die íets uit het aanbod van HOLY shit. wil doen maar niet weet wat het beste past of waar te beginnen. Kijk ook eens op de site van de Orakelmeisjes.

Truffelceremonies

Ceremomieruimte Pim

Openbare ceremonie

uit aanbod HOLY shit. gepland

Dit is een door HOLY shit. georganiseerde truffelceremonie. Deze ceremonies zijn te vinden in de agenda. Tijdens deze krachtige, diepe reis in jezelf kun je antwoorden op levensvragen ontdekken en patronen doorbreken. Ben jij klaar voor een reisje in the magic space?

Altaar ceremonieruimte

Besloten ceremonie

zelf inplannen

Een besloten truffelceremonie is er voor mensen die niet wensen deel te nemen aan een openbare ceremonies, maar liever alleen komen of met een eigen gezelschap op een datum naar keuze. Deze vinden doorgaans plaats op bij Pim tot en met 5 personen. Voor grotere gezelschappen kun je tot 12 personen bij ons terecht.

Couple-Ceremony-foto

Couples ceremony

samen met je partner

Geen zin in een langdradig traject relatietherapie? Speciaal voor liefdeskoppels is er de Couples Ceremony: een privé truffelceremonie voor 2 personen gericht op (nieuwe) verbinding met elkaar en verdieping in de relatie. Een volle dag samen de diepte in! Met een open blik leren jullie elkaar opnieuw kennen en helpen jullie elkaar oude shit los te laten. Let love rule! 

Ceremonieruimte

Truffel jaarserie

'Reis door de elementen'

Deze jaarreis is het ultieme traject voor iedereen die graag zichzelf op diepe lagen ontmoet met magische truffels. Een jaar lang duik je met hetzelfde groepje de diepte in en elk seizoen komen we samen om een ander stuk aan te kijken aan de hand van de elementen. Een magisch cadeau aan jezelf!


Start: augustus 2024

0049-Anne Jannes Photography-8268s

Jaaropleiding

tot truffelceremonieleider

In de opleiding tot truffelceremonieleider leer je alle facetten van het begeleiden en leiden van innerlijke processen met en zonder de magische truffel. Na de opleiding ben je in staat ceremonies te begeleiden in groepen en weet je wat er allemaal voor nodig is om een truffelceremonie ook volledig te dragen als ceremonieleider.

Start: juli 2024

Coaching & ademwerk

Truffelceremoniebegeleider groepje Deep dive

HOLY Deep Dive

Duik samen met 4 andere fijne deelnemers 3 maanden lang de diepte in met wekelijkse intensieve sessies gericht op de psychologie, lichaamswerk en energetisch werk. Tijd voor JOU.

Let op: wegens zwangerschapsverlof vanaf mei 2024 weer beschikbaar.

HOLY coaching VIP

1 op 1 VIP-traject

voor ondernemers

Compleet binnenstebuiten gekeerd in een half jaar met het meest intensieve traject dat HOLY shit. biedt, zonder afleiding van anderen. Jij en ik, full focus op jou en je (nieuwe) onderneming.

Let op: wegens zwangerschapsverlof vanaf april 2024 weer beschikbaar.

Pim aan het werk

Truffelceremonie
pre- & aftercare traject

Maak je truffelreis compleet met een individuele voorzorg- en nazorgsessie om alles eruit te halen en je angsten overboord te zetten.

Ademcirkel

HOLY breath is een ademtechniek die het zelfherstellend vermogen van het lichaam aanspreekt, zowel fysiek, emotioneel als spiritueel. In de ademcirkel duik je drie uur lang de diepte in. De energie van het groepje en de veilige setting in de ceremonieruimte zorgen voor overgave en diepe innerlijke processen. 

Ademwerk - intakeformulieren

HOLY Breath

Journey

In dit traject werken we in vier sessies aan het helen van oude pijnen, trauma’s en innerlijke blokkades met behulp van de krachtige verbonden ademhaling en holistische coaching. Elke ademsessie een laagje dieper!

Let op: wegens zwangerschapsverlof vanaf april 2024 weer beschikbaar.

Buitenlandreizen

Pelgrimstocht

Pelgrimsreis

naar Santiago de Compostela

Behoefte aan een diepe connectie met jezelf en de natuur? Behoefte aan stilte en niets moeten? Aan eindeloos wandelen door honderden kilometers aan prachtige landschappen, bergtoppen en niemandsland? Van kerkdorp naar kerkdorp nemen we je mee op een spirituele voetreis door Spanje over de populaire pelgrimsroute naar het heilige oord: Santiago de Compostela.

Retraitefestival portugal Community

The Community

Retraitefestival in Portugal

Hey, spaceholder! Behoefte aan tijd voor jezelf, innerlijk werk, verbinding en rust? Welkom bij The Community, een allesomvattend retraitefestival in het zonnige en spirituele Portugal. Het is eindelijk tijd voor JOU. Deze retraite is er voor en door facilitators. Hoe fijn is het als wij lichaamswerkers, coaches en ceremonieleiders zelf óók eens kunnen zakken in de veilige bedding van een groep ervaren spaceholders? Tijdens The Community leef je samen met likeminded mensen in een community-setting. Ben jij onderdeel van dit te gekke project?

Ander leuks aanbod HOLY shit.

Jenneke (lachend in het park)

Intakesessie

Deze eenmalige intakesessie is er voor als je me nog niet goed kent, zodat je live mijn energie kunt voelen en mijn manier van werken kunt ervaren. In de sessie ontdekken we samen waar het ‘euvel’ zit en welke van alle trajecten uit het aanbod van HOLY shit. het beste bij je past.

Let op: wegens zwangerschapsverlof vanaf april 2024 weer beschikbaar.

HOLY dance door Jenneke van Genechten

HOLY dance

Danslessen

HOLY dance is de overkoepelende naam voor de twee embodiment stromingen waarin wij lesgeven, namelijk HOLY latin en HOLY hiphop! Dansen is immers hartstikke therapeutisch. Endorfine (die vrijkomt door beweging) maakt je blij, en na een uurtje losse heupen ben je volledig uit je hoofd en in je lijf.

"Tot op de dag van vandaag ben ik hier dankbaar voor"
"Enige tijd geleden heb ik het aanbod van HOLY shit. ontdekt en ben ik in contact gekomen met Jenneke. Tot op de dag van vandaag ben ik hier dankbaar voor. Jenneke is een bijzonder mooi mens met een heel fijne energie. Ik voelde me meteen welkom bij haar. Haar aanbod aan diensten en activiteiten spreekt me enorm aan en daarom heb ik al deelgenomen aan verschillende dingen. Wanneer je binnenkomt in haar ceremonieruimte, waan je je in een sprookjeswereld. Ik heb een aantal keer lekker gedanst bij de HOLY latin, een aantal HOLY sharing circles bijgewoond en ook een ademcirkel. Dit vond ik erg spannend. De ervaring op zich en de begeleiding van Jenneke hierbij waren heel erg fijn, wat maakt dat ik me onlangs ook heb aangemeld voor het Deep Dive traject! Can’t wait!"

Shirley Esser

"Er was ruimte voor praten, voor stilte, voor knuffels, voor alles"

"Ik heb onlangs deelgenomen aan een truffelceremonie bij HOLY shit. olv Pim. Het was een mooie dag in een veilige omgeving met liefdevolle begeleiding. Er was ruimte voor praten, voor stilte, voor knuffels, voor alles. Het was een fijne reis en ik zal zeker nog eens terug gaan bij dit team!”

Sandra Cruijsberg

"De focus ligt op plezier en beweging"

"Magisch! Ik heb intens mogen leren voelen, diverse vormen van lichaamswerk hielpen releasen, het sharen met een stel prachtige en krachtige vrouwen. De eerlijkheid en kwetsbaarheid waarmee konden delen. Onze wonden helen, maar ook de delen van jezelf kunnen omarmen waar je voorheen van weg keek. Mijn pad van bewust ZIJN heeft met de het Deep Dive traject nog meer diepgang bereikt. Een intensief traject, maar elke cent nog meer dan waard. Ik ben gegroeid! Ik ben dankbaar voor de wijsheid van Jenneke en voor alles wat de dames van deze Deep Dive mij hebben gebracht.”

Dees Fueler


 

nl_NLDutch