Meteen naar de inhoud

Aanvullende Voorwaarden

Op deze pagina vind je de aanvullende voorwaarden voor diverse trajecten binnen HOLY shit. Door het voldoen van een aanbetaling ga je akkoord met de algemene en aanvullende voorwaarden.

HOLY Babydance

HOLY babydance

Ontdek de magie van dansen met je baby! Tijdens HOLY babydance draag je je kleintje in een draagzak of draagdoek, waardoor de connectie tussen ouder en kind centraal staat. Geniet van het wiegen op een fijne, volwassen beat (zonder kindermuziek!) terwijl jouw baby zich heerlijk ontspant, slaapt of lacht. Ook als je kindje even wil ontladen, is er alle ruimte om liefdevol aanwezig te zijn.

Klik hier om de aanvullende voorwaarden te bekijken. Meer informatie over HOLY babydance? Klik hier!

Altaar ceremonieruimte

HOLY shift - truffeljaarreis door de seizoenen

Deze jaarreis is het ultieme traject voor iedereen die graag zichzelf op diepe lagen ontmoet met magische truffels. Een jaar lang duik je met hetzelfde groepje de diepte in en elk seizoen komen we samen om een ander stuk aan te kijken aan de hand van de elementen. Een magisch cadeau aan jezelf!

Klik hier om de aanvullende voorwaarden te bekijken. Meer informatie over het traject? Klik hier!

Jaaropleiding tot truffelceremonieleider

In de opleiding tot truffelceremonieleider leer je alle facetten van het begeleiden en leiden van innerlijke processen met en zonder de magische truffel. Na de opleiding ben je in staat ceremonies te begeleiden in groepen en weet je wat er allemaal voor nodig is om een truffelceremonie ook volledig te dragen als ceremonieleider.

Klik hier om de aanvullende voorwaarden te bekijken. Meer informatie over het traject? Klik hier!

HOLY coaching VIP

1-op-1 VIP traject

Compleet binnenstebuiten gekeerd in een half jaar met het meest intensieve traject dat HOLY shit. biedt, zonder afleiding van anderen. Jij en ik, full focus op jou en je (nieuwe) onderneming.

Klik hier om de aanvullende voorwaarden te bekijken. Meer informatie over het traject? Klik hier!

the community

The Community - Retraitefestival

Hey, spaceholder! Behoefte aan tijd voor jezelf, innerlijk werk, verbinding en rust? Welkom bij The Community, een allesomvattend retraitefestival in het zonnige en spirituele Portugal. Het is eindelijk tijd voor JOU. Deze retraite is er voor en door facilitators. Hoe fijn is het als wij lichaamswerkers, coaches en ceremonieleiders zelf óók eens kunnen zakken in de veilige bedding van een groep ervaren spaceholders?

Klik hier om de aanvullende voorwaarden te bekijken. Meer informatie over deze reis? Klik hier!

Pelgrimsreis

Behoefte aan een diepe connectie met jezelf en de natuur? Behoefte aan stilte en niets moeten? Aan eindeloos wandelen door honderden kilometers aan prachtige landschappen, bergtoppen en niemandsland? Van kerkdorp naar kerkdorp neem ik je mee op een spirituele voetreis door Spanje over de populaire pelgrimsroute naar het heilige oord: Santiago de Compostela.

Klik hier om de aanvullende voorwaarden te bekijken. Meer informatie over deze reis? Klik hier!


 

nl_NLDutch