Meteen naar de inhoud

Carrièreswitch tot truffelceremonieleider… iets voor jou?

Als je wel eens, of vaker, innerlijke reizen hebt gemaakt met plantmedicijnen, dan zit er ongetwijfeld een deel in je dat voelt dat dit is wat de wereld nodig heeft om te helen. De wijsheid van funghi, de gronding, de gemoedelijkheid, het zelfvertrouwen en de liefde voor alles en iedereen. Zie je jezelf werkzaam binnen het veld van truffelceremonies? Misschien is de opleiding tot truffelceremonieleider iets voor jou!

Bij HOLY shit. waren we er vroeg bij met de plantmedicijnen. Ayahuasca was nog legaal, truffels waren het vergeten broertje. Toch zagen wij JUIST de potentie van dit prachtige medicijn voor de ziel: de magische truffel oftewel hijos santos (sacred children). Een truffel helpt jou (of je cliënt/deelnemer) naar binnen toe, naar releases van emoties en energie, naar inzichten over je leven en over patronen die doorbroken mogen worden. Het is zo allesomvattend dat een therapiesessie er niets bij is.
Word ik dan sjamaan?
We zijn bij HOLY shit. aardig nuchter gebleven. Mensen die zichzelf van de ene op de andere dag sjamaan noemen, is niet waar we voor gaan (zonder oordeel). Sjamanisme is een vak apart en of wij westerlingen in de buurt kunnen komen van echte Zuid-Amerikaanse sjamanen is maar de vraag (uitzonderingen daargelaten). Wat we wel kunnen doen is het taboe wegnemen rondom het gebruik van de magische truffel als medicijn én zorgen voor een veilige setting om ceremonies in te faciliteren. We kunnen therapeutische sessies verdiepen met de truffel, we kunnen mensen leren hoe ze moeten voelen met de truffel en we kunnen meer spiritualiteit helpen toelaten voor wie dat deel heeft afgesloten in zichzelf. Er is niets mooiers dan spaceholder te zijn voor iemand die aan het helen is van diepgewortelde problematiek of ‘schaduwkanten’ in zichzelf. En vaak is het ook gewoon superfijn, mooi en magisch! Gegarandeerd dat dit werk je een voldoening geeft dat je in ander werk niet snel ervaart. Je kunt namelijk écht een verschil maken in iemands leven.

Hoe leer je dat dan, truffelceremonieleider worden?
In een jaaropleiding, omdat een weekend of week veel te kort is voor het écht grondig leren van alles aspecten van het ceremonieleiderschap. HOLY shit. is daarmee de enige in Nederland die deze opleiding op die extensieve en complete manier biedt. Processen hebben tijd nodig om in te dalen, bij je deelnemers maar ook bij jou als ceremonieleider. Gun jezelf tijd om jezelf nóg beter te leren kennen in deze opleiding met een fijne groep andere soul coaches erbij, en om vaardigheden te leren die je nodig hebt om straks het beste uit een ceremonie te halen, zoals op je intuïtie leren varen, energie shiften bij iemand, emotionele blokkades helpen releasen en voelen ‘waar’ in diens proces iemand zit.
Wat je allemaal nog meer leert, hoe de opleiding eruitziet en wat het kost, lees je op deze pagina.
Wie weet word je zelfs wel de nieuwe ceremonie(bege)leider bij HOLY shit. zelf!

See you in the magic space!

Ps. Als je eerst een 1-op-1 intakesessie met opleider en ceremonieleider Jenneke wil boeken om haar energie te voelen of vragen te stellen voordat je je definitief inschrijft voor de opleiding, kan dat via deze link.

4.5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Misschien ook interessant:

Ontmoet je krachtdier en ontdek wat dit over je zegt

Krachtdieren, totemdieren, medicijndieren en spirit animals… het is allemaal ongeveer hetzelfde, maar vooral heel magisch als je eenmaal weet welk dier er aan je zijde staat. Iedereen heeft een krachtdier, of zelfs meer dan een. Het dier heeft bepaalde eigenschappen waar je boodschappen uit kunt halen. Het kan je gids zijn, maar het kan er ook zijn om je te helpen bepaalde levenslessen te leren of je donkere kanten onder ogen te zien. Kun je jouw krachtdier zomaar ontmoeten? Ja! Een totemdier is niet iets van nu; de oude Grieken, Afrikaanse stammen en Noord-Amerikaanse indianen geloofden al in

Lees verder

 

0
Laat hier een reactie achter!x