Meteen naar de inhoud

Geld en carrière

Manifesteren kun je leren! Over rijkdom en minimalisme, over dromen, doen, werken en ontspannen.

Geld en carrière

Meer tijd dankzij agendablocking
Artikel

Agendablocking: meer tijd in je dag

Grip krijgen op je agenda, je to-dolijst, en op je werk-levenbalans. Duik in de wereld van agendablocking en leer hoe je dit op een relatief eenvoudige manier kunt doen, en zo meer tijd overhoudt in je dag.

Lees verder »
Geleide meditatie

Visualiseer je droomhuis

In deze geleide meditatie maak je het plaatje van je droomhuis, op je droomlocatie, in je droomomgeving helder tot in de details. Wat voel je als je het huis binnengaat, hoe ruikt de keuken en welke kleur hebben de stenen? Hoe ziet je tuin eruit, of je uitzicht?

Lees verder »
Spirituele scams, paardenmasker
Artikel

Spirituele scams: helpers vs zakkenvullers

Er ligt een dun lijntje tussen échte helpers en mensen die hun portemonnee graag spekken middels spiritualiteit. Er wordt zó ontiegelijk veel aangeboden aan therapieën, technieken, praktijken… maar de controle is nihil. Grote kans dat je wel eens bij iemand bent geweest die vooral zichzelf wilde helpen aan een dikkere portemonnee. Maar waarin zit ‘m nu dat verschil?

Lees verder »
Artikel

Ondernemer in de zorg? Misschien val jij onder de WKKGZ.

Als ondernemer in de (psychische) gezondheidszorg is het laatste wat je wilt een klacht die over je wordt ingediend. Dat wil je niet voor je bedrijf, voor jezelf, of voor je cliënt. Toch is het iets dat iedereen zou kunnen gebeuren, en dan ben jij gelukkig goed voorbereid. Waarschijnlijk val jij namelijk onder de WKKGZ.

Lees verder »
Advertentie coach
Artikel

Iedereen is tegenwoordig coach. Wie moet je hebben?

Blijkbaar is het echt een ding om eerst ‘jezelf te vinden’ nadat je door een moeilijke tijd bent gegaan (lees: moeilijke jeugd, depressie, burnout of een andere verrassing) en vervolgens anderen te vertellen hoe ze het moeten doen. Er is ineens een heel boeket aan zelfbenoemde coaches.

Lees verder »

 

nl_NLDutch