Holistisch leven

Over bewust leven, spiritualiteit, het allesomvattende en het leven zelf. Lekker vaag, maar ook weer de kern.

Holistisch leven

Opstellen wensenbrief
Artikel

Must: wensenbrief voor na je dood

Tja, je denkt er liever niet over na, maar wat gebeurt er als jij komt te overlijden? Natuurlijk wil je jouw nabestaanden dan niet met een hoop administratieve rompslomp opzadelen. Het opstellen van een wensenbrief kan daarbij helpen.

Lees verder »
Masturberen is ook mediteren
Artikel

Masturberen is ook mediteren

‘Moet’ jij van jezelf eigenlijk elke ochtend met de monniken mee opstaan om met gekruiste benen en ontvangende handen te mediteren? Als dat niet voor je werkt, hebben we goed nieuws: er zijn vele (meer alledaagse) manieren om te mediteren. Waaronder masturberen ja!

Lees verder »
Fen shui ruimte
Artikel

Feng Shui: Maak je huis (én jezelf) zen

Feng shui is een eeuwenoude oosterse leer, die je helpt je huis zo in te richten dat levensenergie (chi) lekker stroomt. De ceremonieruimte van HOLY shit. is er alvast klaar over. Lees verder om te leren hoe jij de energie in jouw woning lekker laat flowen.

Lees verder »
Vrouw chakra energie
Artikel

De magie van de chakra’s

Als je eenmaal voelt hoe energie ‘werkt’ en voor je kan werken, heb je alle magie in handen. Aan de hand van de zeven chakra’s leggen we je uit hoe je jouw energiebanen lekker kunt laten flowen.

Lees verder »
Maanfases invloed
Artikel

De invloed van de maanfases

Tijdens welke maanfases kun je het beste aan een nieuw project beginnen? Wanneer kun je beter even lekker cocoonen en wat tijd voor jezelf nemen? Wanneer is het tijd voor je belangrijkste prestaties? Wij leggen je uit hoe de maancyclus jouw leven beïnvloed.

Lees verder »

 

nl_NLDutch