Meteen naar de inhoud

Eet je lijf schoon in 9 dagen

 

Ons lijf is een tempel, maar dat zou je niet zeggen als je de hoeveelheid straling, bespoten voedingsmiddelen en suikers per dag telt die we binnenkrijgen. Niet zo raar dat de toxines zich in de loop der jaren opstapelen en voor blokkades gaan zorgen in de vorm van fysieke klachten zoals last van de gewrichten, verminderd zicht, kilo’s die er maar niet af willen, rug- en nekpijn, stijfheid en op en neer schietende emoties. En dit is nog maar een handjevol klachten. Ready to ditch the shit?

Gelukkig wordt de helende kracht van voeding enorm onderschat. En we zeggen ‘gelukkig’, omdat het iets relatief simpels is om aan te pakken tegenover een enorm positief effect. Met de juiste voedingsmiddelen kun je zelfs in 9 dagen je lijf schoon eten, claimt gezondheidsgoeroe Anthony William, beter bekend als Medical Medium. Hij schreef vele boeken over de lever – die ontzettend belangrijk is in het afvoeren van die ongewilde toxines – en hoe je die kunt voeden. Citroenwater om je dag mee te beginnen, is bijvoorbeeld iets waar je nú al mee kunt starten. Halfje citroen in een half litertje lauw water en drinken maar.

Ik voel me goeeeeeed!

Wil je dus een fysieke detox, dan is de 9-dagen-detox van William een aanrader. Je gaat er beter van in je vel zitten (hallo, spruiten en asperges!), kunt wat kilo’s verliezen en ruimt je lever op. Holistisch gezien staat dit orgaan in verbinding met de emotie ‘boosheid’. Het kan dus ook zomaar zijn dat je een ‘liefdevoller’ persoon wordt met een schoon levertje.

Let wel: dit is een ongelooflijk effectieve cleanse, maar ook een pittige. Wij raden je aan deze niet te doen zonder begeleiding, omdat de kans groot is dat je er halverwege de brui aan geeft als je niet weet wat je per dag kunt verwachten. Zomaar stoppen zonder afbouw kan je lijf een klap geven en een tegenovergesteld effect bereiken.

Jenneke nu lymevrij!

Onze Jenneke van Genechten kampte met de ziekte van Lyme. Ze had last van alle bovengenoemde symptomen en was moe en futloos. Andrélon hielp niet, dus paste ze haar voeding en supplementen aan, onderging ze frequentietherapie én deed ze de 9-dagen-detox. Resultaat: binnen een half jaar na de diagnose van lyme af. Jenneke: “En bovendien bommetjevol energie na die detox! Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld als in de week erna.”
 

Vormen van begeleiding

Je kunt naar een orthomoleculair voedingstherapeut gaan voor een-op-eenbegeleiding. Je kunt het ook met iemand samen doen tijdens een 9-daagse break. Óf je volgt een online module op HOLY shit. Academy.

Het voordeel van die laatste optie is dat je niet alleen bij de hand wordt genomen met je boodschappen en eetschema (je krijgt het boek ook nog eens opgestuurd als onderdeel van de module!). Nee, daarnaast krijg je dagelijks te horen hoe je je waarschijnlijk gaat voelen die dag, wat holistisch gezien in je lijf gebeurt als je detoxt, welke emotionele stukken je kunt tegenkomen en hoe je die kunt aanvliegen. Vergeet niet dat eten een opvulling is van leegte, eenzaamheid, verdriet en frustratie. Laat je de comfort foods achterwege, dan kun je pas écht je ‘demonen’ aankijken en zachter maken. Juf Jenneke is er voor je, elke dag, stap voor stap. Durf je?

Vragen over deze detox? Stel ze hieronder!
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Misschien ook interessant:


 

0
Laat hier een reactie achter!x
nl_NLDutch