Meteen naar de inhoud

VLOG: Kijkje achter de schermen; hoe woont Jenneke?

Dat is toch de droom: wonen in een schattig huisje aan de bosrand? Jenneke visualiseerde het, en het werd werkelijkheid. Maandenlang werd er keihard gewerkt om dit HOLY huisje te voorzien van een prachtige ceremonieruimte voor truffelceremonies en ademcirkels. Hoe dat eruit ziet bekijk je in deze aflevering van JEN TV Cribs ;).

Als jij trouwens een handje hulp kunt gebruiken bij het visualiseren van jouw droomhuis, hebben we hier een geleide meditatie voor je.

Video afspelen
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Misschien ook interessant:

Sneller van je griep af? Oorkaarsen zijn de shit.

Eigenlijk is het een al eeuwenoud Indiaans gebruik, oorkaarsen. Maar natuurlijk beginnen mensen hier in het westen er nu pas het heil van in te zien. De Hopi indianen gebruikten een rietstengel met bijenwas erop; onze tegenwoordige versie met toegevoegde kruiden is gemoderniseerd en veilig gemaakt. Het holle buisje wordt in je oor geplaatst en opgebrand terwijl je op een zij ligt. Warme lucht wordt aangezogen, wat heilzaam en verwarmend is voor je trommelvlies, de holten rondom het oor en het immuunsysteem. Dat klinkt misschien gek, maar de behandeling zelf is heerlijk rustgevend. De opbrandende oorkaars geeft een

Lees verder

 

0
Laat hier een reactie achter!x
nl_NLDutch