Meteen naar de inhoud

Waarom je je zo wankel voelt deze periode

We zullen er niet om liegen: bij HOLY shit. vliegen de emoties je ook om de oren. Het ene moment voelen we ons lekker en het volgende een beetje down, kwetsbaar of angstig. What’s happening?! En what is up met al die heftige dromen?

Je bent niet de enige dus, ook al voelt dat soms zo. De hooggevoeligen onder ons, de bewusten onder ons en de mensen die bezig zijn met graven in hun rugzakje, zullen merken dat de aarde een andere trilling heeft in deze tijd. Zoals je wellicht weet, is alles energie. Energie heeft een trilling. Zelfs een tomaat is energie.
Even wat concreter: je kunt deze trillingen bijvoorbeeld voelen in muziek: typ in Spotify maar eens ‘hrz 432’ in (geluidsgolven worden gemeten in hertz of hrz; het aantal trillingen per seconde). Muziek heeft dus ook een trilling. Men heeft uitgevonden dat 432 hrz een ‘wondertoon’ is om je beter door te voelen.

Het komt door trillingen

Levenscoach Shanna Lee uit Californië zegt daarover: “Er zijn twee frequenties waar het lichaam heel goed mee resoneert: 432 Hz en 444 Hz. En er zijn ook frequenties – zoals 396, 417, 528, 639, 741, 852 – die hele andere dingen doen. 396 is bijvoorbeeld erg geschikt als je last hebt van afgevlakte emoties of in de rouw bent, en 639 is van invloed op onze band met anderen.”

Hrz-muziek opzetten is dus eigenlijk al een van de oplossingen voor als je je even niet lekker voelt. Lage trilling ‘bestrijden’ met frequenties; de ironie.

Je bent zelf een tomaat

Maar als zelfs een tomaat uit energie bestaat, wat denk je dan van onze aarde? Die enorme bal is één magnetisch veld van energie die trilt. En het is niet zo gek dat wij die trilling dus intens kunnen voelen, want we bestaat voor een groot deel uit water en water geleidt trillingen. Dat is ook waarom de maan zo veel invloed op ons heeft als we gevoelig zijn (Pssst… wist je al dat er een module over de Invloed van de Maanfases in HOLY shit. Academy staat? ;))

Maar waarom zijn die trillingen van de aarde dan zo laag? Angst! Angst, boosheid en depressie zijn de zaken in dit leven die je happy flow onderbreken. Het zijn laag trillende emoties. Verliefdheid, vreugde en dankbaarheid daarentegen trillen juist heel hoog! De wereld wordt bezaaid met angstige, boze en hopeloze mensen op dit moment, dus die energie blijft als stof onder een wolkendek steken. Niet gek dat het je kan beïnvloeden. Je moet wel heel sterk in je basis staan, wil je hier geen last van hebben. 

Het gaat voorbij

Gelukkig gaat het ook weer voorbij. Als de lucht geklaard wordt en de zon langzaam weer gaat schijnen (letterlijk en figuurlijk), worden mensen weer vrolijker. Hoe bewuster we met z’n allen worden van onszelf en van de wereld, hoe hoger we kunnen trillen en de energie kunnen transformeren. Hier een korte checklist voor een hogere trilling:

Heb vertrouwen.
Zoek mensen op met wie je op dezelfde golflengte zit.
Probeer niemand te overtuigen van je zienswijze, want dat kost energie.
Blijf bij jezelf.
Spreek je eigen waarheid uit, vol vertrouwen.
Doorvoel je eigen angsten en laat ze los. 
Doe een fysieke detox. Deze bijvoorbeeld.
Gooi alle mensen van social media af die je energie kosten.
Wees voor iets positiefs, niet tegen iets negatiefs.
Heb respect voor andersdenkenden.
Doe iets voor een ander zonder er iets voor terug te verwachten.
Tel je zegeningen, wees dankbaar.
Vraag aan jezelf: wat voel ik hier eigenlijk van?
Heb lief.

Liefs,
Jenneke

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Misschien ook interessant:


 

0
Laat hier een reactie achter!x
nl_NLDutch