Meteen naar de inhoud

HOLY shit. Academy: wat ze je niet leren op school

Yes! HOLY shit. Academy is live, je virtuele (en soms fysieke) schoolbank over alles wat te maken heeft met holistisch leven. Waar ze een vak aan zouden moeten wijden op elke school. Hoe ga je om met liefdespijn? Hoe word je gelukkig? Waarom is drinken uit een plastic flesje niet goed voor je? Waarom zijn veel kilo’s aan je lijf eigenlijk een emotionele beschermer en hoe kom je er vanaf? Hoe doe je tantra? Deze en 1000 andere vragen worden beantwoord in de modules van HOLY shit. Academy. Klaar om terug naar de klas te gaan en te leren over de school des levens?

De online leeromgeving is opgebouwd uit modules met de meest uiteenlopende holistische onderwerpen. Maar wat is ‘holistisch’ eigenlijk? Holisme wil zeggen dat je iets bekijkt vanuit een mentaal stuk (een negatieve gedachte over jezelf bijvoorbeeld), maar ook vanuit het fysieke (waar voel je dat in je lijf?), het emotionele (welke emoties zitten allemaal aan die gedachte vastgekleefd?), het sociale (hoe was je hechtingspatroon en waar loop je tegenaan in relaties?), het spirituele (welke energetische blokkades kunnen we wegnemen?) en alle andere zaken die van belang kunnen zijn. Je kijkt dus naar het geheel, want alles is met elkaar verbonden.

99 problems

Niet alleen problemen worden holistisch opgelost; het gaat vooral juist over leuke dingen! Hoe leer je écht volledig van jezelf te houden en hoe ontdek je wat je taak/missie is in deze wereld? Welke voeding draagt bij aan een gezonder lichaam? Welke natuurlijke cosmetica zou je kunnen overwegen ter vervanging van de meuk die je nu op je huid smeert? Wat is de invloed van de verschillende maanfases op hoe je je voelt en hoe goed een sollicitatiegesprek gaat?

Wat wil jij leren?

Bij HOLY shit. geloven we in vrijheid, openheid, overvloed, liefde en meer van die shit. Dat betekent dat je zelf kiest welke module je wanneer volgt en hoe lang je daarover doet, zolang het maar binnen een jaar is. Koop je een module, dan krijg je dus een jaar lang toegang tot het lesmateriaal. Dat lesmateriaal bestaat uit video’s, werkboeken en vaak extra’s zoals meditaties, verhalen en interviews. In sommige modules kun je optioneel kiezen voor een live workshop of een-op-eensessie, afhankelijk van het onderwerp. Zo doen we bij de module over de maanfases een volle-maanritueel met iedereen die dat interessant vindt. Maandelijks komen hier nieuwe modules bij. Je ziet welke al online staan en welke wanneer worden gelanceerd. Mis je een onderwerp, dien dan een voorstel in Jennekes postvakje in.

Maandelijks live contact

Als deelnemer van minstens één module mag je maandelijks deelnemen aan een videocall met iedereen die op dat moment een module volgt. Hierin stel je vragen, deel je waar je tegenaan loopt of ontmoet je gewoon nieuwe mensen. Wellicht raak je geïnspireerd voor je volgende module of kun je adviezen delen.

Naast de live call is er een onlinegroep waar je doorlopend je vragen in mag stellen en soms ook opdrachten in deelt als onderdeel van een module. Niets moet, natuurlijk! Vrijheid.

Kost dat?

De investering verschilt per module. Hoe groter of intensiever de module, hoe hoger de prijs. Modules gaan nooit ‘in de aanbieding’, dus wachten op een kerstkorting is geen strak plan. Wel worden nieuwe modules enkele dagen na de lancering soms tegen een lager tarief aangeboden, speciaal voor mensen die er al op zaten te wachten.

Welk vak heb jij gemist op school?
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Misschien ook interessant:

Hoe herken je een goede ceremonieleider?

De Rol van een Ceremonieleider
Ceremonieleiders zijn cruciaal voor spirituele en persoonlijke groei. Ze bieden veilige en empathische omgevingen voor innerlijk werk door het creëren van een veilige ruimte, authentiek en eerlijk te zijn, actief te luisteren en te begrijpen, en hun eigen emoties te beheren.

Bij HOLY shit. staan veiligheid, professionaliteit, oordeelloosheid, persoonlijke ontwikkeling, liefdevolle zorg en het doorbreken van taboes centraal. We trainen leiders om ondersteunende, oordeelloze ruimtes te creëren, wat diepe persoonlijke groei en heling bevordert.

Lees verder

 

0
Laat hier een reactie achter!x
nl_NLDutch