Meteen naar de inhoud

De kracht van ademcirkels

Ademen doen we allemaal, dus waarom zou je dat moeten doen in een ademcirkel? Om te beginnen: wist je dat je ademhaling enorm veel invloed heeft op hoe je je voelt en vice versa? Verbonden ademwerk is een manier van traumarelease waarbij je jouw lichaam kunt helen tot op celniveau. Trauma’s die je lichaam heeft opgeslagen, waar je je misschien helemaal niet bewust van bent, kun je verzachten en/of loslaten met specifieke ademtechnieken waardoor je na een ademcirkel zegt: “Holy shit, ik wist niet dat dat kon met alleen ademen”.

Tijdens een ademsessie spreken we het zelfherstellend vermogen van het lichaam aan. Goed voor je celletjes en voor je emotionele belevingswereld. Andere delen van je brein worden geactiveerd waardoor je blokkades kunt releasen. Opeens kun je routines, gedragingen en negatieve gedachtes waar je in vast zat zien, en ze doorbreken. Verbonden ademwerk is 5 sessies therapie inéén. De meeste mensen komen eerst naar onze praktijk voor een individuele sessie, want ze weten niet wat ze kunnen verwachten. De meesten stromen daarna door naar de ademcirkels met 4/5 deelnemers.

Waarom een ademcirkel na een individuele sessie?

Misschien ben je bang dat een gevoel van schaamte je tegenhoudt om in een ademcirkel je emoties te uiten. Want als je moet huilen, ben je de andere deelnemers dan niet tot last? Of: kun je er wel ‘in’ komen als je geluiden om je heen hoort?Bij HOLY shit. geloven we in de kracht van sharen. Geluiden van anderen kunnen je juist helpen om je eigen gevoel te unlocken. Het idee dat de mensen om je heen ook worstelen met hun eigen stuk kan juist zo’n boost geven om zelf die stap te zetten. Soms is de aandacht van een individuele ademsessie nodig, maar het kan ook prettig zijn dat de begeleider niet voortdurend alle aandacht op jou richt. Zo kun je in je eigen cocon kruipen en word je waar nodig bijgestuurd. Wij voelen precies aan wanneer je ons nodig hebt, je hoeft nooit bang te zijn dat je er alleen voor komt te staan. Wanneer iemand zowel een individuele ademsessie als een ademcirkel heeft ervaren, is die laatste meestal favoriet. Maar tot die tijd: voel je welkom voor een 1-op-1 ademsessie of ademtraject bij Jenneke!

Hoe voelt dat, zo’n ademsessie?

Iedereen worstelt met zijn eigen shit, dus ademsessies worden door elk individu anders ervaren. Een eerste ademsessie kan een openbaring zijn, maar voor sommigen is het vooral een fysieke aangelegenheid. Je lichaam weet niet wat er gebeurt en ons ego houdt niet van verandering, waardoor het nog even lastig kan zijn om in een diepere bewustzijnsstaat te komen. Lukt het je om in overgave te gaan (en hoe vaker je het doet), des te sneller kom je bij emotionele en spirituele lagen en maak je een reis door je eigen systeem. Het is magisch en niet te beschrijven.

Door de bomen het bos weer zien

Schaamte voelen om je te uiten is trouwens een uitstekend thema om mee aan de slag te gaan. En dat natuurlijk in een veilige omgeving met een klein groepje gelijkgestemden en in een sacred space. Onze ceremonieruimte aan de bosrand (compleet met live-vogelgeluiden), is natuurlijk ook helemaal Feng shui ingericht. Oh, en bijkomend voordeel: een ademcirkel kost €75,- euro, waar een individuele sessie €95,- euro kost, terwijl de cirkel ook nog eens langer duurt (drie uur).

Wat zeggen deelnemers ervan?

“Wat een mooie ervaring! In de prachtige ceremonieruimte weet Jenneke een fijne en veilige sfeer te creëren. Precies wat ik nodig had om volledig mee te gaan in deze reis naar binnen. Jenneke geeft je de begeleiding en aandacht die je nodig hebt tijdens de sessie. Ik kan het iedereen aanraden.”
– Julie de Ronde

Deze tweemaandelijkse ademcirkels zijn doorgaans snel vol en staan daarom niet in onze agenda. Interesse? Stuur een mail naar info@holyshit.nl en dan zetten we je op de lijst voor de eerstvolgende ademcirkel waar plek is. Toch nog te spannend? Dan kun je natuurlijk bij ons in Heerlen terecht voor een individuele ademsessie.

5 1 stem
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Misschien ook interessant:

Candida: de stille sluipmoordenaar

Afgelopen jaren ben ik me er steeds bewuster van geworden dat ik niet op hetzelfde energiepeil zat als hetgeen ik voelde dat ergens aanwezig zou moeten zijn. Dat werd in mijn omgeving vaak afgedaan met: “ja jongen, ook jij wordt ouder” of “je moet ook op andere tijden gaan leven” en “je neemt te veel hooi op je vork.” De geestelijke inspanningen die ik moest verrichten voor mijn werk, mijn dagelijkse bezigheden en sociale leven leken mij vaak heel snel leeg te trekken. Ik nam de meest uiteenlopende tests om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat veel van mijn

Lees verder

 

0
Laat hier een reactie achter!x
X