Meteen naar de inhoud

Gecertificeerde ceremonieleiders

Op deze pagina vind je alle door HOLY shit. gecertificeerde truffelceremonieleiders. Dat betekent dat je bij deze mensen er vanuit mag gaan dat ze een veilige omgeving bieden voor innerlijk werk met de magische truffel en theoretisch, praktisch en energetisch weten waar ze mee bezig zijn. Wanneer je er niet voor kiest een ceremonie te boeken bij HOLY shit., zijn zij een uitstekende partij om een innerlijke reis bij te boeken.

cermonieopleiderbadge

Pim Bemelen

Ceremonieleider bij HOLY shit.

Lois van Dinther

Ceremonieleider bij HOLY shit.

"Ik leerde in deze opleiding te varen op mijn eigen intuïtie"

"De opleiding tot truffelceremonieleider voelde voor mij als een calling. Ik heb zó veel geleerd uit deze opleiding; met name om te varen op mijn eigen intuïtie, maar ook hoe ik een sharing circle moet leiden en hoe ik kan zien in welke stukken mensen zitten. Inmiddels weet ik ook hoe ik goed bij mezelf kan blijven tijdens een ceremonie en daar ben ik super dankbaar voor."

Lois van Dinther

"Ik kon eindelijk mijn negatieve overtuigingen loslaten"

"Ik leerde in de opleiding tot truffelceremonie niet alleen hoe ik anderen op hun pad van persoonlijke groei kan begeleiden, maar het was ook een grote leerschool voor mijn eigen ontwikkeling. Zo kon ik mijn negatieve overtuiging aanpakken dat ik altijd alles zelf moet doen. Jenneke is oordeelloos en laat je volledig zijn wie je bent en dat is enorm waardevol!

Pim Bemelen

Previous slide
Next slide

 

nl_NLDutch