Meteen naar de inhoud

Floor Kruitz

Hier vind je de achtergrond van Floor Kruitz zodat je weet bij wie je terechtkomt als je iets hebt geboekt bij HOLY shit.! De naam van de facilitator van de door jou geboekte ceremonie vind je altijd in de agenda bij het evenement.

Hi, ik ben Floor Kruitz (1996) en ik ben plantceremonieleidster, ademcoach, reiki practitioner en ontwerpster. Na jaren een depressie te hebben gehad, die al op de basisschool begon en talloze therapieën verder, dacht ik dat het voor mij normaal was om periodes van downs te hebben. Totdat ik mij opnieuw neerslachtig begon te voelen en ik besefte dat ik het toch graag anders zou willen zien. De magische truffel kwam in deze periode op mijn pad en hoe cliché het ook klinkt, deze ervaring kon niet tippen aan die jarenlange therapie. Het was alsof er iets in mij klikte en ik eindelijk weer zelfliefde kon ervaren. Toen ik ontdekte dat Jenneke een opleiding tot truffelceremonieleidster ging geven, wist ik het zeker: dit medicijn is zo helend, dit wil ik ook anderen laten ervaren!

Ik ben afgestudeerd met een master in interieurarchitectuur en ik ontwerp ook graag tuinen. Maar in dit vakgebied miste ik nog de puntjes op de i en daarom ben ik mij nog verder gaan verdiepen in Feng Shui. Ik vind het prachtig om te zien hoe mijn verschillende interesses uiteindelijk hetzelfde doel hebben: een bewuster leven in flow.

Ik woon in Sittard samen met mijn vriend en poes.
De ceremonieruimte is met liefde ingericht op onze zolder.
In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, dans ik met vrienden op festivals, ben ik in de natuur te vinden of de wereld aan het ontdekken.

Meer lezen over ons fantastische HOLY team? Ontmoet de anderen!

Video afspelen over Floor video overlay
Ik vind het belangrijk…
… dat jij je veilig en comfortabel voelt om volledig je mooie en unieke zelf te kunnen zijn. Alles mag er zijn, ik kijk niet snel ergens gek van op.
Ceremonieruimte Floor Kruitz

 

nl_NLDutch