Meteen naar de inhoud

Pim Bemelen

Hier vind je de achtergrond van Pim Bemelen zodat je weet bij wie je terechtkomt als je iets hebt geboekt bij HOLY shit.! De naam van de facilitator vind je altijd in de agenda bij het evenement.

Ze hebben mij Pim genoemd (1991) en ik ben zelfliefdecoach, truffelceremonieleidster, masseuse en vooral een avonturier op het gebied van bewustzijnsontwikkeling. Na verschillende tegenslagen in mijn leven, een eigenwaarde ver beneden het nulpunt en een angststoornis besloot ik op zoek te gaan naar de zogenaamde heling. Het werd een tocht naar mezelf, oude overtuigingen en patronen, waarbij ik allerlei dingen probeerde: Vipassana meditatie, haptonomie, PMA, Ayahuasca, psychotherapie, ademwerk, ga zo maar door. Diepe shit oplossen, topsport noem ik het. Dat was het begin van mijn ontdekkingstocht naar bewustwording en de vrijheid en acceptatie van mezelf en mijn gedachten. Ik ben ervan overtuigd dat bewustzijnsontwikkeling en het vergroten van zelfliefde dé sleutel is naar het loslaten van terugkerende patronen in leven, patronen die niet meer dienen.
 
Ik volgde een cursus Bewustzijnsontwikkeling, een opleiding tot Nieuwetijdskindercoach en de opleiding tot Truffelceremoniebegeleider. Ik heb nog heel veel dingen op mijn eigen zelfontwikkelingsverlanglijstje staan. Nog steeds lerende en dat zal nooit meer stoppen, maar nu is het tijd om ook anderen te begeleiden op dit mooie pad.
 
Bij mij kun je rekenen op een luisterend oor, een veilige haven en soms een liefdevol confronterende spiegel. Ik geef eerder constructief advies dan dat ik mijn waarden en ideeën aan je wil opleggen, het is fijn als iedereen lekker zichzelf kan zijn. Ik ben meer dan ruimdenkend en je kunt dan ook je meest duistere verhalen bij me kwijt, ik zal niet snel ergens raar van opkijken. Voor een liefdevolle knuffel kun je overigens altijd bij mij terecht! Als je me echt zou kennen zou je weten dat mijn vrienden moeten lachen om mijn manier van chips eten. Ik zoek steeds het lekkerste chippie uit de zak, ik graai niet. Ik richt heel nauwkeurig waar ik mijn duim en wijsvinger naartoe moet sturen terwijl ik in de zak staar. One chippie at a time, het liefst Croky Bolognese, dat je het weet 😉 Mijn favoriete vrijetijdsbesteding is een dagje naar de wellness, het liefst alleen. Als ik energie kwijt moet doe ik dat door te sporten: yoga, hardlopen, trappen rennen, boksen. Het ligt er maar net aan waar ik zin in heb.

Ik geloof…
… dat wanneer je je eigen authentieke IK durft te zijn, je altijd thuis bent. Waar ook ter wereld.


 

nl_NLDutch