Meteen naar de inhoud

Jenneke van Genechten

Hier vind je de achtergrond van Jenneke van Genechten zodat je weet bij wie je terechtkomt als je iets hebt geboekt bij HOLY shit.! De naam van de facilitator van de door jou geboekte ceremonie vind je altijd in de agenda bij het evenement.

Mijn naam is Jenneke van Genechten (1988) en ik ben founder van HOLY shit. en tevens opleider van ceremonieleiders die werken met plantmedicijnen. In 2006 studeerde ik af aan de Universiteit van Maastricht en met mijn psychologiediploma op zak ontdekte ik dat de protocollaire aanpak na jaren van zelfstudie én therapie bij de RIAGG me nog altijd niet van mijn eetstoornis af had geholpen.
Ik besloot daardoor het alternatieve pad op te gaan en ontdekte de magie van plantmedicijnen zoals ayahuasca en magic truffels, maar ook de holistische levensstijl waardoor ik me veel bewuster werd van wie ik eigenlijk was en wilde zijn. Deze aanpak bleek wél effectief en ik heelde naast de eetstoornis nog veel meer ouds.

Achtergrond
Ik deed veel innerlijk-kindwerk en volgde opleidingen en cursussen tot plantmedicijnbegeleider, ademcoach en holistisch therapeute.
Voor mijn plezier dans ik graag (check HOLY latin) en wandel ik af en toe naar Santiago de Compostela op pelgrimstocht (ik begeleid ook groepen, kijk maar op de aanbodpagina). Ik woon in een huisje aan het kasteelpark van Amstenrade in Zuid-Limburg, tussen het groen, samen met mijn partner Robert, dochtertje Pip, twee katten Joris en Draak en een incidentele muis. Tevens ben ik een baas in Mario Kart op de Super Nintendo en een fervent ‘Wie is de Mol?’-fan.

Meer lezen over ons fantastische HOLY team? Ontmoet de anderen!

Video afspelen over Jenneke video overlay

Ik geloof…
… dat alles psychosomatisch is, dat we er als ziel voor kiezen om NU op deze aarde te zijn, dat alles gebeurt met een reden en dat je alles met je gedachten kunt aantrekken wat je wilt.


 

nl_NLDutch