Meteen naar de inhoud

Truffelceremonie jaarreeks

Reis door de seizoenen

Ontdekken wat een reeks aan truffelceremonies voor je kan doen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak? Dan is de jaarreeks rondom de elementen iets voor jou! Met het doorlopen van de seizoenen omarmen we elk kwartaal een ander element tijdens een truffelceremonie, namelijk: water (winter), lucht (voorjaar), vuur (zomer) en aarde (herfst). In totaal neem je dus deel aan vier truffelceremonies en een extra cacaoceremonie in een vaste groep.

Wat kun je verwachten?

Zoals bij alle truffelceremonies duik je in je eigen onderbewuste. Zodat je op zoek kunt gaan naar antwoorden, levenslessen, inzichten en/of dat wat je nu nodig hebt in je leven. De voorbereidende oefeningen (thuis en op de dag zelf) zorgen voor verdieping. Zo zul je bijvoorbeeld bij het eerste element, water, voorafgaand je lijf zuiveren en op de dag zelf een ijsbad overwinnen (optioneel). Vervolgens doen we in de lente ademwerk en gaan we terug naar de kindertijd, Terwijl bij het zomerelement ‘vuur’ zullen we ritueel verbranden wat jou niet meer dient en je in je kracht zetten. In de herfst staat tot slot aarding en integratie centraal. 
Als het jaar rond is, hebben we met ons gezelschap een complete reis gemaakt. Namelijk zorgvuldig opgebouwd om je alles aan te reiken om je leven te veranderen in positieve zin met de kracht van de natuur. Er zullen in totaal 7 contactmomenten zijn met de groep, waaronder 4 volle day retreats, 1 losse cacaoceremonie en 2 videocall sharings.

Daarnaast krijg je gedurende het jaar toegang tot HOLY shit. Academy, waar je via modules vanalles kunt leren over holistisch leven en /of microdoseren.

Voor wie?

Voor mensen die bepaalde patronen, angsten of overtuigingen willen loslaten en willen voelen hoe het is om zichzelf uit te dagen in een diepe innerlijke jaarreis. Kortom voor mensen die bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling. Maar ook (juist!) te genieten van het leven.

Truffelceremonie jaarreeks

5 ceremonies rondom de elementen

Blacklight schildering ceremonie ruimte

Dit krijg je:

 • 4 truffelceremonies
 • 1 cacaoceremonie
 • Eten en drinken all-inn (vegetarisch)
 • Fysieke en emotionele detox
 • Indiaas waterritueel
 • HOLY breathwork
 • Vuurcirkel
 • Blotevoetenwandeling
 • Meditaties & rituelen
 • Privé-appgroep
 
BONUSSEN:
 • Extra groepssharing videocall na ceremonie 1
 • Extra groepssharing videocall na ceremonie 3
 • HOLY goodiebag t.w.v. €69,- incl. Magical Notebook voor je processen
 • Toegang tot 3 modules naar keuze op HOLY shit. Academy t.w.v. max. €500,- 

Praktisch:

Icon euro-teken

Investering in jezelf: € 1250,-

Betalen in termijnen is mogelijk
12 termijnen van € 105,-

Zandloper icon

Data ceremonies

3 augustus 2024 (truffel zomer)
26 oktober 2024 (truffel herfst)
28 december 2024 (cacao)
1 februari 2025 (truffel winter)
10 mei 2025 (truffel lente)

Groep (licht)

Aantal deelnemers

Maximaal 12 deelnemers

Locatie icon

Ceremonieruimte Spaubeek

Schoolstraat 3 Spaubeek

Als je je inschrijft via onderstaande button, ontvang je een mail met de intake. Zodra die akkoord is, is je plek gereserveerd! Je kunt vervolgens bij je inschrijving zelf kiezen of je in één keer betaalt of in termijnen. Lees voorafgaand hier over de contra-indicaties bij het gebruik van magische truffels. Tevens kun je hier de algemene informatiepagina over truffelceremonies.

Wat anderen zeggen:

Video afspelen

Karen Mulders

Video afspelen

Anouk Hermans

Aanmelden

Om je plek vast te leggen in het traject, is een aanbetaling nodig. Dit wordt vervolgens in mindering gebracht op het totaal. Let wel: deze aanbetaling is non-refundable, tenzij je intake niet akkoord is natuurlijk. Door middel van een aanbetaling reserveer je plek. De officiële inschrijving voor 2024 is nog niet geopend, maar via onderstaande button reserveer je wel je plek alvast.

Schildering godin

"Jenneke zorgt voor een veilige plek."

“De reis door de vier seizoenen voelde voor mij als een feestje. Elk seizoen met zijn eigen emoties, blokkades en persoonlijke stukken met behulp van de truffels onderzoeken en helen was voor mij zeer waardevol. De vaste groep medereizigers was erg prettig; je krijgt een unieke band met elkaar. Je lacht en huilt samen en het mooiste is; waardoor je samen heelt. Iedereen die graag op magische en toch meer dan aardse manier wil helen, zou ik de jaarreis willen laten ervaren. Tot slot: heel belangrijk; Jenneke zorgt voor een veilige plek, een plek waar je je welkom voelt, geborgen en met liefde en humor wordt begeleid.”
Melanie Magnee

"De truffel maakt je bewust."

“De truffel jaarserie bij Jenneke is voor mij de start geworden om mijzelf meer spiritueel te ontwikkelen en aan mijn schaduw kanten te werken. De ceremonies door de seizoenen heen hebben mij de bewustwording gecreëerd wat liefde betekent voor mij, waar ik in mijn dagelijks leven tegen aan liep en ook het loslaten en accepteren van wie ik ben. Wie ik vandaag de dag ben heb ik mede te danken door deze onwijs mooie journey die ik met vier fijne dames heb mogen delen. Ik sta in mijn kracht, ik heb meer plezier in mijn leven. Ik sta tegenwoordig op de eerste plek! De truffel maakt je bewust en het werk zit in jou.”
Max Hermans

 

nl_NLDutch