Meteen naar de inhoud

Truffelceremonie jaarreeks

Reis door de seizoenen

Ontdekken wat een reeks aan truffelceremonies voor je kan doen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak? Dan is de jaarreeks rondom de elementen iets voor jou! Met het doorlopen van de seizoenen omarmen we elk kwartaal een ander element tijdens een truffelceremonie: water (winter), lucht (voorjaar), vuur (zomer) en aarde (herfst). In totaal neem je dus deel aan vier truffelceremonies in een vast groepje.

Wat kun je verwachten? 
Zoals bij alle truffelceremonies duik je in je eigen onderbewuste, op zoek naar antwoorden, levenslessen, inzichten en/of dat wat je nu nodig hebt in je leven. De voorbereidende oefeningen (thuis en op de dag zelf) zorgen voor verdieping. Zo zul je bij het eerste element, water, voorafgaand je lijf zuiveren en op de dag zelf een ijsbad overwinnen (optioneel). In de lente doen we ademwerk en gaan we terug naar de kindertijd, bij het zomerelement vuur zullen we ritueel verbranden wat jou niet meer dient en je in je kracht zetten en in de herfst staat aarding en integratie centraal. 
Als het jaar rond is, hebben we met ons kleine gezelschap een complete reis gemaakt, zorgvuldig opgebouwd om je alles aan te reiken om je leven te veranderen in positieve zin met de kracht van de natuur. 

Daarnaast krijg je gedurende het jaar onbeperkt toegang tot HOLY shit. Academy, waar je via modules alles kunt leren over holistisch leven en we elkaar elke maand in een live videocall ontmoeten.

Voor wie?
Voor mensen die bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling en bepaalde patronen, angsten of overtuigingen willen loslaten en willen voelen hoe het is om zichzelf uit te dagen in een diepe innerlijke jaarreis, maar ook (juist!) te genieten van het leven.

Truffelceremonie jaarreeks

4 ceremonies rondom de elementen

Bad trip ceremonie ruimte

Dit krijg je:

 • 4 truffelceremonies
 • 4 x eten en drinken all-inn (vegetarisch)
 • Goodiebag vol leuks
 • Fysieke en emotionele detox
 • Ijsbadsessie
 • HOLY breath
 • Vuurritueel
 • Blotevoetenwandeling
 • Meditaties & rituelen
 • Privé-appgroep
 • Onbeperkt toegang tot de HOLY shit. Academy
  incl. maandelijkse live sessie (t.w.v. € 550,-)

Praktisch:

Icon euro-teken

Investering in jezelf: € 1250,-

Betalen in termijnen is mogelijk
12 termijnen van € 105,-

Groep (licht)

Aantal deelnemers

Maximaal 5 deelnemers

Zandloper icon

Data ceremonies

Vrijdag 3 februari: Jaarserie ‘elementen’ deel 1/4: water (10:30-22u)
Vrijdag 14 april Jaarserie ‘elementen’ deel 2/4: lucht (11-22u)
Vrijdag 28 juli: Jaarserie ‘elementen’ deel 3/4: vuur (11-22u)
Vrijdag 3 november: Jaarserie ‘elementen’ deel 4/4: aarde (11-22u)

Locatie icon

Ceremonieruimte

Poststraat 15, Amstenrade

Als je je inschrijft via onderstaande button, ontvang je een mail met de intake. Zodra die akkoord is, is je plek gereserveerd! Je kunt bij je inschrijving zelf kiezen of je in één keer betaalt of in termijnen. Lees hier over de contra-indicaties bij het gebruik van magische truffels en hier de algemene informatiepagina over truffelceremonies.

Wat anderen zeggen:

Video afspelen

Sara Cornelis

Video afspelen

Daan Borsboom

Inschrijven

Om je plek vast te leggen in het traject, is een aanbetaling nodig. Dit wordt uiteindelijk in mindering gebracht op het totaal. Let wel: deze aanbetaling is non-refundable, tenzij je intake niet akkoord is natuurlijk. Je reserveert hiermee je plek.

"Jenneke zorgt voor een veilige plek."

“De reis door de vier seizoenen voelde voor mij als een feestje. Elk seizoen met zijn eigen emoties, blokkades en persoonlijke stukken met behulp van de truffels onderzoeken en helen was voor mij zeer waardevol. De vaste groep medereizigers was erg prettig; je krijgt een unieke band met elkaar. Je lacht en huilt samen en het mooiste is; je heelt samen. Iedereen die graag op magische en toch meer dan aardse manier wil helen, zou ik de jaarreis willen laten ervaren. Heel belangrijk; Jenneke zorgt voor een veilige plek, een plek waar je je welkom voelt, geborgen en met liefde en humor wordt begeleid.”
Melanie Magnee

"De truffel maakt je bewust."

“De truffel jaarserie bij Jenneke is voor mij de start geworden om mijzelf meer spiritueel te ontwikkelen en aan mijn schaduw kanten te werken. De ceremonies door de seizoenen heen hebben mij de bewustwording gecreëerd wat liefde betekent voor mij, waar ik in mijn dagelijks leven tegenaanliep en het loslaten en accepteren van wie ik ben. Wie ik vandaag de dag ben heb ik mede te danken door deze onwijs mooie journey die ik met vier fijne dames heb mogen delen. Ik sta in mijn kracht, ik heb meer plezier in mijn leven en ik sta nu op de eerste plek! De truffel maakt je bewust en het werk zit in jou.”
Max Hermans

 

X