Meteen naar de inhoud

HOLY shift

Dit. wordt. jouw. jaar.

In een bewuste en veilige groep ontdekken wat een jaar lang innerlijk werk inclusief truffelceremonies voor je kan doen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak? Dan is de ‘HOLY shift’ truffeljaarreis door de seizoenen je volgende bestemming. Elk kwartaal omarmen we een ander element tijdens een truffelceremonie, namelijk: vuur (zomer), aarde (herfst), water (winter) en lucht (voorjaar). Daarnaast nemen we een deep dive in onszelf ook zónder de magische truffel middels verschillende workshops in lichaamswerk en energetisch werk. Dit jaar wordt de diepgaande, levensveranderende shift op al je niveaus als je drie of meer van de volgende zinnen kunt aankruisen:

In jaarrond hetzelfde groepje bouw je een sterke connectie op met aan je rechterzijde mijn team en mijzelf – Jenneke van Genechten – als je ervaren spaceholder, mentor, aanmoediger en vriendin. HOLY shift: oh, it’s gonna be fun!

Play Video

Voor wie?

Voor 12 moedige ‘springers’ die bepaalde patronen, angsten of overtuigingen willen loslaten en willen voelen hoe het is om zichzelf uit te dagen in een diepe innerlijke jaarreis met een ongelooflijk grote kit aan tools. Maar ook (juist!) voor hen die meer willen spelen en genieten van het leven. Want daar draait het uiteindelijk om, toch?

What to expect?

Een duik in je onderbewuste. Samen op zoek naar antwoorden, levenslessen, inzichten en/of dat wat je nu nodig hebt. Dit traject bevat alles waarvan ik in de loop der jaren heb gedacht: “hier heb ik nou echt iets aan!”. Het is een uitgebreide mix van workshopdagen met toffe verbindende en diepgaande practices en ceremoniedagen waarbij de magische truffel of ceremoniële cacao je leermeesters zijn. We trappen af met een individuele sessie online en we eindigen het jaar met een integratiedag om terug te blikken, te integreren en vooruit te kijken. In dit jaar volgen we het ritme van de seizoenen en de bijbehorende elementen. Zo zul je bijvoorbeeld bij het eerste element, vuur, ritueel verbranden wat losgelaten mag worden voordat we aan de innerlijke jaarreis beginnen. Vervolgens zullen we in de herfst gronden en evalueren, schonen we onszelf op in onze wintercocon en gebruiken we de lente om te laten ontspruiten wat jij wil neerzetten in deze wereld. Een nieuwe jij. Dat is HOLY shift.

Jaarrond
Als het jaar rond is, hebben we met ons gezelschap een complete reis gemaakt. Namelijk zorgvuldig opgebouwd om je alles aan te reiken om je leven te veranderen in positieve zin met de kracht van de natuur. Er zullen in HOLY shift naast je individuele sessie in totaal 8 geplande contactmomenten zijn met de groep (max 12 deelnemers), waaronder 4 volle day retreats, 1 dagdeel cacaoceremonie, 2 Deep Dive workshopdagen en 1 integratiedag.

HOLY shift

Truffeljaarreis door de seizoenen

Dit krijg je (onder andere):

 • Individuele ‘aftrap’ coachingsessie online
 • 4 truffelceremonies
 • 2 Deep Dive workshopdagen
 • 1 cacaoceremonie
 • Psychedelic breathwork
 • Shaking practice & bewust bewegen
 • Core wound innerlijk kindwerk
 • Divinatie
 • Indiaas waterritueel
 • Sacred Fire ritueel
 • Blotevoetenwandeling in stilte
 • Meditaties, sharings & rituelen
 • Integratiedag
 • Eten en drinken all-inn (vegetarisch)
 • WhatsApp community voor vragen en support
 • Liefdevolle nazorg
 • En nog véél meer!
 
BONUSSEN:
 • HOLY goodiebag t.w.v. €75,- incl. Magical Notebook© from De Orakelmeisjes
 • Fysieke 9 dagen detox onder begeleiding t.w.v. €120,-
 • Toegang tot 1 extra online module naar keuze op HOLY shit. Academy t.w.v. max. €250,- 

Practicals

Icon euro-teken

Investering in jezelf: € 1950,-

Betalen in 3, 6 of 12 termijnen is mogelijk

Zandloper icon

Data ceremonies & workshopdagen

Aftrap coachingsessie: in overleg
Truffelceremonie zomer: 3 augustus 2024
Deep Dive workshopdag: 21 september 2024
Truffelceremonie herfst: 26 oktober 2024
Cacaoceremonie: 28 december 2024
Truffelceremonie winter: 1 februari 2025
Deep Dive workshopdag: 15 maart 2025
Truffelceremonie lente: 10 mei 2025
Integratiedag: 31 mei 2025

Groep (licht)

Groepsgrootte

Maximaal 12 deelnemers

Locatie icon

Location

Zuid-Limburg

HOLY shift
Investering (nu nog) te hoog voor je of is HOLY shift te intensief?

Ga dan naar HOLY shit. Academy en volg in je eigen tempo holistische modules en lessen.
Eerst een losse truffelceremonie doen? Klik dan here.

What others say:

Play Video

Karen Mulders

Play Video

Anouk Hermans

Over wie jou gaat leren je shit te ownen:

Mijn naam is Jenneke van Genechten (1988) en ik ben psychedelicatherapeute, ademcoach en opleider van ceremonieleiders. In 2006 studeerde ik af aan de Universiteit van Maastricht en met mijn psychologiediploma op zak ontdekte ik dat de protocollaire aanpak na jaren van zelfstudie én therapie bij de RIAGG me nog altijd niet van mijn eetstoornis af had geholpen.
Ik besloot het alternatieve pad op te gaan en ontdekte de magie van plantmedicijnen zoals ayahuasca en magic truffels, maar ook de holistische levensstijl waardoor ik me veel bewuster werd van wie ik eigenlijk was en wilde zijn. Deze aanpak bleek wél effectief en ik heelde naast de eetstoornis nog veel meer ouds.

Achtergrond
Ik deed veel innerlijk werk en volgde opleidingen en cursussen tot oa plantmedicijnbegeleider, ademcoach en holistisch therapeute.
Voor mijn plezier schrijf en dans ik graag en wandel ik af en toe naar Santiago de Compostela op pelgrimstocht (ik begeleid ook groepen). Ik woon in een huisje aan het kasteelpark van Amstenrade in Zuid-Limburg, tussen het groen, samen met mijn dochtertje Pip, mijn vriend Robert, twee katten (Joris & Draak) en een incidentele muis. Tevens ben ik een baas in Mario Kart op de Super Nintendo en fervent ‘Wie is de Mol?’-fan.

I believe ...
… dat alles psychosomatisch is, dat we er als ziel voor kiezen om NU op deze aarde te zijn, dat alles gebeurt met een reden en bovendien precies op het goede moment. En in humor.

FAQ

Naar het ervaren van veiligheid om kwetsbaar te kunnen zijn, het loslaten van controle, emoties en opgeslagen traumastukken. Maar vooral naar blij zijn met jezelf en je leven, vrijheid en het doorbreken van patronen. En bovenal: dat wat jij wilt of nodig hebt. Wat is je intentie?
Weerstand van het ego, emotionele of energetische blokkades. En dat hoort erbij! Ons ego wil niet dat we beter worden, dat we innerlijk werk doen en helen. Het wil ons houden zoals we zijn. Dus het kan best voorkomen dat je ongemak ervaart, emotioneel wordt (of dat dat juist niet lukt) of dat je energie niet lekker stroomt. Kunnen we allemaal fixen, komt goed.
Mensen zoals jij, die op zoek zijn naar richting, naar zichzelf. Die tegen dingen aanlopen en zich daar graag in ontwikkelen. Doorgaans zijn dit bewuste mensen die behoefte hebben aan een shift in hun leven.

Life happens, no worries about it. Gewoon even afmelden en er oké mee zijn dat je er eentje mist. Inhalen is helaas niet mogelijk.

Er zijn geregeld werkgevers die dit soort trajecten gewoon vergoeden omdat het valt onder persoonlijke ontwikkeling en daar is je baas ook bij gebaat. Indien daar een aparte factuur voor nodig is met bedrijfsgegevens, laat het dan even weten.

We werken aan jou op alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch. Nee, we gaan niet sporten, maar je lichaam is de plek waar alles gebeurt. Het is achterhaald te denken dat enkel cognitieve gedragstherapie alles kan oplossen. Wil je écht dingen veranderen, dan is lichaamswerk en energetisch werk daarbij onvermijdelijk.

Je móet niks. Nooit. Jij bent baas over jezelf, je lijf en je proces. Als iets even niet goed voelt, doe je het niet. Uiteraard zal ik je soms liefdevol uit je comfortzone halen, want daar is waar the magic happens. Maar ik zal je nooit forceren of dwingen en je altijd met respect behandelen. Gaat het niet linksom, dan zoeken we een manier rechtsom. Of niet.

We beginnen altijd met een meditatie en een sharing, gevolgd door lichaamswerk afgestemd op het seizoen om te openen voor de magische truffel. De truffelreis zelf duurt 4-5 uur. Here lees je er meer over. Hou er rekening mee dat we pas eten na de ceremonie! Een magische truffel vraagt om een nuchtere maag.

Jazeker! Immers: je bedrijf of ondernemerschap kan ook onderwerp van je shift zijn. Ik kan zakelijke facturen voor je maken. Je betaalt dan wel de btw nog er bovenop (die je vervolgens weer terugvraagt).

Ja, geen probleem. Je krijgt na je intake een automatische mail waarin je kunt kiezen om in een keer te betalen of in termijnen: 3, 6, 12 of 18.

"De kracht van de deep dive groep is ook duidelijk merkbaar"

"Wat een mooi en bijzondere ervaring! Ik voelde al een hele tijd dat ik dit nodig had, een echte Deep Dive op alle fronten. Vanaf het begin zat ik in proces. Iets waar ik doorheen moest en wat ik samen met de groep en Jenneke mocht doen. In alle veiligheid. Nu aan het einde kijk ik terug op een fijne en mooie tijd. De begeleiding van Jenneke is fijn, ze is er, met alle aandacht en kunde. Ook weet ze ons los te laten en ons in onze eigen kracht te zetten. De kracht van de groep is ook duidelijk merkbaar, en ik voel dat we een bijzondere connectie met elkaar mogen delen. Op alle vlakken heb ik mogen ontdekken hoe holistisch te leven of hierin te verdiepen. Door de wekelijkse meetings en de huiswerkopdrachten heb ik in een mooi en intens proces met een fijne flow gezeten. Ik heb weer opnieuw mogen verbinden met mijzelf daar waar het nodig was en heb eindelijk de stap tot ondernemen durven zetten. En wat voelt het goed! Ik gun iedereen een jaartraject bij Jenneke en de bijzondere mensen en ontmoetingen die ik hier heb mogen doen. Namaste!”

Pauline Streutjens

"Jenneke zorgt voor een veilige plek."

“De reis door de vier seizoenen voelde voor mij als een feestje. Elk seizoen met zijn eigen emoties, blokkades en persoonlijke stukken met behulp van de truffels onderzoeken en helen was voor mij zeer waardevol. De vaste groep medereizigers was erg prettig; je krijgt een unieke band met elkaar. Je lacht en huilt samen en het mooiste is; waardoor je samen heelt. Iedereen die graag op magische en toch meer dan aardse manier wil helen, zou ik de jaarreis willen laten ervaren. Tot slot: heel belangrijk; Jenneke zorgt voor een veilige plek, een plek waar je je welkom voelt, geborgen en met liefde en humor wordt begeleid.”

Melanie Magnee

"De truffel maakt je bewust."

“De truffel jaarserie bij Jenneke is voor mij de start geworden om mijzelf meer spiritueel te ontwikkelen en aan mijn schaduw kanten te werken. De ceremonies door de seizoenen heen hebben mij de bewustwording gecreëerd wat liefde betekent voor mij, waar ik in mijn dagelijks leven tegen aan liep en ook het loslaten en accepteren van wie ik ben. Wie ik vandaag de dag ben heb ik mede te danken door deze onwijs mooie journey die ik met vier fijne dames heb mogen delen. Ik sta in mijn kracht, ik heb meer plezier in mijn leven. Ik sta tegenwoordig op de eerste plek! De truffel maakt je bewust en het werk zit in jou.”

Max Hermans

"Lifechanging"

"Ik kan met overtuiging zeggen dat de Deep Dive lifechanging was. Voelde ik me eerst in elkaar gedoken en weggestopt, bang om te leven, ben ik nu opengebloeid en sta ik er weer. Uitbarsten als een vulkaan, zo voelde de Deep Dive voor mij. M'n 'fuck-it' gehalte is omhoog gegaan en ik durf meer risico's te nemen en meer mezelf te zijn. Er blijft natuurlijk werk aan de winkel, maar dit traject is een vliegende start. Ik ben Jenneke erg dankbaar voor de begeleiding, maar je doet het uiteindelijk zelf natuurlijk. Je moet er wel wat voor doen, je moet die deepdive nemen, harnassen uit, muurtjes omlaag, aanwezig zijn. 10/10 would recommend!"

Ramonne van Wanrooij

"Jenneke zet je in je kracht"

Het Deep Dive aanbod is zo ontzettend waardevol. De begeleiding van Jenneke is echt heel fijn. Ze is er voor je, zet je in je kracht en creëert een veilige omgeving waarin ze je ‘diep’ laat gaan. Het aanbod is in groepsverband, maar de processen lopen zowel individueel als in de groep. Ik had wat weerstand om zo’n traject in groepsverband te volgen, maar ik ben ontzettend dankbaar dat ik dit toch gedaan heb. Door dit samen te doen, kom je veel meer ongemakken, triggers en processen tegen. Ik zou echt iedereen een traject bij Jenneke kunnen aanraden (als je tenminste diep wilt gaan)! Liefs.""

Anne Halters

Register

Om je plek vast te leggen voor HOLY shift, is een aanbetaling van € 150,- nodig. Dit wordt vervolgens in mindering gebracht op het totaal. Let wel: deze aanbetaling is non-refundable, tenzij je intake niet akkoord is natuurlijk. Hiermee reserveer je je plek. Je ontvangt automatisch een intakeformulier met daarop een bevestiging of aanvullende vragen. 

Lees voorafgaand here over de contra-indicaties bij het gebruik van magische truffels. 
Tevens kun je here naar de algemene informatiepagina over truffelceremonies.

Ik hoop je te mogen begeleiden!
Liefdevolle groet, Jenneke

Sold out!
Schrijf je here in op de reservelijst voor 2024 of de wachtlijst voor 2025.

HOLY shift nog te spannend?
Probeer deze gratis meditaties om te chillen.

Een paar minuten per dag mediteren heeft al een positieve invloed op je (mentale) gezondheid. Met een begeleide visualisatie zetten we dit extra kracht bij, door je gevoelens te observeren zonder ze te beoordelen. Zo kun je ontdekken wat je gevoel je probeert te zeggen en waar het je naartoe kan leiden. Je komt dichter bij je ware aard.

Geleide meditatie

Contact maken met je gevoel

Deze geleide meditatie is voor iedereen die het lastig vindt om bij zijn/haar gevoel te komen. Vaak zitten we dan veel in ons hoofd in plaats van in het lichaam. Geniet van deze meditatie!

Lees verder
Geleide meditatie

Visualiseer je droomhuis

In deze geleide meditatie maak je het plaatje van je droomhuis, op je droomlocatie, in je droomomgeving helder tot in de details. Wat voel je als je het huis binnengaat, hoe ruikt de keuken en welke kleur hebben de stenen? Hoe ziet je tuin eruit, of je uitzicht?

Lees verder

 

en_GBEnglish