Meteen naar de inhoud

Holistische coaching

HOLY coaching VIP

HOLY coaching Business VIP

6-maanden 1-op-1 traject

Wil jij als VIP graag een half jaar op een holistische manier intensief werken aan jezelf én je bedrijf met diepgaande begeleiding omdat je …

Als je vijf of meer punten kunt aanvinken, is dit het VIP-traject dat jouw leven kan veranderen. 6 maanden lang in een intensief 1-op-1 traject de diepte in op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Minstens 14 intensieve sessies, coaching op afstand waar nodig én online modules, waarbij je eindelijk de soul search gaat nemen die je te nemen hebt voor jezelf en je business. Samen met mij, Jenneke van Genechten, je holistische coach. Wij gaan elkaar héél goed leren kennen. Oh, it’s gonna be fun!

Video afspelen

Voor wie is VIP coaching?

Voor bewuste ondernemers die er klaar voor zijn hun leven én business om te gooien op alle vlakken in een individueel traject met al mijn onverdeelde aandacht. Ik werk tijdens dit VIP traject uitsluitend met mensen die open en kwetsbaar durven te zijn en écht de diepte in durven (met wat aanmoediging natuurlijk!). Je mag ook deelnemen als je plannen hebt om een business te starten, maar niet weet waar je moet beginnen of als je zelf (beginnend) holistisch coach bent.

Voor wie is VIP coaching niet?

Mensen die nog nooit coachings of healings hebben gedaan of die stiekem eigenlijk geen zin hebben om écht hun shit aan te pakken. No worries: ik prik zo door je heen tijdens de intake.

Wat gaan we tijdens VIP coaching doen?

Alles dat nodig is om jou op je gemak te stellen om zo diep mogelijk te gaan en alle aspecten in je leven onder de loep te nemen en mooier te maken. En we gaan je business een VIP-boost geven.

We gaan aan de slag met de wetenschappelijk gestaafde psychologie achter alle shit (zodat je hoofd het begrijpt), met praktische hulp in je bedrijf, met het loslaten van emoties en trauma’s die opgeslagen zitten in je lijf en met energie, magie en holiness. Het is de bedoeling dat je minstens één keer een inzicht en/of geluksgevoel krijgt waarbij je ‘HOLY shit!’ roept. Je krijgt in die zes maanden een complete inner & business makeover en je gaat naar huis met een schatkist vol holistische tools voor de rest van je leven. Holisme gaat over de psychologie mét lichaamswerk, over het integreren van alle lagen in je systeem tot één. Waar zitten jouw krachten?

Een holistische manier van coachen…
…houdt in dat het lijf een belangrijke rol speelt. Natuurlijk praten we over hoe je je voelt en wat er speelt, maar je lichaamstaal, je lichamelijke klachten en je fysieke reacties op bepaalde oefeningen zeggen veel. Ons lichaam is zo wijs! Wijzer dan het hoofd. Als je je eraan durft over te geven en naar je lichaamssignalen gaat leren luisteren, ga je alles in een ander licht zien. Dit werkt uiteraard allemaal door in je onderneming.

Ben je er klaar voor om de shit eindelijk aan te pakken en te gaan groeien en bloeien? Go VIP!

"Zo blij dat ik de stap heb gezet! Dankbaar"

"Via mijn broertje had ik al veel gehoord over Jenneke. Hij heeft de afgelopen twee jaar een heel mooie ontwikkeling doorlopen, mede dankzij de enorme hulp van Jenneke. Hierdoor werd ik zo nieuwsgierig en ben ik zelf ook maar eens langsgegaan. Zo blij dat ik de stap tot (VIP) coaching heb gezet! Ze stelt de juiste vragen en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en alles durft te delen waar je al zo lang tegenaan loopt. De lichaamswerksessies hebben me belangrijke inzichten gebracht. Dankbaar!”
Anouk Hermans

HOLY coaching Business VIP

6-maanden 1-op-1 traject

HOLY coaching VIP

Dit krijg je als VIP:

 • Een individuele intakesessie (videocall)
 • HOLY Goodiebag t.w.v. €70,-
 • Minstens elke twee weken een individuele intensieve VIP sessie à 1,5 uur (live, maar videocall mag ook), waaronder:
  • Meditaties & bewust bewegen
  • Holistische (business) coaching
  • Livelessen en videolessen
  • Traumarelease via verschillende soorten lichaamswerk
  • Energetische behandelingen
  • Voice dialogue
  • Cacaoceremonie
  • Business focus, zichtbaarheid, flow, money mindset
  • Meer rust in je agenda en hoofd
 • Meer vrijheid, meer (zelf)liefde, patronen doorbreken, geluk, rust, kennis over je eigen psyche en holistisch leven, meer zelfvertrouwen
 • WhatsApp-contact voor persoonlijke extra begeleiding buiten de sessies om
 • Marketingboost via mijn kanalen
 • Nog véél meer, maar dat ervaar je vanzelf

BONUSSEN voor dit VIP-traject

 • Toegang tot 3 modules naar keuze van HOLY shit. Academy zoals:
  – Eet je lijf schoon in 9 dagen 
  – Magie van de Chakra’s
  – Invloed van de maanfases 
  – Liefdespijn

  – Uit je hoofd, in je lijf
  – Meer tijd in je dag 
 • Human Design reading
  Gegeven door expert Lindsay Hugers (2,5 uur t.w.v. €150,-)

Praktisch:

Icon euro-teken

Investering in jezelf: € 9.500,-

Het is mogelijk om de VIP coaching in termijnen te betalen

(Prijzen zijn excl. btw)

Zandloper icon

Sessiedagen & startdatum

In overleg

Locatie icon

Locatie

Praktijk Heerlen & ceremonieruimte Amstenrade

‘Niet goed, geld terug’-garantie

Ik beloof je dat wat je uit dit VIP traject gaat halen levenslang veel waardevoller is dan die € 9.500,-. Ik ben er zo zeker van dat ik je kan helpen om je diepere lagen aan te pakken en te transformeren, dat ik zelfs een ‘niet goed, geld terug’-garantie wil geven.

Kun jij mij na die zes maanden met volle overtuiging zeggen dat het je niets heeft gebracht, dan krijg je de helft van je investering terug. Dan spreken we wel af dat je alle sessies aanwezig bent en actief meedoet. Deal?

Jenneke tijdens coaching sessie (VIP ademwerk)

Stel je VIP-traject Samen!

Omdat ik holistisch coach, geloof ik ook niet in eenheidsworst. Hoewel al onze contactsessies natuurlijk al volledig op jou worden afgestemd, mag je ook nog eens kiezen uit deze extra’s of je ze nodig hebt of niet. Wat niet in jouw keuze zit, mag je verzilveren als extra individuele sessie.
 • EXTRA VIP: Je website SEO herschreven voor JOUW doelgroep (t.w.v. €600,-)
 • EXTRA VIP: Social media analyse & advies (t.w.v. €350,-)
 • EXTRA VIP: Workshop vloggen & videomontage (t.w.v €595,-)
 • EXTRA VIP: 2x HOLY ademcirkel van 3 uur (t.w.v. €150,-)
 • EXTRA VIP: HOLY truffelceremonie (t.w.v. €195,-)
Investering (nu nog) te hoog voor je of VIP-traject te intensief?

Volg holistische modules via HOLY shit. Academy of neem deel aan de HOLY truffelceremonie jaarserie

Wat anderen zeggen:

Jennifer VIP Review
Video afspelen over Jennifer VIP Review

Jennifer Pereboom

Video afspelen

Wendy van Megen

Video afspelen

Saskia Vandenbroeck

Over wie jou gaat leren je shit te ownen:

Mijn naam is Jenneke van Genechten (1988) en ik ben holistisch therapeute, ademcoach. VIP coach en medicijnplantbegeleidster. In 2006 studeerde ik af aan de Universiteit van Maastricht en met mijn psychologiediploma op zak ontdekte ik dat de protocollaire aanpak na jaren van zelfstudie én therapie bij de RIAGG me nog altijd niet van mijn eetstoornis af had geholpen.
Ik besloot het alternatieve pad op te gaan en ontdekte de magie van plantmedicijnen zoals ayahuasca en magic truffels, maar ook de holistische levensstijl waardoor ik me veel bewuster werd van wie ik eigenlijk was en wilde zijn. Deze aanpak bleek wél effectief en ik heelde naast de eetstoornis nog veel meer ouds.

Achtergrond
Ik deed veel innerlijk-kindwerk en volgde opleidingen en cursussen tot plantmedicijnbegeleider, ademcoach en holistisch therapeute.
Voor mijn plezier dans ik graag en wandel ik af en toe naar Santiago de Compostela op pelgrimstocht (ik begeleid ook groepen). Ik woon in een huisje aan het kasteelpark van Amstenrade in Zuid-Limburg, tussen het groen, samen met mijn twee katten en een incidentele muis. Tevens ben ik een baas in Mario Kart op de Super Nintendo en fervent ‘Wie is de Mol?’-fan.

Jenneke

Ik geloof…
… dat alles psychosomatisch is, dat we er als ziel voor kiezen om NU op deze aarde te zijn, dat alles gebeurt met een reden en dat je alles met je gedachten kunt aantrekken wat je wilt.

Wat anderen zeggen:

"Een unieke beleving."

“Unieke beleving met een geweldige Jenneke die je op een professionele,
persoonlijke en warme manier begeleidt en meeneemt op reis!”
VIP coachee Stijn
Stijn Janssens

"Jenneke is geweldig; ze begeleidt met zo veel liefde."

“Jenneke is geweldig; ze begeleidt met zo veel liefde, rust en ruimte voor ontdekken – it is truly a safe space!
Ik ken geen betere plek om op dit niveau jezelf te leren kennen.”
VIP coaches Katie
Katie de Zeeuw

Veelgestelde vragen

Naar het ervaren van veiligheid om kwetsbaar te kunnen zijn, het loslaten van controle, emoties en opgeslagen traumastukken. Maar vooral naar blij zijn met jezelf en je leven, vrijheid en het doorbreken van patronen.
Weerstand van het ego, emotionele of energetische blokkades. En dat hoort erbij! Ons ego wil niet dat we beter worden, dat we innerlijk werk doen en helen. Het wil ons houden zoals we zijn. Dus het kan best voorkomen dat je ongemak ervaart, emotioneel wordt (of dat dat juist niet lukt) of dat je energie niet lekker stroomt. Kunnen we allemaal fixen, komt goed.

Dan laat je me dat uiterlijk 2 dagen voor aanvang van onze sessie weten en verplaatsen we ‘m gewoon.

Je mag het als iets zien dat niet zo zwartwit is met een vaststaand programma. Holistisch leven en coachen omvat vooral meegaan in de flow van wat zich aandient. Dat ik een grote toolbox heb, wil niet zeggen dat we alles móeten doen volgens een boekje. Sommige onderdelen, zoals meditatie, ademsessies en de cacaoceremonie zitten er hoe dan ook bij. De rest van het traject heeft een doordachte opbouw, maar wordt ook met flexibiliteit ingezet. Immers, iedereen loopt tegen andere dingen aan en iedereen reageert anders op verschillende vormen van therapie. We gaan ontdekken wat voor jou het beste resultaat geeft.

We werken aan jou op alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch. Nee, we gaan niet sporten, maar je lichaam is de plek waar alles gebeurt. Het is achterhaald te denken dat enkel cognitieve gedragstherapie alles kan oplossen. Wil je écht dingen veranderen, dan is lichaamswerk en energetisch werk daarbij onvermijdelijk.

Je móet niks. Nooit. Jij bent baas over jezelf, je lijf en je proces. Als iets even niet goed voelt, doe je het niet. Uiteraard zal ik je soms liefdevol uit je comfortzone halen, want daar is waar the magic happens. Maar ik zal je nooit forceren of dwingen en je altijd met respect behandelen. Gaat het niet linksom, dan zoeken we een manier rechtsom. Of niet.

Je gaat liggen op mijn sofa en ik vraag ‘En hoe voel je je daarbij?’ en daarna geven we je ouders overal de schuld van. Nee, grapje. 😉 Ik zal altijd checken waar je zit met je energie en hoe je je voelt, maar ik ben ook je vriendin, business coach, spiegel en luisterend oor. Per sessie bekijken we wat je dan nodig hebt en hoe we weer verder gaan om je doelen te bereiken.

Jazeker! Immers: je bedrijf wordt ook meegenomen in het traject. Ik kan zakelijke facturen voor je maken. Je betaalt dan wel de btw nog er bovenop (die je vervolgens weer terugvraagt).

"De VIP-sessies met Jenneke waren voor mij de start van een nieuw hoofdstuk."

“De sessies met Jenneke waren voor mij de start van een nieuw hoofdstuk. Ze heeft ons prachtig begeleid door de sessies, zonder dat ik daar woorden aan moest geven. Ze voelde perfect aan wat ik nodig had en speelde daarop in. Voor, tijdens en na stond ze steeds voor ons klaar. Een absolute aanrader!”
VIP coaches Liesbeth
Liesbeth Mouha

Uitleg holistische technieken

Eigenlijk hoef je als VIP-coachee helemaal niet te weten wat de verschillende holistische technieken allemaal inhouden omdat op het moment wordt bepaald wat je nodig hebt. Maar voor wie het fijn vindt zich alvast in te lezen, zijn er deze uitklappertjes. Dit betekent niet dat dit allemaal per se terugkomt in je traject want je traject wordt gepersonaliseerd voor jou. Niet alles werkt voor iedereen, immers. Dát is holistisch coachen. 

Jenneke met stemvork VIP coaching deep dive

Met deze vorm van psychotherapie leer je om negatieve gedachten en patronen te herkennen, en je gedrag zo aan te passen dat je je beter gaat voelen. Met cognitieve gedragstherapie kunnen negatieve gevoelens die je vasthoudt over jezelf en je omgeving stukje bij beetje worden omgebogen tot iets positievers.

We leven allemaal in systemen. Denk hierbij je familie, collega’s en je vriendenkring bijvoorbeeld. Uit deze systemen nemen we overtuigingen, gedragingen en patronen mee. Dat gebeurt onbewust, terwijl we opgroeien. Vaak nemen we ook patronen mee die zich op een negatieve manier blijven uiten in andere systemen waarin we ons begeven, zoals relaties of werk. Met een (familie)opstelling kun je deze onbewuste patronen zichtbaar maken zodat je ermee aan de slag kunt.

We hebben allemaal een energetisch harnas in ons lichaam, dat ons beschermd in bedreigende situaties. Maar, wanneer dit harnas op spanning blijft staan nadat de stressvolle gebeurtenis voorbij is, ontstaat er een armour, dat juist in de weg kan staan van leven met volle teugen. De-armouring is een drukpunttechniek die helpt het lichaam te ontspannen en weer wakker te worden. Fysieke en emotionele blokkades worden losgelaten en je kunt vrijer leven.

We hebben allemaal verschillende delen van onze persoonlijkheid in ons, die samen ons zelfbeeld vormen. Vaak zijn bepaalde delen van onze ‘ik’ echter ondergeschoven kindjes, die tevergeefs hun stem proberen te laten horen. Met voice dialogue laten we deze ikken zonder oordeel spreken, om alle kanten van onszelf te omarmen en te onderzoeken waarom bepaalde rollen vaker naar voren treden dan andere.

Door het bewust verdiepen van je adem kun je in een andere bewustzijnsstaat terechtkomen. De meesten van ons ademen namelijk (onbewust) veel te oppervlakkig, in onze borstkas. Met een begeleide ademsessie kun je oude shit loslaten en helen op celniveau. Lees hier meer over HOLY breath.

Ik (Jenneke) beheers zelf geen human design, maar werk daarom samen met super expert Lindsay Hugers, omdat dit voor mij mindblowing is en sowieso thuishoort in een coachingtraject. Human design laat zien hoe je als mens ontworpen bent, wat jouw unieke blauwdruk is en dus hoe je in elkaar steekt. Als je dat weet, weet je ook waar je naartoe mag bewegen in het leven, wat voor jou werkt en wat niet. Onmisbaar.

Er vanuit gaande dat we bepaalde gedragingen en overtuigen toepassen als bescherming naar oude pijnen, is werken met het innerlijke kind cruciaal. Het gaat over wie je was als kind, wat je nodig had gehad en waar de trauma’s en hechtingsproblematiek je hebben beschadigd en hoe dit te helen.

Deze dynamische massagetechniek wordt ingezet om beweging in je lijf teweeg te brengen. Met pulsen, schudden en wiegen worden de vloeistoffen in je lichaam in beweging gezet, waardoor energie gaat stromen en afvalstoffen worden weggevoerd. Deze zachte behandeling kan helpen om stress of depressie te verlichten, maar het heeft ook fysieke voordelen, zoals het verbeteren van de bloedsomloop en het verminderen van spierpijn.

De helende kunst van universele energie. Deze techniek helpt je om meer in contact te komen met je gevoel, wat er omgaat in je lichaam en om bij de bron van klachten te komen. Deze energie activeert het zelfgenezend vermogen van je lijf en kan op fysieke, emotionele en energetische laag blokkades weghalen.

Een anker ontstaat wanneer je stemming gekoppeld wordt aan een externe factor, bijvoorbeeld een geluid, aanraking of geur. We dragen allemaal onbewuste ankers met ons mee, maar we kunnen er ook voor kiezen om bewust zo’n koppeling teweeg te brengen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat bepaalde triggers je in een betere stemming brengen. We gebruiken ankers om negatieve ervaringen dus te ‘overschrijven’ met een andere lading.

De zeven chakra’s zijn energiepunten in ons lichaam, die allemaal direct verbonden zijn met ons fysieke en emotionele welzijn. Als een van je chakra’s uit balans is (en dat overkomt je sowieso wel eens, tenzij je de meest geoefende zen-monnik ter wereld bent), kun je dat gaan merken in allerlei aspecten van je leven, op fysiek en emotioneel vlak. In deze behandeling onderzoeken we blokkades in je energiepunten en laten we energie opnieuw stromen.

Etherische oliën, ofwel heel pure extracten van planten, worden ingezet om je zintuigen te prikkelen, emoties te reguleren en pijn te verlichten. De oliën kunnen op verschillende manieren worden ingezet; door ze aan te brengen op de huid, in te nemen of in een brander te verdampen bijvoorbeeld. We gebruiken soms oliën als onderdeel van andere behandelvormen en het orakelkaartendeck HEALING PLANTS van De Orakelmeisjes is erop gebaseerd.

Qua naam lijkt het op human design maar het is iets compleet anders. Deze techniek gaat er vanuit dat je lichaam alle wijsheid in pacht heeft en je een ja of nee kan geven op alle vragen. Het leert je compleet af te stemmen op je lijf en daarop te vertrouwen in het maken van keuzes.

Een droomreis is een geleide meditatie die inspeelt op het thema dat op dat moment voor jou van belang is, waarin jij zelf de hoofdrol speelt in je eigen scenes. Je onderbewuste maakt bepaalde keuzes en door hiermee in contact te komen, ontdekken we welke lagen er onbewust zijn weggestopt of wat er nodig is op dit moment.

Gratis visualisatiemeditaties

Een paar minuten per dag mediteren heeft al een positieve invloed op je (mentale) gezondheid. Met een begeleide visualisatie zetten we dit extra kracht bij, door je gevoelens te observeren zonder ze te beoordelen. Zo kun je ontdekken wat je gevoel je probeert te zeggen en waar het je naartoe kan leiden. Je komt dichter bij je ware aard.

Geleide meditatie

Contact maken met je gevoel

Deze geleide meditatie is voor iedereen die het lastig vindt om bij zijn/haar gevoel te komen. Vaak zitten we dan veel in ons hoofd in plaats van in het lichaam. Geniet van deze meditatie!

Lees verder
Geleide meditatie

Visualiseer je droomhuis

In deze geleide meditatie maak je het plaatje van je droomhuis, op je droomlocatie, in je droomomgeving helder tot in de details. Wat voel je als je het huis binnengaat, hoe ruikt de keuken en welke kleur hebben de stenen? Hoe ziet je tuin eruit, of je uitzicht?

Lees verder

Inschrijven voor HOLY coaching VIP

Indien je meedoet (YAY!), kom je via onderstaande button op de inschrijfpagina terecht. Daar kun je jouw persoonlijke coachingtraject samenstellen. Na de aanbetaling ontvang je een uitnodiging voor het invullen van het intakeformulier. Ik (video)bel je daarna om te kijken of er een match is en wanneer we kunnen starten. Mocht je me liever eerder al vragen stellen, dan mag dat uiteraard! 

Uiteraard is het zo dan wanneer ik voel dat dit voor jou niet het traject is om je verder te helpen, ik dit eerlijk zal zeggen en je dan je aanbetaling terugkrijgt.


 

nl_NLDutch