Workshops

Holotropisch en verbonden ademen

Ademwerk is een manier om een ontlading in je lichaam op te wekken die zorgt voor healing op een dieper niveau. Heling van oude trauma’s en (emotionele) blokkades die je lijf voor je heeft bewaard tot het moment dat jij er klaar voor bent om het los te laten.
Onderschat de kracht van je adem niet! Met specifieke ademtechnieken kun je in een andere bewustzijnsstaat komen, zonder het gebruik van middelen met psychoactieve stoffen.

Wat kan ik verwachten?

Bij deze workshop leer je de techniek om holotropisch of verbonden te ademen en duik je onder begeleiding de diepte in. Je draagt comfortabele, losse kleding en ligt op een matras. De ademsessie wordt geopend met een meditatie en afgesloten met een ontspanningsoefening.

Boeken?

Wil je deze workshop los boeken voor jouw gezelschap, dan kun je zelf je locatie regelen, inclusief een matras voor elke deelnemer. Kom je naar ons toe in Heerlen, Limburg, dan is dat mogelijk voor 1-4 personen, zonder extra locatiekosten.

 

Het is ook mogelijk een ademsessie te boeken op eigen locatie voor 10-25 deelnemers à €20 p.p. Buiten Zuid-Limburg worden hiervoor reiskosten berekend. 

Kosten individuele sessie: €75,-

Kosten duo-sessie: €60,- per persoon


Kosten 3-4 personen: €50,- per persoon

Geplande ademwerksessies op HOLY shit.-locatie: €40,- (max 4 deelnemers)

Duur: 90 - 120 minuten

"Je komt dichter bij wie je werkelijk bent"

“Ik heb bij Jenneke al vaker een sessie holotropisch ademen gehad voor mijn persoonlijke ontwikkeling en vind dat erg prettig. Je komt in contact met emoties die je op de meeste dagen juist wilt weg stoppen of misschien zelfs wel bent vergeten. Door je lichaam via deze ademhalingstechniek te dwingen deze gevoelens te releasen, kun je jezelf goed helpen. Je komt dichter bij wie je werkelijk bent. Je leert waarom je je soms chagrijnig, onzeker of verdrietig voelt, zelfs als je op dat moment even niet weet waardoor dat komt. Je leert eerlijker tegen jezelf te zijn, waardoor je uiteindelijk ook meer zelfvertrouwen krijgt. Al met al zou ik het een bijzondere ervaring noemen, die zeker aan te raden is. Het is fijn je ongeremd te kunnen voelen. Je diepste (en vaak onderdrukte) gevoelens ervaren is een manier om jezelf de ruimte te geven om te zijn wie je bent, en eerlijk tegen jezelf te zijn.”

 –

Luuk Schuring

HOLY Dance!

Dansen in connectie met anderen, dát is HOLY Dance! Bij deze dansvorm gaat het er niet om dat je pasjes moet volgen of goed moet kunnen dansen. Misschien is ‘dansen’ niet het beste woord, want je mag in deze workshop je lichaam laten bewegen op de muziek zoals jouw lichaam dat wilt. Je mag volledig voelen wat er wil bewegen en meegaan in je eigen flow zonder dat je ergens aan moet voldoen.

Wat kan ik verwachten?

Middels oefeningen word je uitgenodigd om te verbinden met anderen, op een natuurlijke en soms speelse manier. Je draagt comfortabele, losse kleding. De danssessie wordt geopend met een meditatie en afgesloten met een ontspanningsoefening.

Boeken?

Wil je deze workshop los boeken voor jouw gezelschap, dan kun je zelf je locatie regelen of die via HOLY shit. erbij boeken voor €40,- per sessie in Heerlen, Limburg. Bij een eigen locatie zijn er binnen Zuid-Limburg geen extra kosten; daarbuiten wordt een reiskostenvergoeding berekend. Datum en tijdstip in overleg.

Aantal deelnemers: 10-40

Kosten: €12,50 per persoon

Duur: 90 minuten

"Voelen wat er in me leeft"

“Met een grote glimlach op mijn gezicht liep ik de workshop uit. Ik deed mijn ogen even dicht en voelde na. Wow. Alles tintelde, de energie zinderde door mijn lijf. Lekker zeg! Ik zit vol energie en ik ben even niet bezig met alles wat ik nog moet doen, want mijn hoofd is leeg. Er is ruimte voor voelen.

Hier was ik naar op zoek. Niet alleen dansen om te dansen, dan kan ik namelijk net zo goed gewoon op stap gaan. Nee, dansen en weer echt te kunnen voelen. Te voelen wat in me leeft. En als één iemand dit ook begrijpt, is het Jenneke wel. Middels laagdrempelige oefeningen geven we aandacht aan lichaamsbewustzijn en de interne gevoelswereld, met de intentie bij eenieder bewustzijn te creëren en daarnaast leren lief te zijn voor jezelf.”

Claudia Jacobs

HOLY Lachworkshop

Lachen zonder reden, ruim een uur lang. Want ergens tijdens het volwassen worden zijn we ons innerlijke kind vaak verloren. Het kind dat zich nog verwondert, dat speelt en lacht zonder reden. Lachen is een uitstekende release van oude trauma’s die vastzitten in het lichaam en bovendien écht goed voor lichaam en geest. Hoeveel minuten per dag lach jij nog?

HOLY Improv

Naast lachyoga bieden we voor alle innerlijke kinderen ook een workshop improvisatietheater. Denk hierbij aan het populaire televisieprogramma De Lama’s! Workshopleidster Anne heeft jarenlange ervaring met theater maken en zelf acteren en weet precies hoe ze je aan het lachen krijgt met speelse oefeningen en leuke theatertechnieken.
Wat kan ik verwachten?

Tijdens deze workshops word je op een speelse manier uitgedaagd om een beetje uit je comfortzone te stappen. Je draagt comfortabele, losse kleding. Geen zorgen! Je hoeft niet in yogaposes of enge theaterstukken voor te dragen. We houden het luchtig en laagdrempelig.

Boeken?

Zowel HOLY lachyoga als HOLY improv boek je los met je eigen gezelschap van 10-25 personen. De locatie kun je zelf regelen of via ons (€40,- per workshop van 75 min, in Heerlen, Limburg). Bij een eigen locatie zijn er binnen Zuid-Limburg geen extra kosten; daarbuiten wordt een reiskostenvergoeding berekend. Datum en tijdstip in overleg.

Aantal deelnemers: 10-25

Kosten lachworkshop: €19,50 per persoon

Kosten HOLY improv: €12,50 per persoon

Duur: 75 - 90 minuten

"De beste lachsessie tot op heden!"

“Even uit de ‘ alledaagse avatar ‘ en het innerlijke kind bewegingsruimte bieden. Heerlijk om te doen en daarna lekker wegzakken in tintelende rust. Jenneke maakte er mijn beste therapeutische lachsessie van tot op heden, op een mooie locatie in het bos. Ik beveel dit iedereen aan, vooral ook diegenen die er een beetje bang voor zijn.”

Lee Lagerwaard

X