Reserveren

HOLY latin

Een losse les betaal je eenvoudig vooraf via de website. Let wel: op deze lessen geldt een no refund voorwaarde, hoe uitzonderlijk je reden van afmelding ook is. Je mag wel altijd een vriend(in) in jouw plek sturen.

Indien je kiest voor een abonnement, wordt het bedrag elke maand automatisch afgeschreven van je bankrekening. 

Afmelden of pauzeren
Been gebroken, voor langere tijd op reis of een andere reden waardoor je voor een bepaalde periode niet kunt komen? Geen probleem, dan pauzeren we je abonnement. Dit is mogelijk bij een minimale afwezigheid van 4 weken. We pauzeren je abonnement dan maximaal 6 maanden. Duurt je pauze langer, dan word je uitgeschreven en kun je je op elk gewenst moment opnieuw inschrijven. Je kunt je abonnement drie keer pauzeren.

Besloten om je uit te schrijven? Geen probleem! Stuur een mail naar info@holyshit.nl uiterlijk 7 dagen voor de 1e van de volgende maand, en we maken het direct in orde. Je zit nergens aan vast en bent altijd welkom om weer terug te komen.

Losse les: € 10,00
Abonnement: € 27,50 p/m +  € 5,00 eenmalige inschrijfkosten 

De eerste maand wordt naar rato berekend: je betaalt alleen voor de resterende lessen van die maand en kunt dus direct instromen.

Let op: geld wordt niet geretourneerd, hoe uitzonderlijk de reden van afmelding ook is. Sorry voor het ongemak, maar we moeten hier een lijn in trekken omdat we een plek voor je vrijhouden.
Alvast superbedankt voor het begrip!

HOLY latin - abonnement

Elke woensdagochtend van 09:00 tot 10:00 
Inschrijven

HOLY latin - losse les

woensdag 1 december van 09:00 tot 10:00 
Inschrijven

HOLY latin - losse les

woensdag 8 december van 09:00 tot 10:00 
Inschrijven

HOLY latin - losse les

woensdag 15 december van 09:00 tot 10:00 
Inschrijven

HOLY latin - losse les

woensdag 29 december van 09:00 tot 10:00 
Inschrijven