Meteen naar de inhoud

Workshops

HOLY workshops

De HOLY workshops zijn allemaal op een andere manier verrijkend en verdiepend voor de persoonlijke ontwikkeling. Deze boek je op eigen initiatief, met je eigen datum en je eigen gezelschap. Tot en met 8 personen kan het plaatsvinden bij ons in Amstenrade (Zuid-Limburg). Bij meer dan 8 deelnemers of indien gewenst, verzorg je zelf de locatie of boeken wij er een voor je tegen meerprijs.

Liever deelnemen aan door HOLY shit. georganiseerd events? Kijk dan in de agenda.

HOLY dance night

Dansen zonder ergens aan te moeten voldoen, dát is HOLY dance night! Bij deze dansvorm gaat het er niet om dat je pasjes moet volgen of goed kunt dansen. Misschien is ‘dansen’ niet het beste woord, want je mag in deze workshop je lichaam laten bewegen op de muziek zoals jouw lichaam dat wilt. Je mag volledig voelen wat er wil bewegen en meegaan in je eigen flow. Om nog beter contact te maken met je lichaam, wordt deze workshop gedanst op blote voeten en met een blinddoek op (gedurende het eerste deel). Aan het eind ben je vrij je blinddoek af te doen en te dansen in connectie met anderen, wanneer je daar behoefte aan hebt. We doorlopen vijf verschillende fases aan de hand van etherische oliën die tijdens het dansen worden verneveld in de ruimte.

Duur: 3 uur

Aantal deelnemers: minimaal 15 personen

Middels oefeningen word je uitgenodigd om te verbinden met anderen, op een natuurlijke en soms speelse manier. Je draagt comfortabele, losse kleding. De danssessie wordt geopend met een meditatie en afgesloten met een ontspanningsoefening.

Wil je deze workshop los boeken voor jouw gezelschap, dan kun je zelf je locatie regelen. Bij een eigen locatie zijn er binnen Zuid-Limburg geen extra kosten; daarbuiten wordt een reiskostenvergoeding berekend. Datum en tijdstip in overleg.

Deze workshop is ook op maat te bestellen naar de behoefte van de groep. Even overleggen? Geen probleem!’

Deelnemers
Prijs p.p.
15 tot 35 deelnemers
€ 25,00
vanaf 35 deelnemers
€ 20,00

Prijzen zijn gebaseerd op particuliere boekingen. Veel van deze workshops zijn zakelijk aftrekbaar. Indien je een zakelijke factuur wenst, zijn de genoemde prijzen exclusief 21% btw.

"Voelen wat er in me leeft"

“Met een grote glimlach op mijn gezicht liep ik de workshop uit. Ik deed mijn ogen even dicht en voelde na. Wow. Alles tintelde, de energie zinderde door mijn lijf. Lekker zeg! Ik zit vol energie en ik ben even niet bezig met alles wat ik nog moet doen, want mijn hoofd is leeg. Er is ruimte voor voelen. Hier was ik naar op zoek. Niet alleen dansen om te dansen, dan kan ik namelijk net zo goed gewoon op stap gaan. Nee, dansen en weer echt te kunnen voelen. Te voelen wat in me leeft. En als één iemand dit ook begrijpt, is het Jenneke wel. Middels laagdrempelige oefeningen geven we aandacht aan lichaamsbewustzijn en de interne gevoelswereld, met de intentie bij eenieder bewustzijn te creëren en daarnaast leren lief te zijn voor jezelf.”
Claudia Jacobs

HOLY breath workshop groep

HOLY breath is een manier om een ontlading in je lichaam op te wekken die zorgt voor healing op een dieper niveau. Heling van oude trauma’s en (emotionele) blokkades die je lijf voor je heeft bewaard tot het moment dat jij er klaar voor bent om het los te laten.

Onderschat de kracht van je adem niet! Met specifieke ademtechnieken kun je in een andere bewustzijnsstaat komen, zonder het gebruik van middelen met psychoactieve stoffen.

De HOLY breath groepsworkshop boek je in principe voor groepen vanaf 10 personen, maar alles kan in overleg.

Groep (licht)

HOLY workshop vanaf 10 personen

Icon euro-teken

€ 150,- p.p.

Zandloper icon

6 uur

Bij deze workshop leer je de techniek om verbonden te ademen en duik je onder begeleiding de diepte in. De focus van deze workshop ligt op de groep, in tegenstelling tot de reguliere HOLY breath sessies, waar de focus ligt op het individu. Je draagt comfortabele, losse kleding en ligt op een matras. De ademsessie wordt geopend met een meditatie, een sharing en verbindende oefeningen, en afgesloten met een ontspanningsmoment. De workshop duurt van 12:00 – 18:00 uur en is exclusief eten, maar er zijn wel wat snacks en thee aanwezig. 

Wil je deze workshop los boeken voor jouw gezelschap, dan kun je zelf je locatie regelen, inclusief een matras voor elke deelnemer. Je boekt de HOLY breath groepsworkshop voor groepen vanaf 10 personen tot aan hoeveel personen je kwijt kunt op je locatie. Wel een grote groep, maar geen eigen locatie? Dan boeken wij een locatie voor je! Neem hier contact op.

Prijzen zijn gebaseerd op particuliere boekingen. Veel van deze workshops zijn zakelijk aftrekbaar. Indien je een zakelijke factuur wenst, zijn de genoemde prijzen exclusief 21% btw.

"Je komt dichter bij wie je werkelijk bent"

“Ik heb bij Jenneke al vaker een ademsessie gehad voor mijn persoonlijke ontwikkeling en vind dat erg prettig. Je komt in contact met emoties die je op de meeste dagen juist wilt weg stoppen of misschien zelfs wel bent vergeten. Door je lichaam via deze ademhalingstechniek te dwingen deze gevoelens te releasen, kun je jezelf goed helpen. Je komt dichter bij wie je werkelijk bent. Je leert waarom je je soms chagrijnig, onzeker of verdrietig voelt, zelfs als je op dat moment even niet weet waardoor dat komt. Je leert eerlijker tegen jezelf te zijn, waardoor je uiteindelijk ook meer zelfvertrouwen krijgt. Al met al zou ik het een bijzondere ervaring noemen, die zeker aan te raden is. Het is fijn je ongeremd te kunnen voelen. Je diepste (en vaak onderdrukte) gevoelens ervaren is een manier om jezelf de ruimte te geven om te zijn wie je bent, en eerlijk tegen jezelf te zijn.”
Luuk Schuring

HOLY workshop: Ontmoet je krachtdier

Iedereen heeft een krachtdier (ook wel spirit animal), of zelfs meer dan een. Het dier heeft bepaalde eigenschappen waar je boodschappen uit kunt halen. Het kan je gids zijn, of je bepaalde levenslessen leren. Bij HOLY shit. helpen we jouw krachtdier te ontmoeten middels een droomreis.

Deze krachtdiersessies zijn een samenwerking van De Orakelmeisjes. Kunstenares Amber Delahaye schildert naar aanleiding van de ontmoeting met jouw krachtdier een persoonlijk en uniek dierenportret zoals jij je dier hebt gezien in de visualisatie meditatie.

Je boekt deze workshop met 1 – 5 personen

Om je krachtdier te ontmoeten, gaan we met je op een innerlijke reis. Hierin verbinden we via een geleide meditatie met de elementen en bereiden we je onderbewuste voor op de ontmoeting met je krachtdier. Het heeft dan ook geen zin hier met je ‘hoofd’ over na te denken; dit is iets dat op een ander niveau gebeurt. Zonder verdovende middelen of andere tools overigens. We gebruiken slechts onze stem en jouw openheid. 

Is de locatie buiten Zuid-Limburg, dan worden reiskosten in rekening gebracht.

Deelnemers
Totaalprijs
Prijs p.p.
1 persoon
€ 195,00
€ 195,00
2 personen€ 350,00
€ 175,00
3 personen
€ 510,00
€ 170,00
4 personen
€ 660,00
€ 165,00
5 personen
€ 800,00
€ 160,00

Prijzen zijn inclusief een handgeschilderd dierenportret n.a.v. jouw persoonlijke ontmoeting met je dier.

"Mijn visje bracht een boodschap"

“Tijdens de fijne Krachtdiersessie met Jenneke ontmoette ik eindelijk mijn krachtdier: een geel met blauw gestreept visje! Het is een vrij platte vis, met spitse vinnen en een pruillip mondje. Het visje was alleen en zoekende. Hij zwom doelloos rond in helder water. Later ontdekte hij al het moois van de diepte, de onderwaterwereld. Alles wat hij op dat moment net nodig had. Achteraf voel ik dat dit dier toch al lang bij me is. Ik verzamel al jaren schelpjes en heb die ook op mijn arm getattoeerd. Ik hou van heldere communicatie en werk met heldere kleuren in mijn illustraties. De boodschap van het visje voor mij is: blijf doorgaan tot er wat moois komt waar jij gelukkig van wordt. Geef nooit op.”
Gina Derks

HOLY workshop: Lezing van de Orakelmeisjes

Amber & Jenneke brachten onder naam van De Orakelmeisjes in 2020 hun orakelkaartdeck HEALING PLANTS uit met groot succes. De decks vlogen als zoete broodjes over de toonbank en werden zelfs voor een fiks bedrag gesponsord door de Provincie Limburg. Inmiddels zijn er steeds meer plekken in Nederland waar de decks te koop zijn en via www.deorakelmeisjes.com zelfs gesigneerd, indien gewenst. In 2022 kwam Queen of Hearts Wisdom uit, een regulier (handgemaakt) kaartspel met daarop inspirerende quotes.

De Orakelmeisjes bij jou op bezoek voor een kaartlezing (met/zonder signeersessie)? Dat kan!

De meisjes zullen dan iets vertellen over hun magische reis door orakelland en ze delen bijzondere verhalen over het deck. Deelnemers worden vervolgens uitgenodigd voor een kaartlegging en zullen hierbij ook de etherische olie op hun handpalm krijgen die past wat ze nodig hebben op dit moment in hun leven. Uiteraard is er ruimte voor een vragenrondje.

Gezelligheid, humor, spiritualiteit, kunst: alles komt samen met Amber & Jenneke.

De invulling van deze workshop kan op maat worden aangeboden, afhankelijk van je behoeftes.

Tot 8 personen kan het bij HOLY shit. in Amstenrade (Zuid-Limburg). Vanaf 8 personen kunnen wij een externe locatie boeken tegen meerprijs.

Is de locatie buiten Zuid-Limburg, dan worden reiskosten in rekening gebracht.

Wil je graag alleen een kaartlegging voor jezelf ervaren bij Jenneke? Dan betaal je gewoon een sessieprijs à €95,- (75 min). Meerprijs voor meerdere personen (tot 8) is in overleg

Deelnemers
Totaalprijs
tot 10 personen€ 50,00 p.p. 
tot 20 personen€ 30,00 p.p.
30 personen of meer€ 25,00 p.p. 

Bovengenoemde prijzen zijn incl. BTW

"Dit deck resoneert zo fel met de natuur en aarde en met mij"

"Net in het begin van dit nieuwe jaar een (kaart)lezing gehad van De Orakelmeisjes en wat werden er toch weer een aantal dingen bevestigd. Dit deck resoneert zo fel met de natuur en aarde en met mij. Elke kaartlegging/trekking is spot on en iets waar ik de rest van de dag/week/maand mee verder ga werken. Het bevestigt al het mooie dat we al bereikt hebben in dit leven en wat er nog voor ons in het verschiet ligt. Als we maar gewoon even stil staan... en luisteren naar wat de kaarten ons te vertellen hebben."
Gwenda Bastings (Witch.r.e)

HOLY latin workshops

Video afspelen

Swingende heupen op Latijns-Amerikaanse ritmes zoals salsa en reggaeton. Dát is HOLY latin. Op blote voeten welteverstaan! Naast danstechniek in een vrolijke (of sexy) choreografie wordt er aandacht besteed aan het ‘voelen in plaats van denken’. Hoe leer je je lijf te laten bewegen op de muziek? Hoe voelt ‘aarden’?

Uiteraard hebben we vooraf een gesprek over de insteek van de workshop (fun, spiritueel/energetisch, vrijgezellenfeest, zweten, leren dansen, etc.) en het niveau van de dansers, zodat je een workshop op maat krijgt. Wil je dit liever elke week doen, kijk dan even hier voor de reguliere HOLY latin-lessen.

Groep (licht)

Aantal deelnemers: minimaal 10

Zandloper icon

Duur: 60 minuten

Icon euro-teken

Kosten: € 20,00 p.p.

Gezelligheid, humor, zweet, voelen, dansen, lekkere muziek en vooral: plezier. In de reguliere HOLY latin-lessen is er een mix van danstechniek en body love-oefeningen. Omdat elk gezelschap anders is, passen we de workshop aan op jouw gezelschap. Wil je een sexy burleske workshop voor je toekomstige bruid, dan kan dat. Wil je met je sister tribe een uurtje lekker dansen en voelen en verbinden, dan kan dat ook!

Je boekt HOLY latin voor € 20,00 per persoon bij een minimum van 10 personen. Reiskosten zijn exclusief. Je zorgt zelf voor een danszaal.

Geen locatie? Geen probleem! Ik kan mijn vaste danszaal in Heerlen huren (ochtenden en middagen) tegen een meerprijs.

Prijzen zijn gebaseerd op particuliere boekingen. Veel van deze workshops zijn zakelijk aftrekbaar. Indien je een zakelijke factuur wenst, zijn de genoemde prijzen exclusief 21% btw.

"Het voelde echt zoooo lekker!"

“HOLY latin: het lukte Jenneke zelfs mijn uit bronsgroen eikenhout gesneden dansmoves (lees: mijn vastgeroeste stijve moves) los te weken waardoor ik vanuit mijn hart lekker losging. En weet je, dat voelde echt zoooo lekker! Zonder ingewikkelde pasjes vanuit je Zijn bewegen. Jennekes uitnodigend enthousiasme en veilige space zorgen ervoor dat je op innerlijke dans ontdekking mag gaan.”
Bart Cox

 

nl_NLDutch