Meteen naar de inhoud

HOLY shift: zomerceremonie

za03aug10:30za22:00UITVERKOCHT!HOLY shift: zomerceremonie10:30 - 22:00(GMT+02:00) Zuid LimburgCategorieTruffelceremonieOnderdeel vanJaarserie

Omschrijving


Deze dag is niet los te boeken; het is een onderdeel van de truffeljaarreis door de seizoenen die we doorbrengen met een vaste groep. In elk seizoen ervaren we een truffelceremonie en duiken we in het bijbehorende element. Zomer = vuur, herfst = aarde, winter = water, lente = lucht. Daar tussenin komen we samen voor een cacaoceremonie, Deep Dive workshopdagen en een integratiedag. Doe je mee aan dit onvergetelijke avontuur om je leven te shiften op alle lagen?

Lees hier meer over HOLY shift en meld je aan voor de wachtlijst van 2025.

Inschrijven

Investering in jezelf: € 1950,-. Betalen in 3, 6 of 12 termijnen is mogelijk (+ eenmalig €15,-).

Om je plek vast te leggen voor deze jaarserie, is een aanbetaling van de eerste termijn nodig t.w.v. €150,-. Dit wordt uiteindelijk in mindering gebracht op het totaal. Let wel: deze aanbetaling is non-refundable. Je koopt hiermee je plek en garandeert mij ervan dat je serieus interesse hebt. Ik hou dan rekening met je.Wil je graag meedoen aan dit evenement, maar is het uitverkocht? We zetten je met liefde op de wachtlijst! Zodra er een plekje vrijkomt, nemen we contact met je op. Je kunt dan op dat moment kiezen of je nog wil deelnemen en zit nergens aan vast. 

Coach/facilitator

 • Jenneke van Genechten

  Jenneke van Genechten

  Opleider & ceremonieleider

  Wil je meer te weten komen over Jenneke? Klik hier.

  Mail: jenneke@holyshit.nl

  Opleider & ceremonieleider


 

nl_NLDutch