Meteen naar de inhoud

Holistische coaching

HOLY coaching deep dive

HOLY coaching deep dive

3-maanden groepstraject

Deep dive

Wil jij graag in 90 dagen op een holistische manier werken aan jezelf met diepgaande begeleiding omdat je …

Als je drie of meer punten kunt aanvinken, is dit het traject dat jouw leven kan veranderen. 3 maanden lang in een intiem groepje van 5 deelnemers de diepte in op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Elke week live samenkomen, 12 weken lang, waarbij je eindelijk de deep dive neemt in jezelf. Samen met mij, Jenneke van Genechten, je holistische coach. Oh, it’s gonna be fun!

Video afspelen

Voor wie?

Voor mensen die leuk zijn (en bezig zijn met bewustwording). Volwassenen die nu écht de boel durven aan te pakken, open en kwetsbaar durven te zijn en nieuwsgierig zijn naar hoe ze holistischer kunnen leven. 

Voor wie niet?

Mensen die nog nooit coachings of healings hebben gedaan of die stiekem eigenlijk geen zin hebben om écht hun shit aan te pakken. No worries: ik prik zo door je heen tijdens de intake.

Wat gaan we tijdens de deep dive doen?

Praten. Duiken. Loslaten. Breken. Helen. Lachen. Knuffelen. En nog veel meer. In welke volgorde, dat is aan jou.

We gaan eerst veiligheid creëren door het groepje van binnen en buiten te leren kennen, zodat we aan de slag kunnen met de wetenschappelijk gestaafde psychologie achter alle shit (zodat je hoofd het begrijpt), met het loslaten van emoties en trauma’s die opgeslagen zitten in je lijf en als laatste met energie, magie en holiness. Het is de bedoeling dat je minstens één keer een inzicht en/of geluksgevoel krijgt waarbij je ‘HOLY shit!’ roept. Je krijgt in dertien weken een complete inner makeover en je gaat naar huis met een schatkist vol holistische tools voor de rest van je leven. Holisme gaat over de psychologie mét lichaamswerk, over het integreren van alle lagen in je systeem tot één.

Een holistische manier van coachen…
…houdt in dat het lijf een belangrijke rol speelt. Natuurlijk praten we over hoe je je voelt en wat er speelt, maar je lichaamstaal, je lichamelijke klachten en je fysieke reacties op bepaalde oefeningen zeggen veel. Ons lichaam is zo wijs! Wijzer dan het hoofd. Als je je eraan durft over te geven en naar je lichaamssignalen gaat leren luisteren, ga je alles in een ander licht zien.

Ben je er klaar voor om de shit eindelijk aan te pakken?

"Lifechanging"

"Ik kan met overtuiging zeggen dat de Deep Dive lifechanging was. Voelde ik me eerst in elkaar gedoken en weggestopt, bang om te leven, ben ik nu opengebloeid en sta ik er weer. Uitbarsten als een vulkaan, zo voelde de Deep Dive voor mij. M'n 'fuck-it' gehalte is omhoog gegaan en ik durf meer risico's te nemen en meer mezelf te zijn. Er blijft natuurlijk werk aan de winkel, maar dit traject is een vliegende start. Ik ben Jenneke erg dankbaar voor de begeleiding, maar je doet het uiteindelijk zelf natuurlijk. Je moet er wel wat voor doen, je moet die deepdive nemen, harnassen uit, muurtjes omlaag, aanwezig zijn. 10/10 would recommend!"
Ramonne Deep Dive coach
Ramonne van Wanrooij

HOLY coaching deep dive

3-maanden groepstraject

Truffelceremoniebegeleider groepje Deep dive

Dit krijg je:

 • Een individuele intakesessie (videocall)
 • 12 wekelijkse sessies à 3 uur met het groepje, waaronder:
  • Meditaties
  • Sharing circles
  • Op rationeel niveau oa: livelessen en videolessen over holistische leven, human design
  • Op fysiek niveau oa: shaken, bewust bewegen, ontspannen
  • Op emotioneel niveau oa: traumarelease, ademwerk, innerlijk-kindwerk
  • Op energetisch niveau oa: reiki, chakra’s
  • Op spiritueel niveau oa: voice dialogue, human pendulum, cacaoceremonie
 • Meer vrijheid, meer (zelf)liefde, patronen doorbreken, geluk, rust, kennis over je eigen psyche en holistisch leven, meer zelfvertrouwen
 • Groepsapp
 • Privécontact met Jenneke voor persoonlijke extra begeleiding buiten de sessies om
 • Nog véél meer, maar dat ervaar je vanzelf

BONUSSEN Deep dive traject

 • Human Design reading t.w.v. € 149,-
  Gegeven door expert Lindsay Hugers van 2,5 uur
 • Toegang tot 3 modules naar keuze van HOLY shit. Academy zoals:
  – Eet je lijf schoon in 9 dagen 
  – Magie van de Chakra’s 
  – Liefdespijn
  – Invloed van de maanfases

  – Uit je hoofd, in je lijf 
  – Meer tijd in je dag
  – Microdoseren met magische truffels 
 • Een-op-een begeleiding waar nodig
 • HOLY Goodiebag t.w.v. €45,-

Praktisch:

Icon euro-teken

Investering in jezelf: € 2499,-

Betalen in 3, 6 of 12 termijnen is mogelijk

Locatie icon

Locatie: Ceremonieruimte, Amstenrade

Zandloper icon

Start nieuwe traject:

De volgende Deep Dive start in mei 2024. Interesse? Schrijf je vrijblijvend in voor de wachtlijst hieronder, zodat je de eerste bent die bericht krijgt wanneer de inschrijving opent.

 

Dit traject vergoed door je werkgever?
Veel bedrijven hebben een potje voor de persoonlijke ontwikkeling van hun werknemers. Kies dan niet voor betaling via deze weg maar stuur een mail met de factuurgegevens naar jenneke@holyshit.nl.

‘Niet goed, geld terug’-garantie
Ik beloof je dat wat je uit deze deep dive gaat halen levenslang veel waardevoller is dan die € 2499,-. Ik ben er zo zeker van dat ik je kan helpen om je diepere lagen aan te pakken en te transformeren, dat ik zelfs een ‘niet goed, geld terug’-garantie wil geven.

Kun jij mij na die drie maanden met volle overtuiging zeggen dat het je niets heeft gebracht, dan krijg je je investering terug. Dan spreken we wel af dat je alle sessies aanwezig bent en actief meedoet. Deal?

Investering (nu nog) te hoog voor je of traject te intensief?

Ga dan naar HOLY shit. Academy en volg in je eigen tempo holistische modules en lessen en boek bijvoorbeeld een ademcirkel voor een eenmalige deep dive.

Wat anderen zeggen over de deep dive:

Video afspelen

Anne Halters

Video afspelen

Annemijn Krutzen

Video afspelen

Pauline Streutjens

Video afspelen

Ramonne van Wanrooij

Over wie jou gaat leren je shit te ownen:

Mijn naam is Jenneke van Genechten (1988) en ik ben holistisch therapeute, ademcoach en medicijnplantbegeleidster. In 2006 studeerde ik af aan de Universiteit van Maastricht en met mijn psychologiediploma op zak ontdekte ik dat de protocollaire aanpak na jaren van zelfstudie én therapie bij de RIAGG me nog altijd niet van mijn eetstoornis af had geholpen.
Ik besloot het alternatieve pad op te gaan en ontdekte de magie van plantmedicijnen zoals ayahuasca en magic truffels, maar ook de holistische levensstijl waardoor ik me veel bewuster werd van wie ik eigenlijk was en wilde zijn. Deze aanpak bleek wél effectief en ik heelde naast de eetstoornis nog veel meer ouds.

Achtergrond
Ik deed veel innerlijk-kindwerk en volgde opleidingen en cursussen tot plantmedicijnbegeleider, ademcoach en holistisch therapeute.
Voor mijn plezier dans ik graag en wandel ik af en toe naar Santiago de Compostela op pelgrimstocht (ik begeleid ook groepen, kijk maar op de aanbodpagina). Ik woon in een huisje aan het kasteelpark van Amstenrade in Zuid-Limburg, tussen het groen, samen met mijn twee katten en een incidentele muis. Tevens ben ik een baas in Mario Kart op de Super Nintendo en fervent ‘Wie is de Mol?’-fan.

Jenneke, VIP coach

Ik geloof…
… dat alles psychosomatisch is, dat we er als ziel voor kiezen om NU op deze aarde te zijn, dat alles gebeurt met een reden en dat je alles met je gedachten kunt aantrekken wat je wilt.

Wat anderen zeggen over de deep dive:

"Jenneke zet je in je kracht"

"Het Deep Dive aanbod is zo ontzettend waardevol. De begeleiding van Jenneke is echt heel fijn. Ze is er voor je, zet je in je kracht en creëert een veilige omgeving waarin ze je ‘diep’ laat gaan. Het aanbod is in groepsverband, maar de processen lopen zowel individueel als in de groep. Ik had wat weerstand om zo’n traject in groepsverband te volgen, maar ik ben ontzettend dankbaar dat ik dit toch gedaan heb. Door dit samen te doen, kom je veel meer ongemakken, triggers en processen tegen. Ik zou echt iedereen een traject bij Jenneke kunnen aanraden (als je tenminste diep wilt gaan)! Liefs."
Anne Deep Dive coach
Anne Halters

"Ik ben blij, opgelucht, dankbaar!"

"Door het intensieve Deep Dive traject bij Jenneke ben ik erachter gekomen wie ik ben zonder mijn angsten en trauma's. Doordat het een uitgebreid pakket is, heb ik veel over mezelf geleerd en kan ik de geleerde tools sneller toepassen. Ik ben blij, opgelucht, dankbaar!”
Annemijn Deep dive coaches
Annemijn Krutzen

Veelgestelde vragen Deep dive

Naar het ervaren van veiligheid om kwetsbaar te kunnen zijn, het loslaten van controle, emoties en opgeslagen traumastukken. Maar vooral naar blij zijn met jezelf en je leven, vrijheid en het doorbreken van patronen.
Weerstand van het ego, emotionele of energetische blokkades. En dat hoort erbij! Ons ego wil niet dat we beter worden, dat we innerlijk werk doen en helen. Het wil ons houden zoals we zijn. Dus het kan best voorkomen dat je ongemak ervaart, emotioneel wordt (of dat dat juist niet lukt) of dat je energie niet lekker stroomt. Kunnen we allemaal fixen, komt goed.
Mensen zoals jij, die op zoek zijn naar richting, naar zichzelf. Die tegen dingen aanlopen en zich daar graag in ontwikkelen. Doorgaans zijn dit bewuste mensen die behoefte hebben aan een doorbraak in hun leven.

Dan praat ik je per telefoon even bij over wat we hebben gedaan en krijg je eventueel een oefening of videoles om thuis te doen. Het is geen ramp als je een les mist, maar voor je proces is het natuurlijk het fijnst als je er altijd bent. En anders is het wat het is, geen man overboord.

Je mag het als iets zien dat niet zo zwartwit is met een vaststaand programma. Holistisch leven en coachen omvat vooral meegaan in de flow van wat zich aandient. Dat ik een grote toolbox heb, wil niet zeggen dat we alles móeten doen volgens een boekje. Sommige onderdelen, zoals meditatie, sharings, ademsessie, edelstenenceremonie en cacaoceremonie zitten er hoe dan ook bij. De rest van het traject heeft een doordachte opbouw, maar wordt ook met flexibiliteit ingezet. Immers, iedereen loopt tegen andere dingen aan en iedereen reageert anders op verschillende vormen van therapie. We gaan ontdekken wat voor jou het beste resultaat geeft.

We werken aan jou op alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch. Nee, we gaan niet sporten, maar je lichaam is de plek waar alles gebeurt. Het is achterhaald te denken dat enkel cognitieve gedragstherapie alles kan oplossen. Wil je écht dingen veranderen, dan is lichaamswerk en energetisch werk daarbij onvermijdelijk.

Je móet niks. Nooit. Jij bent baas over jezelf, je lijf en je proces. Als iets even niet goed voelt, doe je het niet. Uiteraard zal ik je soms liefdevol uit je comfortzone halen, want daar is waar the magic happens. Maar ik zal je nooit forceren of dwingen en je altijd met respect behandelen. Gaat het niet linksom, dan zoeken we een manier rechtsom. Of niet.

We beginnen altijd met een meditatie en coaching, daarna gaan we over op de holistische lessen en oefeningen, healings en ceremonies. Het grove programma ontvang je tijdens de eerste sessie zodat je weet wat je kunt verwachten. Tegelijkertijd mag je dit ook weer loslaten, want ik zal inspelen op wat er gebeurt en waarschijnlijk loopt alles anders dan verwacht.

Jazeker! Immers: je bedrijf wordt ook meegenomen in het traject. Ik kan zakelijke facturen voor je maken. Je betaalt dan wel de btw nog er bovenop (die je vervolgens weer terugvraagt).

"De kracht van de deep dive groep is ook duidelijk merkbaar"

"Wat een mooi en bijzondere ervaring! Ik voelde al een hele tijd dat ik dit nodig had, een echte Deep Dive op alle fronten. Vanaf het begin zat ik in proces. Iets waar ik doorheen moest en wat ik samen met de groep en Jenneke mocht doen. In alle veiligheid. Nu aan het einde kijk ik terug op een fijne en mooie 13 weken. De begeleiding van Jenneke is fijn, ze is er, met alle aandacht en kunde. Ook weet ze ons los te laten en ons in onze eigen kracht te zetten. De kracht van de groep is ook duidelijk merkbaar, en ik voel dat we een bijzondere connectie met elkaar mogen delen. Op alle vlakken heb ik mogen ontdekken hoe holistisch te leven of hierin te verdiepen. Door de wekelijkse meetings en de huiswerkopdrachten heb ik in een mooi en intens proces met een fijne flow gezeten. Ik heb weer opnieuw mogen verbinden met mijzelf daar waar het nodig was en heb eindelijk de stap tot ondernemen durven zetten. En wat voelt het goed! Ik gun iedereen een Deep Dive bij Jenneke en de bijzondere mensen en ontmoetingen die ik hier heb mogen doen. Namaste!”
Pauline Deep Dive coach
Pauline Streutjens

Uitleg holistische technieken Deep dive

Eigenlijk hoef je als coachee helemaal niet te weten wat de verschillende holistische technieken allemaal inhouden omdat op het moment wordt bepaald wat je nodig hebt. Maar voor wie het fijn vindt zich alvast in te lezen, zijn er deze uitklappertjes. Dit betekent niet dat dit allemaal per se terugkomt in je traject want je traject wordt gepersonaliseerd voor jou. Niet alles werkt voor iedereen, immers. Dát is holistisch coachen. 

Jenneke met stemvork VIP coaching deep dive

Met deze vorm van psychotherapie leer je om negatieve gedachten en patronen te herkennen, en je gedrag zo aan te passen dat je je beter gaat voelen. Met cognitieve gedragstherapie kunnen negatieve gevoelens die je vasthoudt over jezelf en je omgeving stukje bij beetje worden omgebogen tot iets positievers.

We leven allemaal in systemen. Denk hierbij aan je familie, collega’s en je vriendenkring bijvoorbeeld. Uit deze systemen nemen we overtuigingen, gedragingen en patronen mee. Dat gebeurt onbewust, terwijl we opgroeien. Vaak nemen we ook patronen mee die zich op een negatieve manier blijven uiten in andere systemen waarin we ons begeven, zoals relaties of werk. Met een (familie)opstelling kun je deze onbewuste patronen zichtbaar maken zodat je ermee aan de slag kunt.

We hebben allemaal een energetisch harnas in ons lichaam, dat ons beschermt in bedreigende situaties. Maar, wanneer dit harnas op spanning blijft staan nadat de stressvolle gebeurtenis voorbij is, ontstaat er een armour, dat juist in de weg kan staan van leven met volle teugen. De-armouring is een drukpunttechniek die helpt het lichaam te ontspannen en weer wakker te worden. Fysieke en emotionele blokkades worden losgelaten en je kunt vrijer leven.

We hebben allemaal verschillende delen van onze persoonlijkheid in ons, die samen ons zelfbeeld vormen. Vaak zijn bepaalde delen van onze ‘ik’ echter ondergeschoven kindjes, die tevergeefs hun stem proberen te laten horen. Met voice dialogue laten we deze ikken zonder oordeel spreken, om alle kanten van onszelf te omarmen en te onderzoeken waarom bepaalde rollen vaker naar voren treden dan andere.

Door het bewust verdiepen van je adem kun je in een andere bewustzijnsstaat terechtkomen. De meesten van ons ademen namelijk (onbewust) veel te oppervlakkig, in onze borstkas. Met een begeleide ademsessie kun je oude shit loslaten en helen op celniveau. Lees hier meer over HOLY breath.

Ik (Jenneke) beheers zelf geen human design, maar werk daarom samen met super expert Lindsay Hugers, omdat dit voor mij mindblowing is en sowieso thuishoort in een coachingtraject. Human design laat zien hoe je als mens ontworpen bent, wat jouw unieke blauwdruk is en dus hoe je in elkaar steekt. Als je dat weet, weet je ook waar je naartoe mag bewegen in het leven, wat voor jou werkt en wat niet. Onmisbaar.

Er vanuit gaande dat we bepaalde gedragingen en overtuigen toepassen als bescherming naar oude pijnen, is werken met het innerlijke kind cruciaal. Het gaat over wie je was als kind, wat je nodig had gehad en waar de trauma’s en hechtingsproblematiek je hebben beschadigd en hoe dit te helen.

Deze dynamische massagetechniek wordt ingezet om beweging in je lijf teweeg te brengen. Met pulsen, schudden en wiegen worden de vloeistoffen in je lichaam in beweging gezet, waardoor energie gaat stromen en afvalstoffen worden weggevoerd. Deze zachte behandeling kan helpen om stress of depressie te verlichten, maar het heeft ook fysieke voordelen, zoals het verbeteren van de bloedsomloop en het verminderen van spierpijn.

De helende kunst van universele energie. Deze techniek helpt je om meer in contact te komen met je gevoel, wat er omgaat in je lichaam en om bij de bron van klachten te komen. Deze energie activeert het zelfgenezend vermogen van je lijf en kan op fysieke, emotionele en energetische laag blokkades weghalen.

Een anker ontstaat wanneer je stemming gekoppeld wordt aan een externe factor, bijvoorbeeld een geluid, aanraking of geur. We dragen allemaal onbewuste ankers met ons mee, maar we kunnen er ook voor kiezen om bewust zo’n koppeling teweeg te brengen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat bepaalde triggers je in een betere stemming brengen. We gebruiken ankers om negatieve ervaringen dus te ‘overschrijven’ met een andere lading.

De zeven chakra’s zijn energiepunten in ons lichaam, die allemaal direct verbonden zijn met ons fysieke en emotionele welzijn. Als een van je chakra’s uit balans is (en dat overkomt je sowieso wel eens, tenzij je de meest geoefende zen-monnik ter wereld bent), kun je dat gaan merken in allerlei aspecten van je leven, op fysiek en emotioneel vlak. In deze behandeling onderzoeken we blokkades in je energiepunten en laten we energie opnieuw stromen.

Etherische oliën, ofwel heel pure extracten van planten, worden ingezet om je zintuigen te prikkelen, emoties te reguleren en pijn te verlichten. De oliën kunnen op verschillende manieren worden ingezet; door ze aan te brengen op de huid, in te nemen of in een brander te verdampen bijvoorbeeld. We gebruiken soms oliën als onderdeel van andere behandelvormen en het orakelkaartendeck HEALING PLANTS van De Orakelmeisjes is erop gebaseerd.

Qua naam lijkt het op human design maar het is iets compleet anders. Deze techniek gaat er vanuit dat je lichaam alle wijsheid in pacht heeft en je een ja of nee kan geven op alle vragen. Het leert je compleet af te stemmen op je lijf en daarop te vertrouwen in het maken van keuzes.

Deep dive nog te spannend?
Probeer deze gratis meditaties

Een paar minuten per dag mediteren heeft al een positieve invloed op je (mentale) gezondheid. Met een begeleide visualisatie zetten we dit extra kracht bij, door je gevoelens te observeren zonder ze te beoordelen. Zo kun je ontdekken wat je gevoel je probeert te zeggen en waar het je naartoe kan leiden. Je komt dichter bij je ware aard.

Geleide meditatie

Contact maken met je gevoel

Deze geleide meditatie is voor iedereen die het lastig vindt om bij zijn/haar gevoel te komen. Vaak zitten we dan veel in ons hoofd in plaats van in het lichaam. Geniet van deze meditatie!

Lees verder
Geleide meditatie

Visualiseer je droomhuis

In deze geleide meditatie maak je het plaatje van je droomhuis, op je droomlocatie, in je droomomgeving helder tot in de details. Wat voel je

Lees verder

Inschrijven Deep dive

Indien je erover denkt om mee te doen (YAY!), kom je via onderstaande button bij de wachtlijst. Je krijgt dan vrijblijvend bericht zodra we officieel van start gaan; dit is op volgorde van inschrijven. De volgende Deep Dive start waarschijnlijk in april/mei 2024.


 

nl_NLDutch