Meteen naar de inhoud

VLOG: Waarom je nu moet stoppen met de anticonceptiepil

Mijn holistische tandarts zei dat de anticonceptiepil het slechtste is dat ‘ze’ vrouwen aandoen. Hormonale disbalans, emotionele disbalans, gifstoffen in je lijf. Ik probeerde van alles uit daarna. De beste natuurlijke anticonceptie, waar ik inmiddels bij zweer, is voor mij de Ladycomp. Een goed alternatief voor de anticonceptiepil. 

Hier lees je er meer over: http://ladycomp.nl/

Video afspelen
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Misschien ook interessant:

Candida: de stille sluipmoordenaar

Afgelopen jaren ben ik me er steeds bewuster van geworden dat ik niet op hetzelfde energiepeil zat als hetgeen ik voelde dat ergens aanwezig zou moeten zijn. Dat werd in mijn omgeving vaak afgedaan met: “ja jongen, ook jij wordt ouder” of “je moet ook op andere tijden gaan leven” en “je neemt te veel hooi op je vork.” De geestelijke inspanningen die ik moest verrichten voor mijn werk, mijn dagelijkse bezigheden en sociale leven leken mij vaak heel snel leeg te trekken. Ik nam de meest uiteenlopende tests om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat veel van mijn

Lees verder

 

0
Laat hier een reactie achter!x
X