Meteen naar de inhoud

Inschrijven HOLY truffelceremonie

Op deze pagina kun je zelf een ceremonie boeken op een dag naar keuze (mits beschikbaar) met je eigen gezelschap of alleen. Soms is het gewoon fijner om te reizen met vertrouwde mensen of zonder anderen. Deze optie is populair en het kan daardoor zijn dat je wat langer moet wachten. Maar ach… alles heeft divine timing, nietwaar?

Besloten ceremonie

Klik in de agenda hiernaast op de datum van jouw voorkeur. Betaal voor je reservering en vul daarna de intake in die je per mail krijgt toegestuurd. Bij de hiernaast geplaatste datums gaan we uit van maximaal 5 personen. Wil je er meer (tot maximaal 12) meenemen uit je eigen gezelschap, neem dan even contact op. 

Wil je liever deelnemen aan een door ons geplande ceremonie met maximaal twaalf andere deelnemers, klik dan hier.

Let op: ceremonies kunnen alleen worden geboekt indien dit langer dan 48 uur voor aanvang wordt gereserveerd. Wanneer het tijdslot korter is en je zou toch graag een ceremonie willen op een nog beschikbare datum, stuur dan even een e-mail. Dan kijken we samen wat mogelijk is.

Geen probleem! Stuur de gewenste datum(s) van jouw priveceremonie naar info@holyshit.nl en dan leggen we de agenda’s even naast elkaar.

In de agenda vind je alle aankomende openbare ceremonies. Een geplande ceremonie is met maximaal twaalf personen en kost € 195,- p.p. Kom je liever alleen of met een eigen gezelschap of komen de door ons ingeplande ceremonies je niet uit, kies dan een datum naar keuze in onze agenda.

TruffelceremoniePrijs p.p.TotaalDuur
Individueel€ 495,-€ 495,-9 uur
2 personen€ 295,-€ 590,-10 uur
3 personen€ 255,-€ 765,-10 uur
4 personen€ 225,-€ 900,-10 uur
5 personen of meer*€ 205,-€ 1025,-10 uur
Couples ceremony€ 325,-€ 650,-11 uur

* Kom je graag met meer dan 5 personen voor een besloten ceremonie, neem dan even contact op.

Wil je jouw truffelceremonie annuleren of verzetten? Dit kan kosteloos tot 14 dagen voor aanvang van de ceremonie. Mail dan naar info@holyshit.nl. Bij annulering in minder dan 14 dagen voor aanvang van de ceremonie wordt er geen geld gerestitueerd. Je plek wordt voor je gereserveerd, truffels en eten worden ingekocht op maat. Hopend op je begrip daarvoor!

Geen evenementen


 

nl_NLDutch