Meteen naar de inhoud

Inschrijven HOLY truffelceremonie

Geen zin in een langdradig traject relatietherapie? Speciaal voor liefdeskoppels is er de Couples Ceremony: een privé truffelceremonie voor 2 personen gericht op (nieuwe) verbinding met elkaar en verdieping in de relatie. Een volle dag samen de diepte in!

Couples ceremonie

Klik in de agenda hiernaast op de datum van jouw voorkeur. Betaal voor je reservering en vul daarna de intake in die je per mail krijgt toegestuurd. Kies bij aantal personen voor: ‘Couples Ceremony’.

Let op: ceremonies kunnen alleen worden geboekt indien dit langer dan 48 uur voor aanvang wordt gereserveerd. Wanneer het tijdslot korter is en je zou toch graag een ceremonie willen op een nog beschikbare datum, stuur dan even een e-mail. Dan kijken we samen wat mogelijk is

Wil je jouw truffelceremonie annuleren of verzetten? Dit kan kosteloos tot 14 dagen voor aanvang van de ceremonie. Mail dan naar info@holyshit.nl. Bij annulering in minder dan 14 dagen voor aanvang van de ceremonie wordt er geen geld gerestitueerd. Je plek wordt voor je gereserveerd, truffels en eten worden ingekocht op maat. Hopend op je begrip daarvoor!

Huidige maand

Geen evenementen


 

nl_NLDutch