Meteen naar de inhoud

Margreet Feijten

Hier vind je de achtergrond van Margreet Feijten zodat je weet bij wie je terechtkomt als je iets hebt geboekt bij HOLY shit.! De naam van de facilitator vind je altijd in de agenda bij het evenement.

Mijn naam is Margreet (1982) en ik ben lifecoach bij HOLY shit. Ik deed de opleiding tot Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en werk al jaren in (voornamelijk) de kind en jeugdpsychiatrie. Mijn interesse om anderen te helpen vanuit hun eigen innerlijke drive om te groeien was gewekt. In 2012 volgde ik een opleiding tot Life Coach in België. Dit werd tegelijkertijd een heel (ontwikkel) proces voor mezelf. Persoonlijke ontwikkeling werd onmisbaar in mijn leven en ik volgde verschillende cursussen en opleidingen (waaronder die tot transformatiecoach). In 2021 kwam ik Jenneke tegen en leerde ik wat holistisch leven inhield. Ik volgde ademsessies en truffelceremonies. Het heeft mij heel erg geholpen om bewuster te worden van wie ik ben en wie ik wil zijn. 

Coaching heeft mij ook heel erg geholpen om te weten wie ik ben en waar ik naar toe wil. En dat gun ik jou ook! Ik vind het belangrijk dat je je veilig voelt en hier besteed ik tijdens een sessie veel aandacht aan. Vervolgens maken we de reis ‘naar binnen’; dat wil zeggen dat we niet alleen praten, maar dat ik je ook help om bewust te worden van wat je lichaam jou wil vertellen. Het is zo mooi om te ervaren dat ‘lichaam & mind’ continu met elkaar communiceren! Van hieruit maak gemakkelijker een stap ‘vooruit’. 

Voor mijn plezier wandel ik graag, lees ik veel en vind ik in sport een echte uitlaatklep. Ik hou van krachttraining in combinatie met hardlopen. Ik woon in Hoensbroek en samen met Frank heb ik een samengesteld gezin met drie kinderen van 9, 12 en 14 jaar. Ik hou van lekker eten, samenzijn met vrienden en festivals! Zie ik je snel in de grote gele stoel?

Ik geloof…
… dat ‘alles’ slechts van tijdelijke aard is…, dat iedere ziel de behoefte heeft om gezien én gehoord te worden en dat de vraag; ‘Wat zou liefde doen?’ een geweldige vraag is om met zachtheid naar jezelf en de ander te kijken.


 

nl_NLDutch