Meteen naar de inhoud

Jaaropleiding truffel-ceremonieleider

za17augHele dagzo18UITVERKOCHT!Jaaropleiding truffel-ceremonieleider<br>Opleidingsweekend 2(Hele dag)(GMT+02:00) Zuid LimburgCategorieOpleidingenOnderdeel vanOpleidingstraject tot truffelceremonieleider

Omschrijving

In de opleiding tot truffelceremonieleider leer je alle facetten van het begeleiden en leiden van innerlijke processen met en zonder de magische truffel. Na de opleiding ben je in staat ceremonies te begeleiden in groepen en weet je wat er allemaal voor nodig is om een truffelceremonie ook volledig te dragen als ceremonieleider. Laat je binnen de opleiding zien dat je zelfstandig een ceremonie goed kunt leiden, je eigen processen kunt dragen en die van anderen op alle facetten kunt ondersteunen, dan ontvang je naast je certificaat ook een vermelding op deze website als gecertificeerd ceremonieleider. Zo weten deelnemers dat het veilig is om bij jou te reizen en kun je je eigen ceremonies aanbieden.

Startdatum opleiding: 20 juli 2024

Opleidingsdata
– 20 en 21 juli 2024
– 17 en 18 augustus 2024
– 14 en 15 september 2024
– 12 en 13 oktober 2024
– 14 en 15 december 2024
– 11 en 12 januari 2025
– 8 en 9 februari 2025
– 8 en 9 maart 2025
– 5 en 6 april 2025
– 7 en 8 juni 2025

Dit evenement is onderdeel van de opleiding tot truffelceremonieleider.
Voor meer informatie en inschrijven klik hier.

Inschrijven

AanbetalingInvestering in jezelf: € 4999,- (excl. B.T.W.).Betalen in termijnen is mogelijk.

Om je plek vast te leggen voor deze reis, is een aanbetaling van de eerste termijn nodig. Dit wordt uiteindelijk in mindering gebracht op het totaal. Let wel: deze aanbetaling is non-refundable. Je koopt hiermee je plek en garandeert mij ervan dat je serieus interesse hebt. Ik hou dan rekening met je.

Uitverkocht?
Wil je graag meedoen aan dit evenement, maar uitverkocht? We zetten je met liefde op de wachtlijst! Zodra er een plekje vrijkomt, nemen we contact met je op. Je kunt dan op dat moment kiezen of je nog wil deelnemen en zit nergens aan vast. 


Coach/facilitator

 • Jenneke van Genechten

  Jenneke van Genechten

  Opleider & ceremonieleider

  Wil je meer te weten komen over Jenneke? Klik hier.

  Mail: jenneke@holyshit.nl

  Opleider & ceremonieleider


 

nl_NLDutch