Meteen naar de inhoud

VLOG: Bad trip tijdens een truffelceremonie?

Bij HOLY shit. krijgen we vaak de vraag of men bang moet zijn voor een bad trip tijdens een truffelceremonie. Jenneke legt uit waarom een bad trip tijdens een ceremonie veel minder waarschijnlijk is dan wanneer je truffelt “voor de lol”, en hoe je om kan gaan met angstgevoelens tijdens een reis. (Spoiler: iets met ademhaling en oké zijn met het even niet weten). Don’t worry, veel minder eng dan je denkt dat het is!

In een veilige setting een begeleide truffelceremonie ervaren bij HOLY shit.? Zoek in onze agenda naar een openbare ceremonie of boek je eigen sessie!

Video afspelen
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Misschien ook interessant:

Wat is kopal en waarom staat het nog niet in je kast?

De naam alleen al klinkt als iets kostbaars, iets krachtigs. Kopal (of copal) is nog niet helemaal uitgeharde hars van de Protium kopalboom. De kristalvormige korrels kun je branden als een soort wierrook en is je vriend tijdens het bewandelen van spirituele paden. Brand de hars bijvoorbeeld tijdens meditatie, momenten van zelfreflectie of wanneer je een ruimte wil reinigen. Je kunt ook je edelstenen of kristallen opnieuw opladen in de kopalrook. Voor langdurige bescherming tegen ongewenste energieën verwerk je kopal in een sieraad of sachet.Door: Anne Koreman De kopalboom, voorkomend in Mexico en Zuid-Amerika, werd al gebruikt door

Lees verder

 

0
Laat hier een reactie achter!x
nl_NLDutch