Meteen naar de inhoud

VLOG: Bad trip tijdens een truffelceremonie?

Bij HOLY shit. krijgen we vaak de vraag of men bang moet zijn voor een bad trip tijdens een truffelceremonie. Jenneke legt uit waarom een bad trip tijdens een ceremonie veel minder waarschijnlijk is dan wanneer je truffelt “voor de lol”, en hoe je om kan gaan met angstgevoelens tijdens een reis. (Spoiler: iets met ademhaling en oké zijn met het even niet weten). Don’t worry, veel minder eng dan je denkt dat het is!

In een veilige setting een begeleide truffelceremonie ervaren bij HOLY shit.? Zoek in onze agenda naar een openbare ceremonie of boek je eigen sessie!

Video afspelen
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Misschien ook interessant:

Waargebeurd verhaal Christel: “Ik heb anorexia”

“Ik kijk in de spiegel. Ik zie een meisje van 21 jaar, terwijl er een volwassen vrouw had moeten staan. Bleke huid. Botten steken uit. Tranen in mijn ogen. Rug gebogen. Dof haar.  Lichaam gevuld met onrust en een hart bomvol vechtlust. De pijn is ondraaglijk. De sterkte vrouw die ik had moeten zien is onvindbaar. Het meisje dat ik zie, heet Christel en lijdt aan de eetstoornis Anorexia Nervosa.”Door: Christel van den Berg Voedsel op zich is ingewikkeld. Het is wetenschap, chemie, vitaminen, nutriënten en giffen. Voedsel is textuur, smaak en geur. Eten daarentegen, is makkelijk. Eten

Lees verder

 

0
Laat hier een reactie achter!x