Ontmoet je krachtdier en ontdek wat dit over je zegt

Krachtdieren, totemdieren, medicijndieren en spirit animals… het is allemaal ongeveer hetzelfde, maar vooral heel magisch als je eenmaal weet welk dier er aan je zijde staat. Iedereen heeft een krachtdier, of zelfs meer dan een. Het dier heeft bepaalde eigenschappen waar je boodschappen uit kunt halen. Het kan je gids zijn, maar het kan er ook zijn om je te helpen bepaalde levenslessen te leren of je donkere kanten onder ogen te zien. Kun je jouw krachtdier zomaar ontmoeten? Ja!

Een totemdier is niet iets van nu; de oude Grieken, Afrikaanse stammen en Noord-Amerikaanse indianen geloofden al in dieren als compagnons. Ze aanbeden ze, deden ze na in rituele dansen en geloofden dat dieren hen kracht en bescherming gaven. Ze probeerden om via dieren het bovennatuurlijke te begrijpen. En dat doen we nu nog altijd; dieren zijn meer dan ooit populair als totem in een wereld waarin steeds meer mensen zich spiritueel en persoonlijk ontwikkelen. En ook: het is gewoon leuk om te weten wat je krachtdier is.

Totemdieren versus krachtdieren

Een totem kan een dier zijn, maar ook een voorwerp, of een plant of wat dan ook waar we sterke affiniteit mee voelen. Voorwerpen die je op je altaar legt, bijvoorbeeld. Een totemdier is de helper van een clan, groep of stam. Denk aan indianenstammen. Een snelle, jonge clan had bijvoorbeeld een antilope als totemdier, vanwege z’n snelheid. Een antilope was voor zo’n stam heilig geweest en werd aanbeden. Van oudsher ging een sjamaan in zielsverbinding met het totemdier zodat hij de krachten voor even kon overnemen om genezingsrituelen mee uit te voeren.
Een krachtdier, of in het Engels spirit animal, is je persoonlijke helper. Alleen voor jou. Het kan zijn dat een dier z’n hele leven bij je is, maar ook dat het in bepaalde fases komt wanneer het nodig is. Immers, in elke levensfase hebben we andere behoeften en andere lessen te leren. Je kunt dus meerdere krachtdieren tegelijk hebben.

Ontmoet je krachtdier

Om je krachtdier te ontmoeten, gaan we je bij HOLY shit. met je op een innerlijke reis. Hierin verbinden we via een geleide meditatie met de elementen en bereiden we je onderbewuste voor op de ontmoeting met je krachtdier. Het heeft dan ook geen zin hier met je ‘hoofd’ over na te denken; dit is iets dat op een ander niveau gebeurt. Zonder verdovende middelen of andere tools overigens. We gebruiken slechts onze stem en jouw openheid. In 95% van de gevallen ontmoet je dan ook echt een van de dieren die op dit moment bij je is. Wanneer dit niet gebeurt, kan het zijn dat je nog even moet wachten. Let wel: de meeste mensen zijn geneigd te ‘hopen’ op een stoer of mooi dier zoals een wolf, beer, leeuw of dolfijn. Echter, je krachtdier zegt wat dat betreft helemaal niks over jou. Het gaat om z’n eigenschappen! Zo is een vleermuis voor veel mensen niet inspirerend om te zien, maar hij heeft wel een ontzettend goed ontwikkelde intuïtie. En een schildpad is goed geaard, heeft zijn buik laag bij de grond.

Wat Zegt dat dier dan?

Elk dier heeft eigenschappen qua uiterlijk en gedrag. Dit zijn eigenschappen die jij zelf ook hebt, óf het zijn lessen die je te leren hebt. Zo staat een slang onder andere voor wedergeboorte en vernieuwing; hij werpt immers z’n oude huid af. Misschien heb je die transformatie al doorgemaakt, of misschien staat dat op het punt te gebeuren.
Als we eenmaal weten wat je krachtdier is, gaan we samen onderzoeken welke eigenschappen bij dit dier horen en welke les je daaruit kunt halen. Daarna zal kunstenares Amber Delahaye een portret schilderen van je krachtdier, zodat je deze op een speciale plek in huis kunt hangen/zetten. Je zult gaan merken dat het dier steeds vaker terugkomt: in dromen, in signalen, in het echte leven wellicht. En telkens als het zich laat zien, weet jij dat je wordt beschermd en gegidst.

Ik wil mijn krachtdier ontmoeten!

Als je hier interesse in hebt, kun je de Krachtdierensessie boeken via info@holyshit.nl. Deze duurt 75 minuten en kost €195,-, inclusief handgemaakt en persoonlijk krachtdierenportret dat je binnen een week na je sessie ontvangt (het is immers handwerk en kost tijd om te maken). The full package!
Mocht je helaas bij de 5% zitten die zijn/haar dier nog niet te zien krijgt, dan krijg je €95,- korting op een vervolgsessie, die we 6 maanden later inplannen.

Liefs,
Amber & Jenneke (van www.deorakelmeisjes.nl)

Ik maak me zorgen om geld, wat nu?

Ik maak me zorgen om geld, wat nu?High vibrations, dat is het antwoord. Erop vertrouwen dat het goedkomt. Je gedachten positieve energie laten uitstralen.“Ja, lekker makkelijk,” hoor ik je denken. En we snappen je. Want zorgen maken om geld staat gelijk aan zorgen...

Wat je als kind leuk vond, bepaalt nu je talenten

Wat je als kind leuk vond, bepaalt nu je talenten Eigenlijk is het heel logisch als je erover nadenkt. Als je het als kind leuk vond om te voetballen met vriendjes, zegt dat iets over hoe je je nu op de werkvloer begeeft onder collega’s. En wie het heerlijk vond om...

VLOG: Bianca Simons over geld en spiritualiteit

Geld en spiritualiteit; waarom toch dat geworstel? Vlog met Law of Attraction-expert Bianca Simons. Jenneke: "Ik luisterde een podcast genaamd Millionaire Mindset en vroeg me af of dat wel iets is dat ik moet willen, zo'n mindset. Hoe belangrijk is geld nou eigenlijk...

Spirituele scams: helpers vs zakkenvullers

Spirituele scams  Er ligt een dun lijntje tussen échte helpers en mensen die hun portemonnee graag spekken middels spiritualiteit. Er wordt zó ontiegelijk veel aangeboden aan therapieën, technieken, praktijken... maar de controle is nihil. Grote kans dat je wel eens...

Ondernemer in de zorg? Misschien val jij onder de WKKGZ.

Ondernemer in de (psychische) zorg? Misschien val jij onder de WKKGZ. Als ondernemer in de (psychische) gezondheidszorg is het laatste wat je wilt een klacht die over je wordt ingediend. Dat wil je niet voor je bedrijf, voor jezelf, of voor je cliënt. Toch is het iets...

Iedereen is tegenwoordig coach. Wie moet je hebben?

Iedereen is tegenwoordig 'coach' ofwat? Ik moet er stiekem om lachen als ik weer iemand tegenkom die ineens coach is geworden. Een beetje zelf-mockerij moet kunnen. Blijkbaar is het echt een ding om eerst ‘jezelf te vinden’ nadat je door een moeilijke tijd bent gegaan...
X