Meteen naar de inhoud

Linktree

Welkom op de Linktree van HOLY shit. Alle leuks waar we op dit moment mee bezig zijn vind je hier. 

NIEUW: HOLY hiphop

Voor de wat ruigere dansers die houden van zweten, strakke bewegingen en pit, is er HOLY hiphop. Je leert onder leiding van Martina verschillende stijlen hiphop en zult voldaan de zaal uitlopen. Choreografieën zijn kort en nooit het doel van de les, maar enkel een middel om bepaalde bewegingen te leren en je hartslag te verhogen. Je hoeft dus niets wekenlang te onthouden! Natuurlijk zit er ook een vleugje holiness aan deze les: we zetten elke week een intentie, zitten bewust in ons lijf en plaatsen zelfliefde voorop.

Microdosing with Magic Truffles course (ENG)

🍄 Are you longing for a clearer and more peaceful mind, better sleep and an overall feeling of happiness? Magic truffles can help you with that! A truffle ceremony too scary for you? This 30 to 45 day course will teach you about microdosing with psilocybin, what schedule to choose and how to set intentions and make it work. ‘Microdosing with magic truffles’ is for those who are new to the therapeutic use of psychedelics and for those who want to go into a deep inner healing with these guided videos and get the best out of the experience.

Retraitefestival in Portugal

Ga je met ons mee naar Portugal van 3 t/m 20 november 2023? Speciaal voor coaches, healers, facilitators en lichaamswerkers is dit retraitefestival dé plek waar je het communityleven kunt ervaren onder de zon in de natuur.

Jaaropleiding voor truffelceremonieleiders

Wil je leren te werken met de magische truffel als spaceholder en wellicht ooit je eigen truffelceremonies geven? HOLY shit. start eens per jaar met een geaccrediteerde jaaropleiding waarin je alle facetten leert van het ceremonieleiderschap in een magisch werkveld.

Business VIP traject 1-op-1 (6 mnd)

Het ultieme traject der trajecten. Zes maanden lang intensieve coaching, 1-op-1, speciaal voor ondernemers die óók hun persoonlijke ontwikkeling een boost willen geven. Je wordt m'n special VIP waarmee ik door het vuur ga om alle facetten van je leven te bekijken, helen, boosten en outshinen.

HOLY coaching Deep Dive (3 mnd)

Het meest uitgebreide groepstraject dat ik ooit lanceerde, wow! In 90 dagen in een groepje van 5 de diepte in om eindelijk je shit los te laten, je traumastukken te releasen en meer geluk, rust en liefde te gaan voelen in je leven. Hier zit alles in. Are you ready?

HOLY podcast

Podcast met uiteenlopende onderwerpen over bewustwording en holistisch leven. Licht, liefde en unfuck yourself. Te beluisteren op alle populaire podcast platforms.

Pelgrimstocht door Spanje

De Camino Frances: bijna 800 kilometer wandelen naar einddoel Santiago de Compostela. Deze korte film laat je alle highs en lows zien, geeft je de praktische en de spirituele tips, en de mooiste plaatjes van idyllische dorpjes, waanzinnige uitzichten en bijzondere ontmoetingen met mens en dier.

HOLY dance

Dansen is hartstikke therapeutisch. Endorfine (die vrijkomt door beweging) maakt je blij, en na een uurtje lekker bewegen ben je volledig uit je hoofd en in je lijf. Oh ja, we dansen op blote voeten tijdens de HOLY latin les op woensdagochtend, maar hou je van meer pit, dan dans je op dinsdagochtend mee met HOLY hiphop. Doe je mee?

HOLY shit. academy

HOLY shit. Academy is je virtuele (en soms fysieke) schoolbank over alles wat te maken heeft met holistisch leven. Waar ze een vak aan zouden moeten wijden op elke school. Hoe werk je met de magie van de chakra's? Wat is de invloed van de maan op ons? Hoe eet je je lijf schoon in 9 dagen? En hoe pelgrimeer je naar Santiago de Compostela?

De Orakelmeisjes

Samen met kunstenares Amber Delahaye maak ik orakelkaarten, tarotkaarten en inzichtkaarten. Onze decks en notebooks veroveren langzaam maar zeker Nederland & België en dat is fantastisch! Ook hier te koop: healing tea, orakelstenen en postkaarten.

HOLY truffelceremonies

Diep innerlijk werk en magie. Zo kun je een truffelceremonie omschrijven. Ik ben opgeleid tot medicijnplantbegeleider en begeleid tevens andere coaches om in dit veld te kunnen werken. Maar het is veel meer dan dat. Het gaat over veiligheid kunnen bieden, weten waar je mee bezig bent, universele energie kunnen sturen en een zachte bedding creëren om dit te doen. Lees hier meer.

HOLY breath

HOLY breath is een manier om een ontlading in je lichaam op te wekken die zorgt voor healing op een dieper niveau. Heling van oude trauma’s en (emotionele) blokkades die je lijf voor je heeft bewaard tot het moment dat jij er klaar voor bent om het los te laten.

Inschrijven HOLY shit. nieuwsbrief

Eens per maand (of per twee maanden) heel even onze openstaande events op een rijtje in je mailbox, én alle nieuwtjes/veranderingen binnen HOLY shit. Superhandig en fijn voor als je niet 24/7 op Instagram zit om alles bij te houden. Onderaan de pagina kun je je inschrijven!


 

nl_NLDutch