Meteen naar de inhoud

Linktree

Welkom op de Linktree van HOLY shit. Alle leuks waar we op dit moment mee bezig zijn vind je hier. 

Artikel:: Holistisch omgaan met een verbroken relatie

Je relatie is over, en dat doet pijn ongeacht wie de knoop doorhakte. Iedereen heeft daarin z’n eigen manier van coping. Maar bestaat er een ‘juiste’ manier om je liefdesverdriet te verwerken? Klopt het advies van je vrienden wel als ze zeggen dat je vooral veel leuke dingen moet doen om het te vergeten? Of deze: “Zoek een nieuw liefje, dan ben je er zo overheen.” In dit artikel lees je tips vanuit een holistische point-of-view.

NIEUW: HOLY babydance (start juni)

Tijdens deze dansles draag je je baby in de draagzak/draagdoek en staat connectie tussen ouder en kind centraal. De meeste kindjes vinden het heerlijk om heen en weer gewiegd te worden terwijl jij lekker kunt bewegen op een fijne (volwassen!) beat. Gratis pilotles: 13 mei 2024.

Jaaropleiding voor truffelceremonieleiders (start juli)

Wil je leren te werken met de magische truffel als spaceholder en wellicht ooit je eigen truffelceremonies geven? HOLY shit. start eens per jaar met een geaccrediteerde jaaropleiding waarin je alle facetten leert van het ceremonieleiderschap in een magisch werkveld. Inschrijving NU open! Juli 2024.

Retraitefestival in Portugal

Ga je met ons mee naar Portugal van 10 t/m 21 november 2024? Speciaal voor coaches, healers, facilitators en lichaamswerkers is dit retraitefestival dé plek waar je het communityleven kunt ervaren onder de zon in de natuur.

Business VIP traject 1-op-1 (6 mnd)

Het ultieme traject der trajecten. Zes maanden lang intensieve coaching, 1-op-1, speciaal voor ondernemers die óók hun persoonlijke ontwikkeling een boost willen geven. Je wordt m'n special VIP waarmee ik door het vuur ga om alle facetten van je leven te bekijken, helen, boosten en outshinen.

HOLY aanbod

Truffelceremonies, coaching, ademwerk, danslessen (latin, hiphop & babydance), jaartraject, opleiding tot ceremonieleider, pelgrimstocht,... hier vind je het complete aanbod van HOLY shit. bij elkaar.

HOLY podcast

Podcast met uiteenlopende onderwerpen over bewustwording en holistisch leven. Licht, liefde en unfuck yourself. Te beluisteren op alle populaire podcast platforms.

HOLY shit. academy

HOLY shit. Academy is je virtuele (en soms fysieke) schoolbank over alles wat te maken heeft met holistisch leven. Waar ze een vak aan zouden moeten wijden op elke school. Hoe werk je met de magie van de chakra's? Wat is de invloed van de maan op ons? Hoe eet je je lijf schoon in 9 dagen? En hoe pelgrimeer je naar Santiago de Compostela? 


Maar ook microdoseren met truffels!

De Orakelmeisjes

Samen met kunstenares Amber Delahaye maak ik orakelkaarten, tarotkaarten en inzichtkaarten. Onze decks en notebooks veroveren langzaam maar zeker Nederland & België en dat is fantastisch! Ook hier te koop: healing tea, orakelstenen en postkaarten.

Inschrijven HOLY shit. nieuwsbrief

Eens per maand (of per twee maanden) heel even onze openstaande events op een rijtje in je mailbox, én alle nieuwtjes/veranderingen binnen HOLY shit. Superhandig en fijn voor als je niet 24/7 op Instagram zit om alles bij te houden. Onderaan de pagina kun je je inschrijven!


 

nl_NLDutch