Meteen naar de inhoud

Linktree

Retraitefestival in Portugal

Ga je met ons mee naar Portugal van 3 t/m 20 november 2023? Speciaal voor coaches, healers, facilitators en lichaamswerkers is dit retraitefestival dé plek waar je het communityleven kunt ervaren onder de zon in de natuur.

Jaaropleiding tot Truffelceremonieleider

Wil jij andere mensen helpen op hun pad van persoonlijke ontwikkeling en leren hoe je een safe space creëert voor en werkt met de helende kracht van de magische truffel? Dompel je onder in de wereld van dit prachtige plantmedicijn en ga je eigen ceremonies faciliteren!

Business VIP traject 1-op-1 (6 mnd)

Het ultieme traject der trajecten. Zes maanden lang intensieve coaching, 1-op-1, speciaal voor ondernemers die óók hun persoonlijke ontwikkeling een boost willen geven. Je wordt m'n special VIP waarmee ik door het vuur ga om alle facetten van je leven te bekijken, helen, boosten en outshinen.

HOLY coaching Deep Dive (3 mnd)

Het meest uitgebreide groepstraject dat ik ooit lanceerde, wow! In 90 dagen in een groepje van 5 de diepte in om eindelijk je shit los te laten, je traumastukken te releasen en meer geluk, rust en liefde te gaan voelen in je leven. Hier zit alles in. Are you ready?

HOLY podcast

Podcast met uiteenlopende onderwerpen over bewustwording en holistisch leven. Licht, liefde en unfuck yourself. Te beluisteren op alle populaire podcast platforms.

Pelgrimstocht door Spanje

De Camino Frances: bijna 800 kilometer wandelen naar einddoel Santiago de Compostela. Deze korte film laat je alle highs en lows zien, geeft je de praktische en de spirituele tips, en de mooiste plaatjes van idyllische dorpjes, waanzinnige uitzichten en bijzondere ontmoetingen met mens en dier.

HOLY latin

Dansen is hartstikke therapeutisch. Endorfine (die vrijkomt door beweging) maakt je blij, en na een uurtje losse heupen ben je volledig uit je hoofd en in je lijf. Oh ja, we dansen op blote voeten tijdens deze les. Doe je mee?

HOLY shit. academy

HOLY shit. Academy is je virtuele (en soms fysieke) schoolbank over alles wat te maken heeft met holistisch leven. Waar ze een vak aan zouden moeten wijden op elke school. Hoe werk je met de magie van de chakra's? Wat is de invloed van de maan op ons? Hoe eet je je lijf schoon in 9 dagen? En hoe pelgrimeer je naar Santiago de Compostela?

De Orakelmeisjes

Samen met kunstenares Amber Delahaye maak ik orakelkaarten, tarotkaarten en inzichtkaarten. Ons deck HEALING PLANTS verovert langzaam maar zeker Nederland en dat is fantastisch. Ook hier te koop: healing tea, orakelstenen en postkaarten.

HOLY truffelceremonies

Diep innerlijk werk en magie. Zo kun je een truffelceremonie omschrijven. Ik ben opgeleid tot medicijnplantbegeleider en begeleid tevens andere coaches om in dit veld te kunnen werken. Maar het is veel meer dan dat. Het gaat over veiligheid kunnen bieden, weten waar je mee bezig bent, universele energie kunnen sturen en een zachte bedding creëren om dit te doen. Lees hier meer.

HOLY breath

HOLY breath is een manier om een ontlading in je lichaam op te wekken die zorgt voor healing op een dieper niveau. Heling van oude trauma’s en (emotionele) blokkades die je lijf voor je heeft bewaard tot het moment dat jij er klaar voor bent om het los te laten.

Huur mijn Sprookjeshuisje!

Zin in een (werk)vakantie met jezelf van meerdere weken in Zuid-Limburg in een schattig jaren '30 huisje aan het kasteelpark? Kom bij mij logeren terwijl ik op reis ben! Ik maak namelijk meerdere lange reizen per jaar.

Lettergeniek: teksten & vlogs

Hulp nodig bij pakkende en persoonlijke teksten op je website, doorlopende blogartikelen om je SEO op te krikken of wil je leren vloggen om jezelf beter zichtbaar te maken? Bij Lettergeniek moet je zijn. Ik help je graag aan de juiste contactpersoon.