Meteen naar de inhoud

Intakeformulieren

Op deze pagina vind je alle intakeformulieren van HOLY shit. op een rijtje. Deze zijn er om te zorgen dat wij jou de beste en meest veilige behandeling kunnen garanderen. Vul ze dus zo eerlijk en duidelijk mogelijk in!

HOLY breath - Ademwerk

Bovenstaande formulier is bedoeld voor alle ademwerksessies. Na het reserveren van een dagworkshop via de agenda, ontvang je automatisch het juiste bestand. Dit geldt ook voor de ademcirkels. Mochten we contravindicaties tegenkomen wordt je tijdig benaderd en zoeken we samen naar een oplossing.
Ademwerk - intakeformulieren
Intakeformulieren Coaching

Intakeformulieren Coaching

Na het invullen van het formulier neemt Jenneke zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak. Mocht je ergens over twijfelen, neem zeker even contact op (via info@holyshit.nl). 
 

Truffelceremonies

Aanmelden voor een turffelceremonie? Aanmelden kan via de agenda.
Ook hier geldt: bij (mogelijke) contraindicaties gaan we tijdig het gesprek met je aan om samen te zien wat mogelijk is. Als je het nog te spannend vind om  meteen aan een ceremonie te beginnen kun je  hier van alles lezen over deze magische paddenstoelen.  Of kijk hier naar recensies van mensen die je voorgingen.
Intakeformulieren truffels

 

nl_NLDutch