Meteen naar de inhoud

HOLY facilitators

Hier vind je de achtergronden van onze ceremonieleiders en coaches zodat je weet bij wie je terechtkomt als je iets hebt geboekt bij HOLY shit.! De naam van de facilitator vind je altijd in de agenda bij het evenement.

Mijn naam is Jenneke van Genechten (1988) en ik ben holistisch therapeute, ademcoach en medicijnplantbegeleidster. In 2006 studeerde ik af aan de Universiteit van Maastricht en met mijn psychologiediploma op zak ontdekte ik dat de protocollaire aanpak na jaren van zelfstudie én therapie bij de RIAGG me nog altijd niet van mijn eetstoornis af had geholpen.
Ik besloot het alternatieve pad op te gaan en ontdekte de magie van plantmedicijnen zoals ayahuasca en magic truffels, maar ook de holistische levensstijl waardoor ik me veel bewuster werd van wie ik eigenlijk was en wilde zijn. Deze aanpak bleek wél effectief en ik heelde naast de eetstoornis nog veel meer ouds.

Achtergrond
Ik deed veel innerlijk-kindwerk en volgde opleidingen en cursussen tot plantmedicijnbegeleider, ademcoach en holistisch therapeute.
Voor mijn plezier dans ik graag en wandel ik af en toe naar Santiago de Compostela op pelgrimstocht (ik begeleid ook groepen, kijk maar op de aanbodpagina). Ik woon in een huisje aan het kasteelpark van Amstenrade in Zuid-Limburg, tussen het groen, samen met mijn twee katten en een incidentele muis. Tevens ben ik een baas in Mario Kart op de Super Nintendo en fervent ‘Wie is de Mol?’-fan.

Ik geloof…
… dat alles psychosomatisch is, dat we er als ziel voor kiezen om NU op deze aarde te zijn, dat alles gebeurt met een reden en dat je alles met je gedachten kunt aantrekken wat je wilt.

Ze hebben mij Pim genoemd (1991) en ik ben zelfliefdecoach, truffelceremonieleidster, masseuse en vooral een avonturier op het gebied van bewustzijnsontwikkeling. Na verschillende tegenslagen in mijn leven, een eigenwaarde ver beneden het nulpunt en een angststoornis besloot ik op zoek te gaan naar de zogenaamde heling. Het werd een tocht naar mezelf, oude overtuigingen en patronen, waarbij ik allerlei dingen probeerde: Vipassana meditatie, haptonomie, PMA, Ayahuasca, psychotherapie, ademwerk, ga zo maar door. Diepe shit oplossen, topsport noem ik het. Dat was het begin van mijn ontdekkingstocht naar bewustwording en de vrijheid en acceptatie van mezelf en mijn gedachten. Ik ben ervan overtuigd dat bewustzijnsontwikkeling en het vergroten van zelfliefde dé sleutel is naar het loslaten van terugkerende patronen in leven, patronen die niet meer dienen.
 
Ik volgde een cursus Bewustzijnsontwikkeling, een opleiding tot Nieuwetijdskindercoach en de opleiding tot Truffelceremoniebegeleider. Ik heb nog heel veel dingen op mijn eigen zelfontwikkelingsverlanglijstje staan. Nog steeds lerende en dat zal nooit meer stoppen, maar nu is het tijd om ook anderen te begeleiden op dit mooie pad.
 
Bij mij kun je rekenen op een luisterend oor, een veilige haven en soms een liefdevol confronterende spiegel. Ik geef eerder constructief advies dan dat ik mijn waarden en ideeën aan je wil opleggen, het is fijn als iedereen lekker zichzelf kan zijn. Ik ben meer dan ruimdenkend en je kunt dan ook je meest duistere verhalen bij me kwijt, ik zal niet snel ergens raar van opkijken. Voor een liefdevolle knuffel kun je overigens altijd bij mij terecht! Als je me echt zou kennen zou je weten dat mijn vrienden moeten lachen om mijn manier van chips eten. Ik zoek steeds het lekkerste chippie uit de zak, ik graai niet. Ik richt heel nauwkeurig waar ik mijn duim en wijsvinger naartoe moet sturen terwijl ik in de zak staar. One chippie at a time, het liefst Croky Bolognese, dat je het weet 😉 Mijn favoriete vrijetijdsbesteding is een dagje naar de wellness, het liefst alleen. Als ik energie kwijt moet doe ik dat door te sporten: yoga, hardlopen, trappen rennen, boksen. Het ligt er maar net aan waar ik zin in heb.

Mijn naam is Lois van Dinther (1993). Ik ben ademcoach, plantmedicijnbegeleider en ik volg de opleiding tot herborist (kruidenleer). Ook ben ik werkzaam als optometrist en werk ik in een centrum voor blinden en slechtzienden. Een holistische levensstijl waarin ik bewust leef met geest, lichaam en spiritualiteit is al van jongs af aan een grote interesse van mij. Ik durfde hier lang niet naar te leven en schaamde mij voor mijn holistische ideeën. Sinds ik in aanraking ben gekomen met de magische plantenwereld kan ik echt gaan staan voor de persoon wie ik ben. Ik heb veel patronen die mij in de weg zaten doorbroken en ik ben een vrijer, bewuster en liefdevoller mens. Ik ben de Lois geworden die ik in mijn hart wil zijn. Tijdens een ceremonie is het voor mij belangrijk dat iedereen zich op z’n gemak voelt en de vrijheid voelt om volledig zichzelf te zijn. Zacht en zonder oordelen voor elkaar én onszelf. 

Ik woon in Brunssum in Zuid-Limburg en wandel graag in de heide. Hier vind ik de connectie met mijzelf, de natuur en ondertussen kijk ik vrolijk hoe mijn hond Billie rondrent tussen het groen. Ik houd van muziek maken, ik zing, speel gitaar, heb twee drums en een shrutibox. De muziek komt recht uit mijn hart en ik probeer de oordelen weg te laten. Muziek is verbindend en ik word dan ook heel vrolijk van samen zingen. En dat kan overal, in de douche, auto of tijdens een ceremonie, ik ben er altijd voor in! Hopelijk mag ik je ontvangen in één van mijn ceremonies!

Mijn naam is Margreet Feijten (1982) en ik ben lifecoach bij HOLY shit. Ik deed de opleiding tot Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en werk al jaren in (voornamelijk) de kind en jeugdpsychiatrie. Mijn interesse om anderen te helpen vanuit hun eigen innerlijke drive om te groeien was gewekt. In 2012 volgde ik een opleiding tot Life Coach in België. Dit werd tegelijkertijd een heel (ontwikkel) proces voor mezelf. Persoonlijke ontwikkeling werd onmisbaar in mijn leven en ik volgde verschillende cursussen en opleidingen (waaronder die tot transformatiecoach). In 2021 kwam ik Jenneke tegen en leerde ik wat holistisch leven inhield. Ik volgde ademsessies en truffelceremonies. Het heeft mij heel erg geholpen om bewuster te worden van wie ik ben en wie ik wil zijn. 

Coaching heeft mij ook heel erg geholpen om te weten wie ik ben en waar ik naar toe wil. En dat gun ik jou ook! Ik vind het belangrijk dat je je veilig voelt en hier besteed ik tijdens een sessie veel aandacht aan. Vervolgens maken we de reis ‘naar binnen’; dat wil zeggen dat we niet alleen praten, maar dat ik je ook help om bewust te worden van wat je lichaam jou wil vertellen. Het is zo mooi om te ervaren dat ‘lichaam & mind’ continu met elkaar communiceren! Van hieruit maak gemakkelijker een stap ‘vooruit’. 

Voor mijn plezier wandel ik graag, lees ik veel en vind ik in sport een echte uitlaatklep. Ik hou van krachttraining in combinatie met hardlopen. Ik woon in Hoensbroek en samen met Frank heb ik een samengesteld gezin met drie kinderen van 9, 12 en 14 jaar. Ik hou van lekker eten, samenzijn met vrienden en festivals! Zie ik je snel in de grote gele stoel?


 

nl_NLDutch