Workshops

HOLY Dance!

Dansen in connectie met anderen, dát is HOLY Dance! Bij deze dansvorm gaat het er niet om dat je pasjes moet volgen of goed moet kunnen dansen. Misschien is ‘dansen’ niet het beste woord, want je mag in deze workshop je lichaam laten bewegen op de muziek zoals jouw lichaam dat wilt. Je mag volledig voelen wat er wil bewegen en meegaan in je eigen flow zonder dat je ergens aan moet voldoen.

Wat kan ik verwachten?

Middels oefeningen word je uitgenodigd om te verbinden met anderen, op een natuurlijke en soms speelse manier. Je draagt comfortabele, losse kleding. De danssessie wordt geopend met een meditatie en afgesloten met een ontspanningsoefening.

Boeken?

Wil je deze workshop los boeken voor jouw gezelschap, dan kun je zelf je locatie regelen of die via HOLY shit. erbij boeken voor €40,- per sessie in Heerlen, Limburg. Bij een eigen locatie zijn er binnen Zuid-Limburg geen extra kosten; daarbuiten wordt een reiskostenvergoeding berekend. Datum en tijdstip in overleg.

Aantal deelnemers: 20-40

Kosten: €16,- per persoon

Duur: 3 uur

"Voelen wat er in me leeft"

“Met een grote glimlach op mijn gezicht liep ik de workshop uit. Ik deed mijn ogen even dicht en voelde na. Wow. Alles tintelde, de energie zinderde door mijn lijf. Lekker zeg! Ik zit vol energie en ik ben even niet bezig met alles wat ik nog moet doen, want mijn hoofd is leeg. Er is ruimte voor voelen.

Hier was ik naar op zoek. Niet alleen dansen om te dansen, dan kan ik namelijk net zo goed gewoon op stap gaan. Nee, dansen en weer echt te kunnen voelen. Te voelen wat in me leeft. En als één iemand dit ook begrijpt, is het Jenneke wel. Middels laagdrempelige oefeningen geven we aandacht aan lichaamsbewustzijn en de interne gevoelswereld, met de intentie bij eenieder bewustzijn te creëren en daarnaast leren lief te zijn voor jezelf.”

Claudia Jacobs

HOLY breath

HOLY breath is een manier om een ontlading in je lichaam op te wekken die zorgt voor healing op een dieper niveau. Heling van oude trauma’s en (emotionele) blokkades die je lijf voor je heeft bewaard tot het moment dat jij er klaar voor bent om het los te laten.
Onderschat de kracht van je adem niet! Met specifieke ademtechnieken kun je in een andere bewustzijnsstaat komen, zonder het gebruik van middelen met psychoactieve stoffen.

Wat kan ik verwachten?

Bij deze workshop leer je de techniek om holotropisch of verbonden te ademen en duik je onder begeleiding de diepte in. Je draagt comfortabele, losse kleding en ligt op een matras. De ademsessie wordt geopend met een meditatie en afgesloten met een ontspanningsoefening.

Boeken

Wil je deze workshop los boeken voor jouw gezelschap, dan kun je zelf je locatie regelen, inclusief een matras voor elke deelnemer. Kom je naar ons toe in Heerlen, Limburg, dan is dat mogelijk voor 1-4 personen, zonder extra locatiekosten. Voor groepen geldt wel een locatietoeslag. 

Prijzen
HOLY Breath
Duur
Totaalprijs
Prijs p.p.
Individueel
75 min.
€ 85,00
€ 85,00
Duo-sessie
90 min.
€   130,00
€ 65,00
3 personen
90 min.
€   165,00
€ 55,00
4 personen
90 min.
€   180,00
€ 45,00
Groepen
3 uur
€ 35,00
Groepen
6 uur
€ 65,00

Groepssessie zijn te boeken voor 15 tot 20 personen. Deze vinden plaats bij jou op locatie. Buiten Zuid-Limburg worden reiskosten in rekening gebracht.

Geen locatie? Dat kun je voor € 20,00 p.p. bij HOLY shit. terecht.

Kosten: vanaf 35 euro p.p.

Duur: meerdere opties mogelijk

"Je komt dichter bij wie je werkelijk bent"

“Ik heb bij Jenneke al vaker een sessie holotropisch ademen gehad voor mijn persoonlijke ontwikkeling en vind dat erg prettig. Je komt in contact met emoties die je op de meeste dagen juist wilt weg stoppen of misschien zelfs wel bent vergeten. Door je lichaam via deze ademhalingstechniek te dwingen deze gevoelens te releasen, kun je jezelf goed helpen. Je komt dichter bij wie je werkelijk bent. Je leert waarom je je soms chagrijnig, onzeker of verdrietig voelt, zelfs als je op dat moment even niet weet waardoor dat komt. Je leert eerlijker tegen jezelf te zijn, waardoor je uiteindelijk ook meer zelfvertrouwen krijgt. Al met al zou ik het een bijzondere ervaring noemen, die zeker aan te raden is. Het is fijn je ongeremd te kunnen voelen. Je diepste (en vaak onderdrukte) gevoelens ervaren is een manier om jezelf de ruimte te geven om te zijn wie je bent, en eerlijk tegen jezelf te zijn.”

 –

Luuk Schuring

Ontmoet jouw krachtdier

Iedereen heeft een krachtdier (ook wel spirit animal), of zelfs meer dan een. Het dier heeft bepaalde eigenschappen waar je boodschappen uit kunt halen. Het kan je gids zijn, of je bepaalde levenslessen leren. Bij HOLY shit kunnen we je helpen jouw krachtdier te ontmoeten.
Deze krachtdiersessies zijn een samenwerking van De Orakelmeisjes. Kunstenares Amber Delahaye schildert naar aanleiding van de ontmoeting met jouw krachtdier een persoonlijk dierenportret.

Lees hier meer over het ontmoeten van je krachtdier.

Wat kan ik verwachten?

 Om je krachtdier te ontmoeten, gaan we met je op een innerlijke reis. Hierin verbinden we via een geleide meditatie met de elementen en bereiden we je onderbewuste voor op de ontmoeting met je krachtdier. Het heeft dan ook geen zin hier met je ‘hoofd’ over na te denken; dit is iets dat op een ander niveau gebeurt. Zonder verdovende middelen of andere tools overigens. We gebruiken slechts onze stem en jouw openheid. De krachtdiersessie zelf duurt 75 minuten, binnen een week zul je vervolgens jouw daarna persoonlijke kunstwerkje ontvangen. 

Kosten: €195,-

(Inclusief Krachtdiersessie en handgeschilderd dierenportret n.a.v. jouw persoonlijke ontmoeting met je dier.)

Zakelijke kosten

Alle prijzen genoemd op deze site zijn voor particulieren. Als ondernemer mag je de ceremonies, workshops en coachingsessies opgeven als zakelijke kosten onder Persoonlijke Ontwikkeling. In dat geval wordt 21% btw berekend over het te betalen bedrag.

"Mijn visje bracht een boodschap"

“Tijdens de fijne Krachtdiersessie met Jenneke ontmoette ik eindelijk mijn krachtdier: een geel met blauw gestreept visje! Het is een vrij platte vis, met spitse vinnen en een pruillip mondje. Het visje was alleen en zoekende. Hij zwom doelloos rond in helder water. Later ontdekte hij al het moois van de diepte, de onderwaterwereld. Alles wat hij op dat moment net nodig had.

Achteraf voel ik dat dit dier toch al lang bij me is. Ik verzamel al jaren schelpjes en heb die ook op mijn arm getattoeerd. Ik hou van heldere communicatie en werk met heldere kleuren in mijn illustraties. De boodschap van het visje voor mij is: blijf doorgaan tot er wat moois komt waar jij gelukkig van wordt. Geef nooit op.”


Gina

X