Meteen naar de inhoud

Win een wens

Voor mijn verjaardag organiseer ik al een paar jaar op rij 'Win een Wens', omdat ik sta voor leven vanuit overvloed. Geven en ontvangen hoeft niet op hetzelfde moment te gebeuren. Op maandag 27 februari was de uitslag van de prijzenloting met een totaalbedrag van ruim €10.000,-! De winnaars en prijsgevers ontvangen vanzelf bericht op uiterlijk 3 maart. Het overzicht van winnaars en gevers vind je hieronder. Geen mail gehad? Stuur zelf een mail naar lars@holyshit.nl. Tot volgend jaar!

Liefs, Jenneke

Leven vanuit overvloed

Aanbod bekijken

Loot mee met deze toffe prijzen!

Heb jij een enorm verlangen, een droom of een kleine of grote wens? Wie weet is er wel iemand die iets aanbiedt dat jij graag wilt winnen!

Via deze button kun je zien welke mooie producten/diensten er worden aangeboden door mensen die graag geven vanuit het hart, vanuit overvloed.

 

Loot je mee?

Wens vervullen

Wat heb jij te geven?

Heb jij iets te geven aan een ander vanuit overvloed?
Wat ben jij mooi. ❤️

Geven zonder iets terug te wensen is zo vervullend! Bied hieronder je dienst of product aan, of wat er dan ook maar is dat jij te geven hebt aan de wereld. Of dat nou een doos zelfgebakken brownies is, een dagje privé-chauffeuren, tickets voor de dierentuin of een zweethutervaring. Alles mag, mits HOLY shit. dit zelf niet ook aanbiedt. Dus aub geen coaching, truffelceremonies of ademsessies. 

Wat heb jij te geven?

Wat anderen zeggen:

"Zoveel mensen willen iets weggeven"

"Ik heb een superlekkere chocoladetaart gewonnen en een speenkoord voor mijn kleine meid. Echt super lief! Geweldig om te zien hoeveel mensen er meedoen en hoeveel mensen iets willen weggeven.”

Jolene Smeets

"Geweldige foto's!"

“Vorig jaar mocht ik een superleuke fotoshoot winnen bij de verjaardagsactie van Jenneke. En op een supermooie dag met een beetje mysterieus ogend zonnetje achter de wolken werden er geweldige foto's gemaakt. Superprofessioneel gedaan door Anne Jannes Photography. Nog steeds heel blij mee!”

Gemma Sluismans

"Confronterend maar ook mooi"

"“Na een heel gezellige avond met lootjes en prijzen was ik de gelukkige winnaar van een paardencoachingssessie van Dilara. Ik heb zelf bijna 14 jaar paardgereden en weet hoe bijzonder en gevoelig deze dieren zijn. Maar paardencoaching had ik nog nooit mogen ervaren. Tijdens de sessie maak ik contact met het paard en Dilara blijft in de buurt en observeert. Soms stelt ze een vraag, soms krijg ik een opdracht. Ze weet een heel fijne en veilige sfeer neer te zetten. Ik heb veel mooie inzichten en lessen gekregen!”

Christa Boom

"Heel dankbaar tot op de dag van vandaag!"

"“In 2021 werd ik plots, in een intens zware periode voor mij, enorm verrast met een hele mooie en dankbare actie van HOLY shit. via een lieve vriendin van mij. Ik had een massage gewonnen bij ‘Il Bel Far Niënte’. Wat een ontzettend lief gebaar van alle betrokkenen. HOLY shit. voor het in stand brengen van deze actie en de koppeling en alle lieve mensen die iemand anders in het zonnetje willen zetten (waaronder Il bel Far Niënte en natuurlijk mijn vriendin). Het was voor mij even een oase van rust en ontspanning tijdens die behandeling. Heel dankbaar aan allen tot op de dag van vandaag nog.”

Akkea

aanbod bekijken

Zit hier iets bij dat jij wilt winnen?

Hieronder vind je alle aangeboden diensten/producten van mensen die vanuit hun hart willen geven. Wil je meeloten op of meer een van de items? Klik er dan op en schrijf je in voor de loting. Je kunt per item vaker dan eens in de lootpot komen met je naam om meer kans te maken, door acties uit te voeren (zie item). Je mag op zo veel prijzen meeloten als je wilt. 

Universe decides anyway. 

Alle wensen zijn geladen.

Terugblik eerdere winnaars:

Eregalerij

van gulle gevers <3