Uitleg over het keelchakra: expressie

Het keelchakra

Iedere keer dat jou als kind werd gezegd dat je maar eens even stil moest zijn, dat je straf kreeg in de klas omdat je aan het praten was, of je iets wilde zeggen maar een ander was je voor… kreeg je een mini-trauma in je keelchakra. Vind je het moeilijk om je te uiten, heb je regelmatig het gevoel dat er een brok in je keel zit en lukt het je niet om jouw eigen waarheid naar buiten te brengen? Dit kan te maken hebben met een blokkade in je keelchakra.

In deze vlog legt Jenneke uit hoe je de energie in je keelchakra beter kunt laten blowen en wat de mogelijke oorzaken en gevolgen zijn van de blokkade die je ervaart.

In deze reeks over de zeven chakra kun je ook vlogs bekijken over: 
Wortelchakra
Zonnevlechtchakra
Heiligbeenchakra
Hartchakra

Deze kun je ook bekijken op ons YouTube-kanaal.

 
Video afspelen

Het yoni ei: connecten met je vrouwelijkheid

Een yoni ei is een edelsteen (vaak van jade of rozenkwarts) in de vorm van een klein kippenei die je inbrengt in je vagina. De edelsteen helpt daar met het oplossen van traumatische blokkades en emotionele spanningen. Bovendien helpt ze de bekkenbodemspieren sterker te maken, de vaginawand zachter en heelt ze de vagina, of yoni, na zwangerschappen. Eng idee? Helemaal niet! Het is dé manier om te connecten met je vrouwelijkheid. Helemaal onderaan vind je een superfijne oefening! Waar komt dit eigenlijk vandaan? Het woord ‘yoni’ betekent ‘vagina’ in het sanskriet. Ook wel ‘heilige tempel’ of ‘oerbron’. Met

Lees verder