Vlog: uitleg over het hartchakra: balans

Het hartchakra

Wie heeft er nu nooit een gebroken hart gehad? Of dat nu ging om een verbroken relatie of het gemis van een dierbare of huisdier, we kennen dat gevoel allemaal. Jenneke legt uit hoe de flow van je hartchakra je beïnvloed, en hoe dit gecentreerde chakra alle andere chakra’s met elkaar verbindt.
Dat vraagt om een denkoefening: wat is jouw hartenwens? Wat is onvoorwaardelijk van jezelf of een ander houden? Waarom denken zoveel mensen dat ze geen liefde waard zijn? Dat alles heeft te maken met je hartchakra.

In deze reeks over de zeven chakra kun je ook vlogs bekijken over:
Wortelchakra
Heiligbeenchakra
Zonnevlechtchakra

Deze kun je ook terugvinden op ons YouTube-kanaal

Video afspelen

Hekserij anno 2020: waarom een beetje heksen best goed voor je is

Heksen bestaan. Ze dragen geen punthoeden of gewaden en hebben (doorgaans) geen haakneus met pukkel. Nouja, misschien met Halloween dan. Ook roepen ze geen ‘Hocus pocus pilates pas’. Moderne hekserij is geen georganiseerde religie maar een sterke verbintenis met de natuur en al het leven om ons heen. Veel mensen ervaren stressklachten, zeker de afgelopen maanden, en moderne hekserij zou je kunnen helpen weer wat rust en verdieping in je leven te brengen. Haagse heks Lunadea (verdiept zich al 20 jaar in hekserij) vertelt er meer over. Door: Marina van den Bercken en Anne Lindelauf “De moderne heks

Lees verder