Meteen naar de inhoud

sharing circles

HOLY sharing circles

HOLY sharing circle

Een sharing circle is een maandelijkse bijeenkomst van gelijkgestemde mensen, gebaseerd op de Rode Tent-avonden van vroeger, waarbij vrouwen samenkwamen om even helemaal niets meer te moeten, om hun hart te luchten, samen te eten, te lachen, te huilen.
Deze avond is voor mensen die op zoek zijn naar een diepere connectie met zichzelf en anderen en die kwetsbaar durven te zijn of dat willen leren.

Behoefte aan gelijkgestemde ‘broeders en zusters’ in je leven? Welkom in de HOLY shit.-community. Join allereerst onze groep op Facebook. Dan krijg je alle evenementen mee die wij organiseren maar ook buitenaf-dingen waar we samen naartoe gaan.
Daarnaast kun je deelnemen aan onze sharing circles.

Bij HOLY shit. hebben we een gemengde sharing circle genaamd HOLY Sharing cirle (mannen én vrouwen). De leeftijd voor de cirkel is 18+.

Tijdens een sharing circle zitten we bij elkaar in een fijne omgeving, met een hapje en een drankje, en wordt er even niets meer van je verwacht. Je mág delen wat je op je lever hebt (ook leuke dingen!) maar moet niets. In een veilige setting word je uitgenodigd te vertellen wat er nu speelt in je leven. De andere deelnemers luisteren zonder te oordelen, zonder advies te geven, zonder vragen te stellen. Jij bent er gewoon helemaal zoals jij er wil zijn en je bent welkom zoals je bent. Je hoeft je niet mooi te maken (ben je al), je hoeft niet blij te doen als je je rot voelt, je mag zelfs alleen maar aanwezig zijn zonder te vertellen. Leren van anderen. Gelijkgestemden ontmoeten.

We landen eerst met een meditatie. Vanaf daar laten we alle stress en onrust even los en hebben we een paar uur helemaal voor onszelf. Daarna doen we een oefening om elkaar te leren kennen. We gebruiken een talking stick tijdens deel 1 van de avond: de sharing. Wie voelt dat er iets gedeeld moet worden, mag dat hier doen.

Het tweede gedeelte van de avond is telkens een verrassing en nooit een verplichting. Misschien word je uitgenodigd mee te doen aan een visualisatie, of een opstelling. De ene avond is er een edelstenenceremonie, de andere ontmoet je je krachtdier of doen we een tantra-oefening over verbinding of voelen waar je behoeftes liggen.

De sharing circle is eens per maand. Je mag gerust eenmalig eens komen proeven aan een HOLY Sharing circle. Je mag er ook áltijd bij zijn, of iemand meenemen, of er eens eentje overslaan. Je moet niks.

Hier vind je de data van de eerstvolgende sharing circles.
Aanmelden kan via ons reserveringssysteem.

Video afspelen
Icon euro-teken

Kosten: € 25 per persoon

Zandloper icon

Duur: 19:00 tot 22:00

incl. hapjes en oneindige hoeveelheden thee.

Groep (licht)

Aantal deelnemers: 8

Let op: VOL=VOL

"Een cirkel waar ook mannen te vinden zijn"

“Fijn om een cirkel te vinden waar ook mannen te vinden zijn. Jennekes energie is fijn en de mensen die erop af komen ook. Geen AA-meeting (haha), maar wel diepgaander dan een rondje kroeg. Dank.”

Jeroen N.

"Betoverend en krachtig"

"Betoverend en krachtig zijn de eerste woorden die bij me opkomen over de moon spell workshop in de HOLY sharing circle. De bijeenkomst is laagdrempelig, Jenneke maakt dat jij je welkom voelt en is daarnaast kundig en weet wat ze doet. Leerzaam, inspirerend, aanrader!’’

Michelle Schenk

"Fijne en veilige omgeving"

"De sharing circles zijn heel fijn; Jenneke creëert een fijne en veilige omgeving om te delen. Het tweede deel van de avond is altijd anders en verrassend.’’

Inez Storm


 

X