Meteen naar de inhoud

Inschrijven HOLY truffelceremonie

Op deze pagina kun je kiezen welke themaceremonie het beste bij je past. Sommige ceremonies in deze agenda zijn wel door ons gepland maar hebben geen thema, ook al heten ze zo. Dit zijn ceremonies met 5 deelnemers op door ons gekozen data. Is de door jou gekozen ceremonie al vol, meld je dan aan voor de wachtlijst.

Themaceremonies

Klik in de agenda op de datum van de truffelceremonie met het thema dat jou aanspreekt. Daar zie je hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn. Betaal voor je reservering en vul daarna de intake in die je per mail krijgt toegestuurd.

Kom je met meer personen? Elke persoon boekt zijn/haar ceremonie apart en ieder vult een eigen intake in.

Wil je liever een losse ceremonie boeken met eigen gezelschap op een eigen datum, klik dan hier.

In de agenda vind je alle aankomende themaceremonies. Een ceremonie is met maximaal twaalf personen en kost € 195,- p.p. Kom je liever alleen of met een eigen gezelschap of komen de door ons ingeplande ceremonies je niet uit, klik dan hier!

Wil je jouw truffelceremonie annuleren of verzetten? Dit kan kosteloos tot 14 dagen voor aanvang van de ceremonie. Ga naar hiervoor naar ‘Mijn reserveringen’ in jouw account en klik op annuleren.

Geen account?
Mail dan naar info@holyshit.nl. Bij annulering in minder dan 14 dagen voor aanvang van de ceremonie wordt er geen geld gerestitueerd. Je plek wordt voor je gereserveerd, truffels en eten worden ingekocht op maat. Hopend op je begrip daarvoor!

Je mag in overleg met ons wel je plek ‘doorverkopen’, mits de nieuwe deelnemer op tijd een akkoord krijgt op zijn/haar intake.

Aankomende thema's

Loslaten

Datum: vrijdag 16 december 2022 
Tijd: 11:00 - 22:00

Zelfliefde

Datum: vrijdag 6 januari 2023 
Tijd: 11:00 - 22:00

Leven vanuit positiviteit

Datum: vrijdag 17 februari 2023 
Tijd: 11:00 - 22:00

Vertrouwen op intuïtie

Datum: vrijdag 17 maart 2023 
Tijd: 11:00 - 22:00


 

X