Meteen naar de inhoud

Ode aan het lichaam: In sickness and in health

Lief lijf,

Ik beloof plechtig
je lief te hebben
zonder voorwaarden

Ik beloof
in elke keuze die ik maak
te denken aan wat voor jou het beste is

Ik beloof
dat ik je heiligheid zal eren
door geen energieën toe te laten die daar niet horen

Ik beloof
je te koesteren
en alle negatieve gedachten die zullen komen
óm te denken

Ik beloof
dat ik voor je zal zorgen
en als je ziek wordt
dat ik dan niet boos word
maar je zal danken voor je boodschap

Ik beloof
dat ik naar je zal luisteren
je zal respecteren
je liefde zal geven
tijd zal maken om je te voelen

Bedankt
dat je me draagt zoals ik ben
met al mijn nukken
dat je me overal naartoe brengt
ondanks alle slechte keuzes jegens jou
dat je overeind blijft
als ik je naar beneden praat
dat je me vergeeft
voor mijn schadelijke gedrag
dat je accepteert dat ik jou nog niet volledig kon accepteren
jij bent verder dan ik
bedankt dat je me daarin ziet
en mij de ruimte geeft om
van je te houden zoals je bent

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Misschien ook interessant:

Microdosing met truffels: het nieuwe medicijn?

Magic truffels worden bij HOLY shit. medicinaal ingezet, als middel om nieuwe inzichten te krijgen en diepliggende kwesties aan te pakken. Omdat truffels ons onderbewuste aanspreken, is er een nieuwe trend ontstaan: het innemen van microdosissen truffel gedurende langere periodes, om zo een meer permanente positieve invloed op je hersenen en gemoedstoestand uit te oefenen. Hoe gaat dat in zijn werk, wat zijn de effecten en de mogelijke risico’s? We zetten het voor je op een rijtje. Door: Anne Lindelauf Allereerst is het goed om je af te vragen: waarom wil ik dit? Gebruikers die truffels microdoseren geven

Lees verder

 

0
Laat hier een reactie achter!x
X